نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چه جوری از برنامه ویندوز فرم C#‎، یک پارامتر ورودی به یک گزارش استیمول سافت پاس دهم

  1. #1

    چه جوری از برنامه ویندوز فرم C#‎، یک پارامتر ورودی به یک گزارش استیمول سافت پاس دهم

    چه جوری از برنامه ویندوز فرم C#‎، یک پارامتر ورودی به یک گزارش استیمول سافت پاس دهم(در استیمول سافت گزارشی از یک store procedure با یک پارامتر ورودی ایجاد کردم و می خواهم از برنامه ویندوز فرم پارامتر ورودی را به گزارش بدهم) این کار را باید چگونه انجام دهم لطفا برای نوشتن کد مورد نظر در قسمت C#‎ راهنمایی کنید.

  2. #2

    نقل قول: چه جوری از برنامه ویندوز فرم C#‎، یک پارامتر ورودی به یک گزارش استیمول سافت پاس دهم

    نقل قول نوشته شده توسط Zahra_Alizadeh_123 مشاهده تاپیک
    چه جوری از برنامه ویندوز فرم C#‎، یک پارامتر ورودی به یک گزارش استیمول سافت پاس دهم(در استیمول سافت گزارشی از یک store procedure با یک پارامتر ورودی ایجاد کردم و می خواهم از برنامه ویندوز فرم پارامتر ورودی را به گزارش بدهم) این کار را باید چگونه انجام دهم لطفا برای نوشتن کد مورد نظر در قسمت C#‎ راهنمایی کنید.
    سلام آی دی رو بده بهت توی یاهو میگم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,030

    نقل قول: چه جوری از برنامه ویندوز فرم C#‎، یک پارامتر ورودی به یک گزارش استیمول سافت پاس دهم

     protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    StiReport r = new StiReport();
    r.Load(Server.MapPath(@"22.mrt"));
    r["@d1"] = Convert.ToDateTime("01/10/2012");
    StiWebViewer1.Report = r;
    StiWebViewer1.DataBind();
    }

  4. #4

    Talking نقل قول: چه جوری از برنامه ویندوز فرم C#‎‎، یک پارامتر ورودی به یک گزارش استیمول سافت پاس دهم

    با تشکر از مهندسین محترم
    جواب را پیدا کردم البته با کمک شما وتلاش خودم

  5. #5

    نقل قول: چه جوری از برنامه ویندوز فرم C#‎‎، یک پارامتر ورودی به یک گزارش استیمول سافت پاس دهم

    نقل قول نوشته شده توسط Zahra_Alizadeh_123 مشاهده تاپیک
    با تشکر از مهندسین محترم
    جواب را پیدا کردم البته با کمک شما وتلاش خودم

    سلام .من نمیتونم بفرستم پارامترمو به store procedure.میشه بگین چیکار باید کرد؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 تیر 1391, 02:00 صبح
  2. چه جوری میشه فرمی مثل فرم برنامه‌های نورتون ساخت ؟
    نوشته شده توسط Spate در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 20
    آخرین پست: جمعه 04 آبان 1386, 12:15 عصر
  3. کمک کمک!! چه جوری میشه برنامه ای را آپلود کرد
    نوشته شده توسط marycoa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1384, 11:25 صبح
  4. سوال:استفاده مشترک دو برنامه ویندوز فرم ووب فرم از یک پایگاه
    نوشته شده توسط س.حمیدیانفر در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 اردیبهشت 1384, 09:22 صبح
  5. برنامه بدون فرم و مخفی از دید Task Manager
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 آذر 1382, 14:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •