نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چطور میتونم از ckeditor استفاده بکنم

  1. #1

    چطور میتونم از ckeditor استفاده بکنم

    من یه برنامه نوشتم که داخلش باید از editor استفاده بکنم . مثل همین editor سایت .
    چطوری باید اینو نصب کنم ؟


    هر کاری کردم نتونستم
    حتی اموزش هایی که گذاشته بود رو هم خوندم
    اینم سایتش :http://cksource.com/

  2. #2

    نقل قول: چطور میتونم از ckeditor استفاده بکنم

    سلام.برنامه رو که دانلود کردید،داخل پوشه هاش یه پوشه sample یا Example باید داشته باشه،به کدای داخل پوشه نگاه کنید و یاد بگیرید یا کپیشون کنید.

  3. #3

    نقل قول: چطور میتونم از ckeditor استفاده بکنم

    با سلام
    من نمونه ها رو خودنم ادیتور لود میشه و تو بانک هم ذخیره میکنه ولی یک مشکل هست که اطلاعات در بانک بصورت کد یعنی
    <p>
    This is some <strong>sample text</strong>. You are using <a href="http://ckeditor.com/">CKEditor</a>.<...gt;.</p>
    ذخیره میشه
    و فکر کنم چون از طریق POST ارسال میشه کد میشه
    راهنمایی کنین و در صورت امکان یک نمونه قرار بدید

  4. #4

    نقل قول: چطور میتونم از ckeditor استفاده بکنم

    اشکال نداره
    موقع نمایش درست میشه

  5. #5

    نقل قول: چطور میتونم از ckeditor استفاده بکنم

    با سلام
            $string = "SELECT * FROM cms_page";
    $query = mysql_query($string,$connect);
    $row_page = mysql_fetch_array($query);
    echo $row_page['page_text'];

    هنگام نمایش
    <p dir="rtl"> <span style="font-family:tahoma,geneva,sans-serif;">تست</span></p>
    راهنمایی کنید

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: چطور میتونم از thread استفاده کنم ؟!
    نوشته شده توسط MSN_Issue در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 06 خرداد 1389, 16:24 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 اردیبهشت 1388, 22:31 عصر
  3. چطور میتونم از کنترل DBPix20.ocx استفاده کنم؟
    نوشته شده توسط ho3einn در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 05 آبان 1387, 14:43 عصر
  4. چطور میتونم از تقویم شمسی استفاده کنم؟
    نوشته شده توسط f در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مهر 1387, 13:00 عصر
  5. چطور میتونم از Crystal Report در ویژوال بیسیک استفاده کنم
    نوشته شده توسط وحید ایلخانی در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 مرداد 1383, 06:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •