نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: مشکل من با اپلود فایل

  1. #1

    مشکل من با اپلود فایل

    سلام دوستان من برای اپلود کردن نیاز به یه کمک دارم بنده وقتی اپلود میکنم و تکراری باشه؟چکاز باید بکنم که این تکراری بودن از بین بره؟مثلا ساعت سیستم رومیشه اضافه کرد؟ولی فقط به پایگاه اضافه میشه نام فایل تغییر نمیکنه میشه کمک کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: مشکل من با اپلود فایل

    سلام
    شما ممکنه فایل رو به همون اسمی که هست ذخیره کنید. در این صورت اتوماتیک با همنام قبلی جایگزین میشه. ولی اگر شما میای اسم رو عوض می کنی و به یه نام غیر تکراری تبدیلش می کنی و ذخیره می کنی. باید با توجه به مشخصاتی که از اون فایل در دیتابیس داری بگردی و اون رو حذف کنی (Unlink) و فایل جدید رو ذخیره کنی.
    همه اینا بستگی داره شما چطور فایل رو ذخیره کنی

  3. #3

    نقل قول: مشکل من با اپلود فایل

    ممنون ولی من هیچ اطلاعاتی در مورد این بخش ندارم میشه یه مثال بدید ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: مشکل من با اپلود فایل

    خوب شما لطفا اول نمونه ها رو ببین اگر مشکلی بود بفرمایید
    http://www.google.com/#hl=fa&site=&s...w=1366&bih=646
    http://www.google.com/#hl=fa&q=php%2...w=1366&bih=646

  5. #5

    نقل قول: مشکل من با اپلود فایل

    دوست عزیز من اپلودکردن رو که بلدم نمیدونم چکااااااااااااااااااااااا ااار کنم که مثلا یه تاریخ و زمان به ابتدای نام فایل وصل بشه که از حالت تکراری بودن دراد
    /

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: مشکل من با اپلود فایل

    if ($_FILES["file"]["size"] < 22000)
    {//if_2
    include_once("model/GetSetData.php");
    $GetSetData=new GetSetData();
    if(copy($_FILES["file"]["tmp_name"],"temp/".$_FILES["file"]["name"]))
    {//if_3
    $type=$_FILES["file"]["type"];
    $file_name=$_FILES["file"]["name"];
    $file_saved_name=str_replace("/",'',$GetSetData->TimeDateIp('date_fa','','')).str_replace(":",'',$ GetSetData->TimeDateIp('','time','')).rand(0000000000,9999999 999);$other="{$_POST['onvan_file']}^{$_FILES['file']['size'] }^{$type}^{$GetSetData->TimeDateIp('date_fa','','')}^{$GetSetData->TimeDateIp('','time','')}";
    $insert1=$GetSetData->inserting("");
    if(isset($insert1) and $insert1!=false and $insert1=="Yes")//if_4
    {
    $files_to_zip = array("temp/".$file_name);
    $result2 = $GetSetData->create_zip($files_to_zip,"attachment/".$file_saved_name.".zip");
    if($result2)//اگر تونست تبدیل به زیپ کند//if_5
    {
    $this->registry->template->message="ثبت انجام شد";
    unlink("temp/".$_FILES["file"]["name"]); //delete File From Temp
    }//if_5
    }//if_4
    else//else_1
    {
    $this->registry->template->Error_Msg= $insert1;
    unlink("temp/".$_FILES["file"]["name"]); //delete File From Temp
    }//else_1
    }//if_3
    }//if_2
    else

  7. #7

    نقل قول: مشکل من با اپلود فایل

    ممنون
    از تابع rand استفاده کردم و اسم فایل در پایگاه داده +عدد تولید شده دخیره میشه ولی اسم فایل تغییر نمیکنه؟
    این قسمت رو بنظزتون کجاش باید تغییر کنه؟

    $move=move_uploaded_file($fpic,$filePathfpic);

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: مشکل من با اپلود فایل


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: مشکل من با اپلود فایل

    این روش رو که استاد شهرکی پیشنهاد دادن استفاده کن.
    move_uploaded_file($_FILES['photo']['tmp_name'], '/images/'.$user['id'].'.jpg');

    این روش شماره ی فید id رو میگیره و میده به عکس. اینطوری دیگه عکس همنامی وجود نداره که باعث پاک شدنش بشه.

  10. #10

    نقل قول: مشکل من با اپلود فایل

    خوب این روش خوبیه ولی اگه مثلا gif بود چی؟

  11. #11

    نقل قول: مشکل من با اپلود فایل

    دوستان این قسمت رو اگه میشه به من کمک کنید طریقه اتصال متغیر به این مسیر


    $dirfp="../wordha/pic/";

    مثلا میخوام این متغیر بیادو بچسبه به بعدpic


    wordha/pic/$id

    میشه اینگارو کرد

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: مشکل من با اپلود فایل

    $pos = strrpos($filename, '.');
    if($pos === false)
    $ext = ""; // file has no extension; do something special?
    $ext = substr($filename, $pos);

    $newFilename = "foobar" . $ext;
    move_uploaded_file($_FILES['picture']['tmp_name'], 'peopleimages/' . $newFilename);

  13. #13

    نقل قول: مشکل من با اپلود فایل

    نقل قول نوشته شده توسط boysilent مشاهده تاپیک
    دوستان این قسمت رو اگه میشه به من کمک کنید طریقه اتصال متغیر به این مسیر


    $dirfp="../wordha/pic/";

    مثلا میخوام این متغیر بیادو بچسبه به بعدpic


    wordha/pic/$id

    میشه اینگارو کرد
    ممنون میشم جواب بدبد دوستان

  14. #14

    نقل قول: مشکل من با اپلود فایل

    دوستان ناراحت نشیدا ولی من از این کدها تو نت خیلی دیدم فقط کافیه لاتین جستجوو کنی ؟
    دوستان اگه به فارسی مثثال میتونید بزنید یگسد در غیر اینصورت فقط وقت هزدومون هدر میره ممنون
    مشکل من اینه که فقط میخوام به اول فایلم یه متغیر بچسبونم
    اوکی
    $dirfp="../wordha/pic/";

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار lady64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شمال ایران
    پست
    401

    نقل قول: مشکل من با اپلود فایل

    pic اسم پوشه هست یا اسمی برای تصویر ؟ اگر اسم تصویر هست برای اتصال این کار رو میشه انجام داد :

    pic."$id"

    شما هدفتون چیه ؟ این که اسم تکراری وارد پوشه ی ذخیره تصاویر نشه ؟ این فایلی که ضمیمه کردم ، آپلود رو بصورت کامل و به شکلی که میخواید داره . به هر تصویر یک نام میده و برای اضافه شدن تصویر بعدی ابتدا چک میکنه که این نام موجود نباشه ، اگر تکراری بود یک نام جدید اختصاص میده.یک بانک dbimage هم باید بسازید.اگر مورد استفادتون قرار گرفت و جایی مبهم بود بپرسید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: مشکل من با اپلود فایل

    یعنی با تابع rand میاد نام های متفاوتی رو برای پوشه میذاره؟
    فکر میکنم اگه متغییر تاریخ رو هم بهش اضافه کنیم بهتر باشه. اینطوری دیگه به صورت تصادفی هم هیچ عدد یکسانی نمیاد.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار lady64
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شمال ایران
    پست
    401

    نقل قول: مشکل من با اپلود فایل

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    یعنی با تابع rand میاد نام های متفاوتی رو برای پوشه میذاره؟
    فکر میکنم اگه متغییر تاریخ رو هم بهش اضافه کنیم بهتر باشه. اینطوری دیگه به صورت تصادفی هم هیچ عدد یکسانی نمیاد.
    درسته . با rand یک مقدار تصادفی میده ولی این قسمت کد چک میکنه که این مقدار تصادفی قبلا وارد نشده باشه ، که اگر موجود بود. اسم جدید میده.

    while(is_file($newname))
    {
    $name=rand(100000,999999);
    $newname=$add.$name.'.'.$type;
    }

    البته این یک مثال سادست . میشه متغیرهایی هم به این مقدار تصادفی اضافه کرد.همونطور که گفتید تاریخ .

  18. #18

    نقل قول: مشکل من با اپلود فایل

    نقل قول نوشته شده توسط boysilent مشاهده تاپیک
    خوب این روش خوبیه ولی اگه مثلا gif بود چی؟
    این کد رو امتحان کنید:
    move_uploaded_file($_FILES['photo']['tmp_name'], '/images/'.$user['id'].mb_substr($_FILES['photo']['name'], mb_strrpos($_FILES['photo']['name'], '.', NULL, 'utf-8'), NULL, 'utf-8'));

    این روش، از پسوند خود فایل اصلی استفاده میکنه. دیگه پسوند هرچی باشه فرقی نمیکنه.
    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل من با اپلود فایل
    نوشته شده توسط boysilent در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 خرداد 1391, 10:53 صبح
  2. مشکل در اپلود فایل (هاست aspspider.com)
    نوشته شده توسط habib_namvar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 21 دی 1390, 14:41 عصر
  3. مشکل در اپلود فایل
    نوشته شده توسط s.Jabbari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 15 دی 1389, 22:33 عصر
  4. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر
  5. مشکل دیر باز شدن فایل exe
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 23 دی 1382, 07:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •