نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مخفی شدن کامل برنامه به محض اجرا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    مخفی شدن کامل برنامه به محض اجرا

    سلام.
    میخوام وقتی برنامه اجرا شد به محض اجرا برنامه کاملا مخفی باشه و هیچ فرمی در کار نباشه.
    کلا میخوام کارشو به صورت مخفی انجام بده.
    Opacity رو %0 کردم ولی برام مشکل پیش میاره بعد از چند دقیقه چون برنامه ای که طراحی کردم
    بعد از 2 دقیقه Application.Restart(); میشه.
    واسه مخفی شدن کامل برنامه چیکار کنم؟
    پیشاپیش بخاطر راهنماییتون مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ایران - فارس
    پست
    150

    نقل قول: مخفی شدن کامل برنامه به محض اجرا

    سلام
    اگه که بیشتر توضیح میدادی داری چیکار میکنی شاید دوستان پیشنهاد های بهتری میتونستن بدن
    شما میتونی از
    This.Hide();
    داخل رویداد Active فرم استفاده کنی که با Restart شدن برنامه بازهم فرمت مخفی بشه اما تو یه لحظه فرمت نشون داده میشه هاا ، یا اینکه با کدنویسی Opacity فرم رد صفر کنی و داخل FormLoad یا FormActive قرار بدی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار c-sharp_South
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    پشت و جلو کامپیوتر
    پست
    350

    نقل قول: مخفی شدن کامل برنامه به محض اجرا

    مرسی
    از This.Hide() استفاده کردم جواب نمیده.
    من یک برنامه نوشتم که میاد بعد از اجرا شدن تایمر1 فعال میشه و یک عکس از مانیتور میگیره و تایمر1 Stop و تایمر2 Start میشه
    تایمر2 میاد عکس گرفته شده رو به همراه یک سری اطلاعات دیگه ایمیل میکنه به آدرس مورد نظر.
    بعد تایمر2 Stop و تایمر1 Start میشه. و الی آخر...
    ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنین

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehdy.programmer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    from Sanandaj lives in Tehran
    سن
    28
    پست
    254

    نقل قول: مخفی شدن کامل برنامه به محض اجرا

    باز هم سلام ! میتونی این کارو بکنی : WindowState=minimized و ShowInTaskbar=false !
    موفق باشی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    ایران - فارس
    پست
    150

    نقل قول: مخفی شدن کامل برنامه به محض اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط mehdiizadi مشاهده تاپیک
    مرسی
    از This.Hide() استفاده کردم جواب نمیده.
    من یک برنامه نوشتم که میاد بعد از اجرا شدن تایمر1 فعال میشه و یک عکس از مانیتور میگیره و تایمر1 Stop و تایمر2 Start میشه
    تایمر2 میاد عکس گرفته شده رو به همراه یک سری اطلاعات دیگه ایمیل میکنه به آدرس مورد نظر.
    بعد تایمر2 Stop و تایمر1 Start میشه. و الی آخر...
    ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنین
    با جواب 4 موافقم راه خیلی خوبیه ... اون
    this.hide();
    رو باید توی Form_Active بنویسید نه داخل Form_Load اینو حواست باشه . اما شمما گفته بودید که دارید برنامه رو ریستارت میکنید ؟!؟!
    اگر واستون امکان داره کدهارو بذارید تا دیگران هم استفاده کنند و یا راه حل های دیگه ای بهتون پیشنهاد بدن

تاپیک های مشابه

  1. در رابطه با بسته شدن کامل برنامه
    نوشته شده توسط oYaMaa در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 اسفند 1389, 14:28 عصر
  2. مخفی شدن آیکن برنامه در TaskBar در زمان Hide شدن فرم
    نوشته شده توسط Felony در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 15
    آخرین پست: دوشنبه 26 بهمن 1388, 09:52 صبح
  3. طریقه اضافه کردن اطلاعات به فایل exe برنامه به محض اجرا
    نوشته شده توسط Ahmad_Crack در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 دی 1386, 00:26 صبح
  4. مخفی شدن ناگهانی کنترلها در زمان اجرا
    نوشته شده توسط yavari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1385, 23:15 عصر
  5. اجراشدن برنامه قبل از اجرا شدن سیستم عامل
    نوشته شده توسط cpp در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1384, 10:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •