نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دلیل ارور زیر موقع ثبت اطلاعات چیه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    Arrow دلیل ارور زیر موقع ثبت اطلاعات چیه


    Server Error in '/porjafariSite' Application.

    No mapping exists from object type System.Security.Principal.GenericIdentity to a known managed provider native type.

    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.ArgumentException: No mapping exists from object type System.Security.Principal.GenericIdentity to a known managed provider native type.

    Source Error:

    Line 43: cmd.Parameters.AddWithValue("@userName", Page.User.Identity); Line 44: con.Open(); Line 45: cmd.ExecuteNonQuery(); Line 46: con.Close(); Line 47:


  2. #2

    نقل قول: دلیل ارور زیر موقع ثبت اطلاعات چیه

    در کنار این خط یک بریک پوینت با کلید f9 بزن و مقادیر متغییر ها را چک کن.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دلیل ارور:Object reference not set to an instance of an object در چند خط زیر چیه؟
    نوشته شده توسط mirahsani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1390, 15:15 عصر
  2. دلیل عدم ثبت اطلاعات در اکسس
    نوشته شده توسط spartac در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 29 فروردین 1390, 20:03 عصر
  3. مبتدی: دلیل این ارور موقع ثبت اطلاعات در دیتابیس چیست ؟
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 26 فروردین 1390, 13:00 عصر
  4. سوال: ارور برای حذف سرشاخه به دلیل داشتن زیر شاخه
    نوشته شده توسط <body> در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 بهمن 1387, 13:44 عصر
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 05 دی 1386, 11:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •