نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: برای انجام چند عمل اصلی (insert-update-linq) با استفاده از Linq از کدوم تکنولوژی باید استفاده کنم؟

  1. #1

    Question برای انجام چند عمل اصلی (insert-update-linq) با استفاده از Linq از کدوم تکنولوژی باید استفاده کنم؟

    سلام

    ببینید چند روزه دارم روی linq کار میکنم.

    خیلی در مورد linq to object و linq to sql خوندم اما تمامی مثال ها و آموزش ها برای guery گرفتن بودن(select).؟؟؟

    و سوال دوم مهم : برای انجام چند عمل اصلی باید از کدوم تکنولوژی استفاده کنم؟ linq to؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: برای انجام چند عمل اصلی (insert-update-linq) با استفاده از Linq از کدوم تکنولوژی باید استفا

    خوب دوست عزیز شما با استفاده از LINQ to SQL می تونید با دیتابیس کار کنید برای اعمالCRUD(Create,Reterive,Update,Delete) هم کاری نداره

    مثلا برای Create :

     LinqDataContext db = new LinqDataContext();
    Student st = new Student();
    st.stName = "Sirwan";
    st.stFamily = "Afifi";
    db.Students.InsertOnSubmit(st);
    db.SubmitChanges();


    برای Retrieve:

    LinqDataContext db = new LinqDataContext();
    var query = from st in db.Students
    select st;
    dataGridView1.DataSource = query;


    برای Update :

     LinqDataContext db = new LinqDataContext();
    var query = (from p in db.Students
    where p.stNo == 2
    select p).FirstOrDefault();
    query.stName = "Sirwan";
    query.stFamily = "Afifi";

    db.SubmitChanges();


    و برای Delete هم به این صورت :

    LinqDataContext db = new LinqDataContext();
    Student query = (from st in db.Students
    where st.stNo ==int.Parse(txtName.Text)
    select st).FirstOrDefault();
    if (query != null)
    db.Students.DeleteOnSubmit(query);
    db.SubmitChanges();


    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله Sirwan Afifi : سه شنبه 06 تیر 1391 در 21:45 عصر

  3. #3

    نقل قول: برای انجام چند عمل اصلی (insert-update-linq) با استفاده از Linq از کدوم تکنولوژی باید استفا

    دوست عزیز دستت درد نکنه خیلی کمکم کردی الان یکی یکی امتحانشون میکنم فقط ببخشید reterive یعنی چی؟

  4. #4

    نقل قول: برای انجام چند عمل اصلی (insert-update-linq) با استفاده از Linq از کدوم تکنولوژی باید استفا

    نقل قول نوشته شده توسط samadblaj مشاهده تاپیک
    دوست عزیز دستت درد نکنه خیلی کمکم کردی الان یکی یکی امتحانشون میکنم فقط ببخشید reterive یعنی چی؟
    Retrieve همون عمل واکشی یا Fetch یا Select

  5. #5

    نقل قول: برای انجام چند عمل اصلی (insert-update-linq) با استفاده از Linq از کدوم تکنولوژی باید استفا

    چرا وقتی اطلاعات رو ذخیره میکنم توی دیتا بیس ذخیره نمیشه؟

  6. #6

    نقل قول: برای انجام چند عمل اصلی (insert-update-linq) با استفاده از Linq از کدوم تکنولوژی باید استفا

    پروژه رو در حالت Release یه بار Compile کن

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با چهار عمل اصلی insert,update,delete,select
    نوشته شده توسط scmorfi در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 16 فروردین 1390, 14:58 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 فروردین 1388, 22:03 عصر
  3. انجام چند عمل به طور هم زمان
    نوشته شده توسط saadatfar در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 14 مرداد 1387, 20:36 عصر
  4. کمک جهت انجام چهار عمل اصلی در سی شارپ و اکسس
    نوشته شده توسط rcpu2002 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 تیر 1386, 19:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •