نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: Vector چیست و چه کاربردی دارد؟

  1. #1

    Vector چیست و چه کاربردی دارد؟

    وکتور چیست و چه کاربردی دارد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار BeginnerProgrammer
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    نقل قول: C++‎

    وکتور یه آرایه ی نامتناهیه که وقت تعریف اندازه شو میتونی تعیین نکنی و در حین برنامه هر وقت نیاز شد میتونی اونو مقدار دهی کنی.
    هر جا خواستی از یه آرایه که اندازه شو نمیدونی استفاده کنی میتونی وکتور به کار ببری البته این فقط یه مورد استفاده شه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: Vector چیست و چه کاربردی دارد؟

    البته اگه اشتباه نکنم عناصر وکتور مثل آرایه حتما پشت سر هم نیستن یعنی در یک ناحیه از حافظه به ترتیب پشت سر هم نیستن. چون میتونی در وسط آرایه عنصری رو وارد کنی یا از وسط عنصری رو حذف کنی.

  4. #4

    نقل قول: Vector چیست و چه کاربردی دارد؟

    نقل قول نوشته شده توسط EAfsaneh مشاهده تاپیک
    وکتور چیست و چه کاربردی دارد؟
    وکتور ترکیبی از مفهوم آرایه و لیست پیوندی رو یه جا داره. همین چیزایی که دوستان گفتن به صورت ترکیبی. یعنی مثل لیست پیوندی هر لحظه می‌شه بهش عنصر اضافه و کم کرد و محدودیت خاصی نداره؛ هم اینکه مثل آرایه اندیس قبول می‌کنه.

  5. #5

    نقل قول: Vector چیست و چه کاربردی دارد؟

    Vector در واقع یک container ای از کتابخانه معروف STL هست که همونطور هم که دوستان
    گفتن بسیار انعطاف پذیر تر از آرایه هست .

    محدودیت طول نداره ، در هر لحظه امکان حذف و درج عنصر وجود داره و از همه مهمتر یکسری الگوریتم های

    آماده از کلاس STL خود ++C و تعداد زیادی توابع رو وکتورها قابل Trace هست که استفاده از لیست ها رو خیلی راحت میکنه .

    مثلا الگوریتم های جستجو ، الگوریتم های Reversing ، تعداد عناصر لیست و ...

    در مورد آشنایی با کتابخانه STL






  6. #6

    نقل قول: Vector چیست و چه کاربردی دارد؟

    سلام دوستان
    من تازه از دوستان در مورد وکتور شنیدم.
    ممنون میشم معایبی هم نسبت به آرایه پویا داره؟
    چطور تعریف کنم و ازش استفاده کنم.
    ممنون

  7. #7

    نقل قول: Vector چیست و چه کاربردی دارد؟

    نقل قول نوشته شده توسط Anisi1371 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من تازه از دوستان در مورد وکتور شنیدم.
    ممنون میشم معایبی هم نسبت به آرایه پویا داره؟
    چطور تعریف کنم و ازش استفاده کنم.
    ممنون
    توضیحات این پایین نشون می‌ده عیبی نداره. مطالعه کنید.



    vector<int> a(10);



    بعد از این مثل آرایه کار می‌کنه. البته می‌تونی اندازه تعریف نکنی و با تابع pushback (یا چیزی شبیه این. املا شاید غلط باشه) هر تعداد عنصر دلخواه رو به انتها اضافه کنی.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: Vector چیست و چه کاربردی دارد؟

    نقل قول نوشته شده توسط Ananas مشاهده تاپیک
    البته اگه اشتباه نکنم عناصر وکتور مثل آرایه حتما پشت سر هم نیستن یعنی در یک ناحیه از حافظه به ترتیب پشت سر هم نیستن. چون میتونی در وسط آرایه عنصری رو وارد کنی یا از وسط عنصری رو حذف کنی.
    اتفاقاً کاملاً شبیه بهstatic array هستند اگر غیر از این بود استفاده از آن بی معنی بود تو بحث Optimization یک موردی رو بایستی در نظر بگیرید که هیچ وقت نبایستی از تابع insert مربوط به vector استفاده کنیم چون به شدت performance کاهش می ده و برای افزودن Item هم بهتر ازمتد push_back استفاده کنیم

  9. #9

    نقل قول: Vector چیست و چه کاربردی دارد؟

    از vector در زبان C هم میشه استفاده کرد ؟

  10. #10

    نقل قول: Vector چیست و چه کاربردی دارد؟

    دوستان من هم یک سوال در مورد وکتور دارم،،،
    در شرایطی که ندونیم چه مقادیر و به چه تعداد در داخل وکتور ذخیره است، آیا دستوری وجود داره که بشه از محتویات ۳ خونه آخر از سر وکتور استفاده کرد؟ منظورم چیزی شبیه دستور back هست ولی با تعداد بیشتر از یکی .

  11. #11

    نقل قول: Vector چیست و چه کاربردی دارد؟

    باسلام دوستان
    چه طوری می شود یک vectorدوبعدی تعریف کرد با دو جنس مختلف مثلا جنس سطرها string وجنس ستون ها int باشد.خواهشا یک مورد مثال بزنید.
    پاسخ فوری...

  12. #12

    نقل قول: Vector چیست و چه کاربردی دارد؟

    نقل قول نوشته شده توسط z.rezai123 مشاهده تاپیک
    باسلام دوستان
    چه طوری می شود یک vectorدوبعدی تعریف کرد با دو جنس مختلف مثلا جنس سطرها string وجنس ستون ها int باشد.خواهشا یک مورد مثال بزنید.
    پاسخ فوری...
    سلام
    لطفا شما یک مثال بزنید مثلا جدول مورد نظر را بکشید و عناصر را داخل اون با مثال بذارید تا مشخص بشه دقیقا چه چیزی می خواهید

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: try...catch چیست و چه کاربردی دارد؟
    نوشته شده توسط nimamohammadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 23
    آخرین پست: دوشنبه 01 شهریور 1395, 22:23 عصر
  2. سوال: تابع document.write چیست و چه کاربردی دارد؟
    نوشته شده توسط payamka در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392, 19:18 عصر
  3. سوال: master page چیست و چه کاربردی دارد؟
    نوشته شده توسط bahar barani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 03 خرداد 1390, 21:36 عصر
  4. سوال: لیست جنریک چیست و چه کاربردی داره؟
    نوشته شده توسط BestLover در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 06 بهمن 1387, 13:35 عصر
  5. indexer چیست و چه خاصیتی دارد؟
    نوشته شده توسط مهدی فهمیده غلامی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مهر 1383, 14:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •