نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بهترین و روان ترین و جامع ترین کتاب و یا EBOOk آموزشی فارسی و هم EN دیتابیس در سی شارپ کدام است ؟

  1. #1

    بهترین و روان ترین و جامع ترین کتاب و یا EBOOk فارسی و هم EN آموزش دیتابیس در سی شارپ کدام است ؟

    به جواب همهتون برای انتخاب بهترین پاسخ نیازمندم البته اگه فیلم آموزشی خوب هم باشه که بشه آدم ازش حرفه ای بشه ممنون مشم معرفی کنین. از همگی کمال تشکر را دارم .
    آخرین ویرایش به وسیله harani : شنبه 03 تیر 1391 در 02:14 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Parham.D
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    413

    نقل قول: بهترین و روان ترین و جامع ترین کتاب و یا EBOOk آموزشی فارسی و هم EN دیتابیس در سی شارپ کدا

    این سه حالت یک جا جمع نمیشن. کتابهای جامع در کل خیلی روان نیستند، به جزئیات میپردازند و کمی خشک هستند. کتابهای روان و ساده خیلی جامع نیستند و بهترین هم بستگی به خواننده داره که چطور برداشت کنه. تا آنجا که من میفهمم دیتابیس با سی شارپ فرق میکنه. اگر شما میخواهید طراحی و معماری دیتابیس را یاد بگیرید باید مثلا یک کتاب درباره SQL Server بخونید، اگر میدونید دیتابیس چی هست اما نمیدونید که چطور باید در سی شارپ با اون ارتباط برقرار کرد یا مدیریت کرد باید کتابهایی در موضوعات ADO.NET یا NHibernate بخونید. از حالا به بعد هر کس سلیقه خودشو به شما میگه، بهتره میانگین بگیرید که کدام کتابها بیشتر معرفی شده اند و همچنین از انتشاراتی کتاب تهیه کنید که در این زمینه ها معروف تر باشند. حالا من پیشنهادات خودم را در زیر لینک میکنم.

    MCTS (Exam 70-433) SQL Server 2008 Database Development
    MCTS (Exam 70-516) Accessing Data With Microsoft.NET Framework 4
    MCTS Self-Paced Training Kit Exam 70-561 ADO.NET eBook
    NHibernate_VN[ebook.VeyQ.ir]
    NHibernate 3 Beginner's Guide

    این آخری رو لینک مستقیم برای دانلود نداشتم، باید جستجو کنید.

تاپیک های مشابه

  1. جامع ترین مقاله در مورد ارسال E_Mail در VB با پروتوکول SMTP
    نوشته شده توسط Behrouz_Rad در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 19
    آخرین پست: سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 15:22 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 19 مهر 1388, 10:38 صبح
  3. سوال: بهترین و جامع ترین IDE برای C/C++‎ در محیط لینوکس چیست؟
    نوشته شده توسط ...StacK... در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1388, 09:51 صبح
  4. با امکانات ترین و قدرتمند ترین IDE جاوا چیه ؟
    نوشته شده توسط saeed_Z_F در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 49
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آبان 1387, 14:04 عصر
  5. کامل ترین مجموعه visual studio .net و آخرین ورژن آن کدام است و مربوط به کدام شرکت ؟
    نوشته شده توسط amirmk در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 16 مهر 1385, 20:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •