نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه لیست کردن Url تمام صفحات حتی صفحاتی که دردیتابیس ذخیره نشدند

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار monika
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    برنامه نویس
    سن
    36
    پست
    147

    نحوه لیست کردن Url تمام صفحات حتی صفحاتی که دردیتابیس ذخیره نشدند

    باسلام
    من در پروژه ام می خوام قابلیتی داشته باشم که در جلو اسم صفحات سایتم آدرس url تمام صفحاتی که در سایتم وجود داره لیست بشه.اکثرصفحاتم رودر دیتابیس ذخیره کردم ولی بعضی صفحات مثل درباره ما وپرسش وپاسخ رو جدا از روند صفحات دیگم بصورت ایستا بصورت فرم جدا به پروژه ام اضافه کردم.من از دستور زیر برای لیست کردن نام صفحاتی که در دیتابیس ذخیره کردم استفاده کردم ولی آدرس Url همین صفحاتم نمی دونم چطورباید بدست بیارم

    asp:EntityDataSource ID="EntityDataSource2" runat="server"
    ConnectionString="name=DrEntities" DefaultContainerName="DrEntities"
    EnableFlattening="False" EntitySetName="Pages">
    </asp:EntityDataSource>
    <asp:Repeater ID="rpPages" runat="server" DataSourceID="EntityDataSource1">
    <HeaderTemplate>
    <ul>
    </HeaderTemplate>
    <ItemTemplate>
    <li>
    <asp:HyperLink ID="hlPage" runat="server" Text='<%#Eval("PageTitle") %>' NavigateUrl='<%#Eval("PageID","~/ShowPages.aspx?PageID={0}") %>'>HyperLink</asp:HyperLink>
    < <asp:Label ID="PageTextLabel" runat="server" Text='<%# Eval("") %>' />
    </li>
    </ItemTemplate>
    <FooterTemplate></ul></FooterTemplate>
    </asp:Repeater>



    درقسمت code behindeهم این کد فقط آدرس صفحه ای ارسال شده رو برمی گردونه


    ;["string Pgid=(string)Page.RouteData.Values["PageID
    ;lbl.Text=Pgid
    اما من لیست همه آدرس تمام صفحات می خوام توی Repeaterجلوی نامشون نمایش بدم.ازاساتید می شه درخواست کنم راهنمایی کنید.


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار monika
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    برنامه نویس
    سن
    36
    پست
    147

    نقل قول: نحوه لیست کردن Url تمام صفحات حتی صفحاتی که دردیتابیس ذخیره نشدند

    دوستان یعنی این مشکل رو فقط من دارم؟کسی تاحالا با این موضوع برخورد نکرده؟

  3. #3

    نقل قول: نحوه لیست کردن Url تمام صفحات حتی صفحاتی که دردیتابیس ذخیره نشدند

    شما بفرمایید اصلا چه کاربردی داره عزیزم که این کار رو کردی بیکاری فکر کنم اره!!!!!!!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار monika
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    برنامه نویس
    سن
    36
    پست
    147

    نقل قول: نحوه لیست کردن Url تمام صفحات حتی صفحاتی که دردیتابیس ذخیره نشدند

    دوست عزیز شما در ادیتور وقتی می خوای به صفحات سلیتت لینکی داشته باشی میشه بپرسم چطورآدرس صفحات ذخیره شده ات رو لیست میکنی؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه پر کردن یک لیست ؟
    نوشته شده توسط mtaboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 مرداد 1388, 14:45 عصر
  2. نحوه لیست کردن سرورهای sql با نام دیتابیسها
    نوشته شده توسط amir3321 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 دی 1387, 13:23 عصر
  3. نحوه جدا کردن اعداد در لیست باکس
    نوشته شده توسط shamim_41 در بخش Foxpro
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آبان 1387, 00:19 صبح
  4. لیست کردن صفحات یک سایت
    نوشته شده توسط hidensoft در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 آبان 1386, 09:50 صبح
  5. نحوه dll کردن صفحات ؟؟؟
    نوشته شده توسط sre.net در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 25 شهریور 1386, 11:47 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •