نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در قرار دادن سایتasp .net در هاست رایگان somee

  1. #1

    مشکل در قرار دادن سایتasp .net در هاست رایگان somee

    سلام یه سایت در هاست رایگان somee قرار داده ام زمانیکه تو مرروگر ادرس سایت وارد میکنم این خطا رو میده
    Error Summary HTTP Error 403.14 - Forbidden

    The Web server is configured to not list the contents of this directory.


    در قسمت منوی مدیریتش دیفالت داکیومنت فقط این کد است نمیشه صفحه اول سایت رو انتخاب کنی که بگی این اول لود بشه

    This website is hosted on Internet Information Service (IIS) version 7 or higher! The default documents for this version of IIS could only be set in the Web.Config file of this site even if you do not use ASP.Net! You can create or modify the Web.Config file with the file manager of the website or upload it using FTP
    In order to set default documents configure the following section of Web.Config file: <system.webServer>
    <defaultDocument>
    <files>
    </files>
    </defaultDocument>
    </system.webServer> Here is a example of Web.Config file setting an Index.aspx page as default: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <configuration>
    <system.webServer>
    <defaultDocument>
    <files>
    <add value="index.aspx" />
    </files>
    </defaultDocument>
    </system.webServer>
    </configuration

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    نقل قول: مشکل در قرار دادن سایتasp .net در هاست رایگان somee

    منم تو somee سایتم رو آپلود کردم و هیچ مشکلیم نداره. چندتا نکته رو میگ شاید مشکلت حل شه.
    اول اینکه برای آپلود کردن سایت باید فایلهای aspx. , aspx.cs , config رو آپلود کنی تو file manager و حتما باید تو مسیر root آپلود کنی. تو سایت somee مسیر روت دقیقا همون file manager هست. یعنی file manager رو که باز می کنی اول defult خودش رو پاک کن بعد پیج خودتو آپلود کن.
    موقع آدرس دادن هم باید این اینجوری آدرس بدی: http://www.[username].somee.com/[page].aspx
    username: یوزرنیم خودت که تو سایت ساختی
    page: او پیجی که می خوای نمایش بدی

    امیدوارم مشکلت حل شه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hamid_kha
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    دات نت
    پست
    257

    نقل قول: مشکل در قرار دادن سایتasp .net در هاست رایگان somee

    نقل قول نوشته شده توسط morika مشاهده تاپیک
    منم تو somee سایتم رو آپلود کردم و هیچ مشکلیم نداره. چندتا نکته رو میگ شاید مشکلت حل شه.
    اول اینکه برای آپلود کردن سایت باید فایلهای aspx. , aspx.cs , config رو آپلود کنی تو file manager و حتما باید تو مسیر root آپلود کنی. تو سایت somee مسیر روت دقیقا همون file manager هست. یعنی file manager رو که باز می کنی اول defult خودش رو پاک کن بعد پیج خودتو آپلود کن.
    موقع آدرس دادن هم باید این اینجوری آدرس بدی: http://www.[username].somee.com/[page].aspx
    username: یوزرنیم خودت که تو سایت ساختی
    page: او پیجی که می خوای نمایش بدی

    امیدوارم مشکلت حل شه
    دوست عزیز میشه نکاتی که در somee.com مهم هست رو بگی
    چون بنده میخوام پروژه پایانی رو توی این سایت بزارم
    و برای اولین باری هم هست اینکار رو میکنم
    خیلی ممنون

  4. #4

    نقل قول: مشکل در قرار دادن سایتasp .net در هاست رایگان somee

    [QUOTE=morika;1535690]منم تو somee سایتم رو آپلود کردم و هیچ مشکلیم نداره. چندتا نکته رو میگ شاید مشکلت حل شه.
    اول اینکه برای آپلود کردن سایت باید فایلهای aspx. , aspx.cs , config رو آپلود کنی تو file manager و حتما باید تو مسیر root آپلود کنی. تو سایت somee مسیر روت دقیقا همون file manager هست. یعنی file manager رو که باز می کنی اول defult خودش رو پاک کن بعد پیج خودتو آپلود کن.
    موقع آدرس دادن هم باید این اینجوری آدرس بدی: http://www.[username].somee.com/[page].aspx
    username: یوزرنیم خودت که تو سایت ساختی
    page: او پیجی که می خوای نمایش بدی

    امیدوارم مشکلت حل شه[/QU


    دوست عزیز بانک داده تو چیکارش کردی .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamid_kha
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    دات نت
    پست
    257

    نقل قول: مشکل در قرار دادن سایتasp .net در هاست رایگان somee

    [QUOTE=saeed31641;1535820]
    نقل قول نوشته شده توسط morika مشاهده تاپیک
    منم تو somee سایتم رو آپلود کردم و هیچ مشکلیم نداره. چندتا نکته رو میگ شاید مشکلت حل شه.
    اول اینکه برای آپلود کردن سایت باید فایلهای aspx. , aspx.cs , config رو آپلود کنی تو file manager و حتما باید تو مسیر root آپلود کنی. تو سایت somee مسیر روت دقیقا همون file manager هست. یعنی file manager رو که باز می کنی اول defult خودش رو پاک کن بعد پیج خودتو آپلود کن.
    موقع آدرس دادن هم باید این اینجوری آدرس بدی: http://www.[username].somee.com/[page].aspx
    username: یوزرنیم خودت که تو سایت ساختی
    page: او پیجی که می خوای نمایش بدی

    امیدوارم مشکلت حل شه[/QU


    دوست عزیز بانک داده تو چیکارش کردی .
    ??

  6. #6

    نقل قول: مشکل در قرار دادن سایتasp .net در هاست رایگان somee

    مرسی .حل شد.فقط خیلی دیزاین سایتو بهم ریخته بنظرتون مشکل از کجا می تونه باشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    نقل قول: مشکل در قرار دادن سایتasp .net در هاست رایگان somee

    بانک رو می تونین رو همین somee آپلود کنین خودش هم connection string رو بهتون میده. درباره بهم ریختن طراحی پیج هم تجربه ای که خود من کسب کردم اینه که بعضی وقتا اگه سایت رو دوباره آپلود کنی مشکل حل میشه. بعضی وقتا هم نا هماهنگی هاست و مرورگر باعث بهم ریختن طراحی میشه. مثلا من رو هاست رایگان aspspider یه پیج رو اپلود کردم که درست کار می کرد ولی با کروم درست باز نمی شد. همون پیج رو تو somee آپلود کردم با کروم درست باز شد. عجیبه ولی خب بعضی وقتا پیش میاد دیگه D:

  8. #8

    نقل قول: مشکل در قرار دادن سایتasp .net در هاست رایگان somee

    نقل قول نوشته شده توسط morika مشاهده تاپیک
    بانک رو می تونین رو همین somee آپلود کنین خودش هم connection string رو بهتون میده. درباره بهم ریختن طراحی پیج هم تجربه ای که خود من کسب کردم اینه که بعضی وقتا اگه سایت رو دوباره آپلود کنی مشکل حل میشه. بعضی وقتا هم نا هماهنگی هاست و مرورگر باعث بهم ریختن طراحی میشه. مثلا من رو هاست رایگان aspspider یه پیج رو اپلود کردم که درست کار می کرد ولی با کروم درست باز نمی شد. همون پیج رو تو somee آپلود کردم با کروم درست باز شد. عجیبه ولی خب بعضی وقتا پیش میاد دیگه D:

    دوست عزیز مرسی.
    اونجوری که شما میگن خیلی بده.هیچ راه حلی نداره.اگه تو هاست واقعی منظورم پولی باشه این مشکلاتو نداره .

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در قرار دادن سایت روی هاست
    نوشته شده توسط taherisoftware در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 09:01 صبح
  2. مشکل در قرار دادن وبسایت روی هاست
    نوشته شده توسط hamid_urmia در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 مرداد 1389, 19:19 عصر
  3. مشکل در قرار دادن عکس در image از طریق کدنویسی
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 11 اسفند 1385, 20:30 عصر
  4. مشکل در قرار دادن عکس در دیتابیس
    نوشته شده توسط allooo در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 شهریور 1385, 08:39 صبح
  5. مشکل در قرار دادن امضاء
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 21 شهریور 1384, 09:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •