نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در خواندن ستونی از نوع checkBox در دیتا گریدویو

  1. #1

    Question مشکل در خواندن ستونی از نوع checkBox در دیتا گریدویو

    سلام دوستان

    من یک گرید دارم که یه ستون از نوع checkBox داره ولی هنگام خواندنش با کد زیر
    dgv.Rows[0].Cells[0].Value.ToString()


    با پیغام خطای Object reference not set to an instance of an object. مواجه میشوم در حالی که DefultValue رو هم ست کردم و اصولا نباید مشکلی باشه

    لطفا راهنمایی فرمایید

  2. #2

    نقل قول: مشکل در خواندن ستونی از نوع checkBox در دیتا گریدویو

    سلام

     Convert.ToBoolean(dataGridView1.Rows[0].Cells[0].Value)

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشکل در خواندن ستونی از نوع checkBox در دیتا گریدویو

    سلام، برای چک کردن ستون گرید از نوع چک باکس که آیا تیک خورده یا نه از کد زیر استفاده کن:
    if (dataGridView1.Rows[0].Cells[0].Value = True)
    {
    }

    درصورت تیک خوردن چک باکس مقدارش True خواهد بود.
    موفق باشید.

  4. #4

    نقل قول: مشکل در خواندن ستونی از نوع checkBox در دیتا گریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط مرتضی تقدمی مشاهده تاپیک
    سلام

     Convert.ToBoolean(dataGridView1.Rows[0].Cells[0].Value)
    برای false درسته ولی برای true نه

    ؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل در خواندن ستونی از نوع checkBox در دیتا گریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط bita_naz مشاهده تاپیک
    برای false درسته ولی برای true نه

    ؟؟؟
    شما از این دستور چجوری استفاده می کنی؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در خواندن یک فیلد ذخیره شده از نوع فایل
    نوشته شده توسط Felezi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 شهریور 1388, 12:24 عصر
  2. مشکل در خواندن هر نوع فایل از بانک اکسس(فوری)
    نوشته شده توسط shahin_sharifi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 اردیبهشت 1388, 21:33 عصر
  3. مشکل در خواندن وضعیت CheckBox
    نوشته شده توسط m_nejad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 اسفند 1385, 19:05 عصر
  4. مشکل در خواندن کاراکتر به کاراکتر فایل
    نوشته شده توسط vahidehrafati در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مرداد 1384, 10:27 صبح
  5. یک مشکل هنگام خواندن داده ها از بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1383, 07:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •