نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: منع دسترسی کاربر به TaskBar

  1. #1

    Question منع دسترسی کاربر به TaskBar

    سلام دوستان عزیز
    قبلا این سوالو مطرح کردم جواب نگرفتم
    برنامه ای دارم که میخوام تو اون سیستم قفل باشه تا زمانی ک دستور ازاد سازی صادر بشه و یا از یوزر پسورد صحیح استفاده کنه
    FormBorderStyle رو none قرار میدم و TopMost میزارمش ولی کاربر با زدن دکمه start میتونه برنامه هایی رو باز کنه ولی خب قادر به مشاهده اونا نیست
    میخوام که کاربر به TaskBar دسترسی نداشته باشه ، چطوری میتونم اینکارو انجام بدم
    متشکرم

  2. #2

    نقل قول: منع دسترسی کاربر به TaskBar

    به نظر من اگه مثلاً میخوای taskbar در لحظه اجرا یه جورایی ناپدید بشه . دکمه های maximumbox , minimumbox را false کن FormBorderStyle رو none بذار و خاصیت windowstate فرمت را برابر maximized قرار بده اونوقت فرم پس از اجرا روی taskbar هم پوشش میده . امیدوارم جوابتان را داده باشم .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehdy.programmer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    from Sanandaj lives in Tehran
    سن
    28
    پست
    254

    نقل قول: منع دسترسی کاربر به TaskBar

    نقل قول نوشته شده توسط harani مشاهده تاپیک
    به نظر من اگه مثلاً میخوای taskbar در لحظه اجرا یه جورایی ناپدید بشه . دکمه های maximumbox , minimumbox را false کن FormBorderStyle رو none بذار و خاصیت windowstate فرمت را برابر maximized قرار بده اونوقت فرم پس از اجرا روی taskbar هم پوشش میده . امیدوارم جوابتان را داده باشم .
    دوست عزیز نمیشه این کارو کرد! با این روش باز هم میشه به Taskbar دسترسی داشت! من حتی با کد تونستم جلوی alt+F4 بگیرم ولی نه start تونستم نه alt+ctrl+delete ! همچنین به taskbar هم دسترسی داشتم!

  4. #4

    نقل قول: منع دسترسی کاربر به TaskBar

    سلام
    به نظر من اگه مثلاً میخوای taskbar در لحظه اجرا یه جورایی ناپدید بشه . دکمه های maximumbox , minimumbox را false کن FormBorderStyle رو none بذار و خاصیت windowstate فرمت را برابر maximized قرار بده اونوقت فرم پس از اجرا روی taskbar هم پوشش میده . امیدوارم جوابتان را داده باشم .
    تمامی این کارها رو انجام دادم دسترسی وجود داره و متشکرم
    دوست عزیز نمیشه این کارو کرد! با این روش باز هم میشه به Taskbar دسترسی داشت! من حتی با کد تونستم جلوی alt+F4 بگیرم ولی نه start تونستم نه alt+ctrl+delete ! همچنین به taskbar هم دسترسی داشتم!
    دوست عزیز برای alt+ctrl+delete اگه میخوای از دسترسی به taskmanager جلوگیری کنی یه تایمر بذار و این دستوراتو بنویس

    Process[] ps = Process.GetProcesses();
    foreach (Process p in ps)
    {
    if (p.ProcessName.ToLower() == "taskmgr")
    p.Kill();
    }

    بررسی میکنه و به محضی که taskmanager باز بشه میبنده اونو
    و اگه لطف کنید کد مربوط به جلوگیری از عمل کردن alt+F4 رو بذارید ممنون میشم
    تشکر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehdy.programmer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    from Sanandaj lives in Tehran
    سن
    28
    پست
    254

    نقل قول: منع دسترسی کاربر به TaskBar

    برای taskmanager متشکرم!
    برای alt+F4 از این کد استفاده کن:
    در رویداد KeyDown فرمت:
    if (e.Alt)
    {
    e.Handled = true;
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: منع دسترسی کاربر به TaskBar

    چرا برای بستن TaskMgr این کار و بکنیم !!!!! ؟ می تونیم به این صورت عمل کنیم که تو Event مربوط Form_Load برنامت بذار :


    RegistryKey Key = Registry.CurrentUser.CreateSubKey(@"Software\Micro soft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System");
    Key.SetValue("DisableTaskMgr", "1", RegistryValueKind.DWord);


    برای برگشت هم تو Event مربوط به Form Closing این کد رو بذار :

    Key.SetValue("DisableTaskMgr", "0", RegistryValueKind.DWord);


    برای بستن Alt و F4 هم همونطور که دوستمون گفتن تو Event مربوط Ke_Down فرمت بنویس :


    if (e.KeyCode == Keys.Alt && e.KeyCode == Keys.F4)
    {
    e.Handled = true;
    }

  7. #7

    نقل قول: منع دسترسی کاربر به TaskBar

    سلام دوست عزیز
    چرا برای بستن TaskMgr این کار و بکنیم !!!!! ؟ ... .
    متشکرم از راهنماییتون بار سنگینی رو از دوش سیستمم برداشتین
    ولی من هنوز جواب اصلیمو نگرفتم !! ایا شما راهی رو سراغ دارید که از دسترسی کاربر به taskbar جلوگیری کنم؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: منع دسترسی کاربر به TaskBar

    نقل قول نوشته شده توسط mousa1992 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    متشکرم از راهنماییتون بار سنگینی رو از دوش سیستمم برداشتین
    ولی من هنوز جواب اصلیمو نگرفتم !! ایا شما راهی رو سراغ دارید که از دسترسی کاربر به taskbar جلوگیری کنم؟
    دوست عزیز اگه شما پروسه مربوط به Explorer رو ببندید و البته از طریق روشی که گفتم Ctrl+Alt+Delete رو غیر فعال دیگه کاربر نمیتونه جز برنامه شما به چیزی دسترسی داشته باشه ......

    یا اگه اینو دوست نداری می تونی یه Reg file تو Notepad با متن زیر بسازی ( Notepad و باز کن متن زیر رو توش کپی کن بعد با پسوند .reg ذخیرش کن ) بعد تو برنامت ( Form_Load ) صداش بزنی یا اصلا تو خود برنامت این مقادیر رو ( از طریق راهی که گفتم ) Set کنی :

    REGEDIT4

    [-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\StuckRects2]

    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\Explorer] "NoSetTaskbar"=dword:00000001
    "NoTrayItemsDisplay"=dword:00000001
    "HideClock"=dword:00000001
    "NoToolbarsOnTaskbar"=dword:00000001
    "NoTrayContextMenu"=dword:00000001
    "NoSaveSettings"=dword:00000000

    امیدوارم مفید باشه و به کارت بیاد .
    آخرین ویرایش به وسیله sirvan-me : سه شنبه 06 تیر 1391 در 15:33 عصر

  9. #9

    نقل قول: منع دسترسی کاربر به TaskBar

    سلام و متشکرم دوست عزیز
    دوست عزیز اگه شما پروسه مربوط به Explorer رو ببندید....
    کاربرم با وارد کردن یوزر پس صحیح باید بتونه به همه چی دسترسی داشته باشه ، حالا تنظیماتی رو که تو رجستری انجام دادیم(مربوط به بستن اکسپلورر) چجوری برگردونیم به حالت اول ؟ متشکرم

  10. #10

    نقل قول: منع دسترسی کاربر به TaskBar

    سلام
    به نظر من هم اگر کاربر دسترسی به تسک منیجر نداشته باشه با بستن پروسس explorer.exe کارتون راه میوفته(چون اگر دسترسی به تسک منیجر داشته باشه کاربر میتونه پروسه اکسپلورر رو اجرا کنه). و در صورتی که کاربر نام کاربری و رمز درست رو وارد کرد کافیه پروسس explorer.exe رو فراخوانی کنید.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: منع دسترسی کاربر به TaskBar

    نقل قول نوشته شده توسط mousa1992 مشاهده تاپیک
    سلام و متشکرم دوست عزیز

    کاربرم با وارد کردن یوزر پس صحیح باید بتونه به همه چی دسترسی داشته باشه ، حالا تنظیماتی رو که تو رجستری انجام دادیم(مربوط به بستن اکسپلورر) چجوری برگردونیم به حالت اول ؟ متشکرم
    همه ی مقدیری که 1 دادی رو 0 کن ... و البته اون - رو از مسیر اول حذف کن .... به همین سادگی به همین خوشمزگی .....

تاپیک های مشابه

  1. آموزشی - تعریف سطح دسترسی کاربر
    نوشته شده توسط HO457 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 01 آبان 1393, 11:02 صبح
  2. سطح دسترسی کاربر
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 03 فروردین 1385, 12:33 عصر
  3. مشکل در تعیین سطح دسترسی کاربر asp.net
    نوشته شده توسط McMilad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 07 شهریور 1384, 14:13 عصر
  4. قطع دسترسی کاربر خاص به اینترنت
    نوشته شده توسط hamipers در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 14 خرداد 1384, 12:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •