نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Timeout در Session

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    143

    Question Timeout در Session

    با عرض سلام و خسته نباشید.

    من تو web.config و هم از داخل کد برنامه وقتی که کاربر Login میکنه زمان Session رو 30 دقیقه تنظیم میکنم، ولی کاربر وقتی Login میکنه بیشتر از 2 یا 3 دقیقه نمیتونه Login بمونه و Session از بین میره...

    می خواستم ببینم که آیا Session تنظیمات دیگه ای هم داره یا روشی هست که دیگه این مشکل بوجود نیاد و اون زمانی که می خوام رو داشته باشه؟؟

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: Timeout در Session


    <configuration>
    <system.web>
    <sessionState timeout="20"></sessionState>
    </system.web>
    </configuration>


    http://www.google.com/search?q=how+t...w=1280&bih=854

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    143

    نقل قول: Timeout در Session

    نقل قول نوشته شده توسط mehrzad_ali مشاهده تاپیک

    <configuration>
    <system.web>
    <sessionState timeout="20"></sessionState>
    </system.web>
    </configuration>


    http://www.google.com/search?q=how+t...w=1280&bih=854

    همه این راه هارو انجام دادم، هم از web.config و هم از داخل کد، timeout رو برابر با 30 گذاشتم، ولی باز هم زود میپره.

  4. #4

    نقل قول: Timeout در Session

    اگه تو سرور این اتفاق میوفته باید تو IIS هم تنظیم کنید.
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  5. #5
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: Timeout در Session

    می خواستم ببینم که آیا Session تنظیمات دیگه ای هم داره یا روشی هست که دیگه این مشکل بوجود نیاد و اون زمانی که می خوام رو داشته باشه؟؟
    سلام.
    قبلا پستی در این رابطه دادم ، کامل بود ولی متاسفانه نتونستم پیدا کنم ولی ایرادی نداره مجدد نکاتی رو می گم .
    اگر شما سرور اختصاصی داشته باشید ، می تونید این مورد رو همون طوری که دوستمون فرمودند از داخل تنظیمات سرور انجام بدید ولی مشکلی که شما با اون مواجه شدید ، مشکلی است که در کار با هاست های اشتراکی به وجود می یاد ، که احتمالا شما هم از هاست اشتراکی استفاده می کنید؟! در هاست های اشتراکی به دلیل بهینه شدن استفاده از منابع سیستم و افزاریش قابلیت حافظه time out سشن ها رو بروی 2 تا 5 دقیقه set می کنند و این مشکل به وجود می یاد .
    البته راهی داره ولی کمی سخت است و باید حوصله کنید :
    استفاده از پایگاه داده برای ذخیره موقت اصلاعات session های موجود که در صورت از reset شدن حافطه ، اطلاعات به صورت خودکار توسط asp.net از دیتابیس واکشی می شود و در حافظه load می شود و به این صورت عملا time out مورد نظر حفظ می شود. (یه جور شبیه سازی یا یه solution برای دور زدن محدودیت در سرور های اشتراکی هست )
    البته گفتنش ساده است ولی اجراش به این سادگی نیست.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    143

    نقل قول: Timeout در Session

    نقل قول نوشته شده توسط aminghaderi مشاهده تاپیک
    سلام.
    قبلا پستی در این رابطه دادم ، کامل بود ولی متاسفانه نتونستم پیدا کنم ولی ایرادی نداره مجدد نکاتی رو می گم .
    اگر شما سرور اختصاصی داشته باشید ، می تونید این مورد رو همون طوری که دوستمون فرمودند از داخل تنظیمات سرور انجام بدید ولی مشکلی که شما با اون مواجه شدید ، مشکلی است که در کار با هاست های اشتراکی به وجود می یاد ، که احتمالا شما هم از هاست اشتراکی استفاده می کنید؟! در هاست های اشتراکی به دلیل بهینه شدن استفاده از منابع سیستم و افزاریش قابلیت حافظه time out سشن ها رو بروی 2 تا 5 دقیقه set می کنند و این مشکل به وجود می یاد .
    البته راهی داره ولی کمی سخت است و باید حوصله کنید :
    استفاده از پایگاه داده برای ذخیره موقت اصلاعات session های موجود که در صورت از reset شدن حافطه ، اطلاعات به صورت خودکار توسط asp.net از دیتابیس واکشی می شود و در حافظه load می شود و به این صورت عملا time out مورد نظر حفظ می شود. (یه جور شبیه سازی یا یه solution برای دور زدن محدودیت در سرور های اشتراکی هست )
    البته گفتنش ساده است ولی اجراش به این سادگی نیست.
    درست، سرور هم اشتراکی هست و هم در اختیار خودمون.
    تنظیمات سرور:
    Sesson State : In Process

    Coockoe Settings:
    Mode : Auto Detect
    Name: In Process
    Time-out: 20 min

    این تنظیمات سرور هستش.

تاپیک های مشابه

  1. رفع مشکل timeout در session
    نوشته شده توسط bitaaa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1388, 14:22 عصر
  2. جلوگیری از TimeOut شدن Session
    نوشته شده توسط MehranZand در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 22:17 عصر
  3. TimeOut کردن یک Session خاص نه تمام Session های بکار رفته؟
    نوشته شده توسط Behsharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1385, 11:16 صبح
  4. متغیر های session و timeout های متفاوت
    نوشته شده توسط Ehsan Rafsanjani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 28 بهمن 1384, 13:35 عصر
  5. Session TimeOut
    نوشته شده توسط Happy_davood در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1384, 23:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •