نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل با ckeditor

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار nader3
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    67

    مشکل با ckeditor

    سلام دوستان گل برنامه نویس.
    دوستان من یه مشکلی با ادیتور دارم، تو لوکال به راحتی به ادیتور دسترسی پیدا می کنم ولی وقتی آپ میکنم ادیتور رو نشون نمیده. تو سورس صفحه میاره ولی قابل دید نیس.
    امیدوارم مشکلم و فهمیده باشید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: مشکل با ckeditor

    مشکل شما در ادرس دهی هست و باید بفهمیم شما چجوری آدرس میدی؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار nader3
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    67

    نقل قول: مشکل با ckeditor

    منظورتون و نفهمیدم؟
    مث بچه آدم نوشتم
    <script src="ckeditor.js"></script>

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل با ckeditor

    ظاهرا از جی کوئری / جاوا اسکریپت برای ساخت ادیتور استفاده میکنید نه از ورژن php برای همین بهتر بود تو تالار مربوطه میپرسیدین
    آدرس صفحه آنلاین رو بدین
    همونطوری که گفتن احتمالا مشکل آدرس دهی دارید

  5. #5

    نقل قول: مشکل با ckeditor

    اصلا کسی می تونه برام یه مثال از این ckeditor بزنه ؟
    فرضا تمامی فایل ها دانلود شده و در root هستش .حالا چطور میشه ckeditor رو فراخوانی کرد ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: مشکل با ckeditor

    شما با این خط کد فایل جاوا اسکریپ برنامه ی ckeditor رو فراخوانی میکنی.
    کد HTML:
    <script src="ckeditor.js"></script>
    کدهای بالا رو مثلا گذاشتی توی فایل send.php
    پس باید فایل js رو توی همین پوشه ای بذاری که فایل send.php وجود داره.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل با ckeditor

    این روش فراخانیه
    باید جی کوئری هم توی صفحه فراخانی کرده باشی
    بجای text_area هم id اون المنتی که میخای تغییر کنه رو بزار

     $(function()
    {
    CKEDITOR.replace( 'text_area',
    { toolbar : [ [ 'Bold', 'Italic', '-', 'MyButton' , 'Table','Link' , 'Unlink' ,'NumberedList','BulletedList','-','Blockquote','JustifyLeft','JustifyCenter','Just ifyRight'],'/',['Font','FontSize' ,'TextColor','BGColor' ] ] ,
    language: 'fa',


    });

    })

  8. #8

    نقل قول: مشکل با ckeditor

    با سلام
    یک مثال برای بکارگیری از CKeditor و ذخیره کردن اطلاعات توی SQL بذارید
    مرسی

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با CkEditor
    نوشته شده توسط Hossein Bazyan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 21 تیر 1390, 17:25 عصر
  2. مشکل با CKeditor
    نوشته شده توسط fozolefozola در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 26 خرداد 1390, 16:26 عصر
  3. حرفه ای: مشکل در ckeditor.net و updatepanel
    نوشته شده توسط developerprof در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 18 فروردین 1390, 13:28 عصر
  4. سوال: مشکل در ckeditor.net و updatepanel
    نوشته شده توسط developerprof در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 17 فروردین 1390, 19:33 عصر
  5. مشکل با CKEditor
    نوشته شده توسط saeidnor در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 12 خرداد 1389, 00:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •