نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: پیمایش دو لیست با هم

  1. #1

    پیمایش دو لیست با هم

    سلام .خسته نباشید دوستان
    من دوتا لیست باکس دارم. میخواستم ببینم باید چیکار کنم که وقتی اسکرول لیست اولو حرکت میدم ,اسکرول لیست دومم حرکت کنه.اصلا امکان همچین کاری وجود داره؟

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    پست
    560

    نقل قول: پیمایش دو لیست با هم

    نقل قول نوشته شده توسط silvery مشاهده تاپیک
    سلام .خسته نباشید دوستان
    من دوتا لیست باکس دارم. میخواستم ببینم باید چیکار کنم که وقتی اسکرول لیست اولو حرکت میدم ,اسکرول لیست دومم حرکت کنه.اصلا امکان همچین کاری وجود داره؟
    سلام
    اینجا رو ببینید

  3. #3

    نقل قول: پیمایش دو لیست با هم

    نقل قول نوشته شده توسط blogeen مشاهده تاپیک
    سلام
    اینجا رو ببینید
    سلام ممنون از راهنماییتون اما من چیز زیادی از این کدا نفهمیدم.یعنی همشو واسه پیمایش همزمان باید بنویسم؟میشه یه توضیح دربارش بدین؟
    راه ساده تری نیست؟

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    پست
    560

    نقل قول: پیمایش دو لیست با هم

    نقل قول نوشته شده توسط silvery مشاهده تاپیک
    سلام ممنون از راهنماییتون اما من چیز زیادی از این کدا نفهمیدم.یعنی همشو واسه پیمایش همزمان باید بنویسم؟میشه یه توضیح دربارش بدین؟
    راه ساده تری نیست؟
    سلام،شما لازم نیست کد بالایی رو متوجه بشید،شما فقط باید از چند خط کد دوم استفاده کنید.
    کد بالایی به کلاسه که از ListBox به عنوان کلاس پایه استفاده کرده،شما برای استفاده ازش می تونید یه پروژه از نوع Windows User Control Library بسازید و همه کدهای پیش فرض رو پاک و کدهای مذکور رو جایگزین و کامپایل کنید،به این ترتیپ شما یک کامپوننت به صورت DLL دارید که می تونید در پروژتون اونو Add کنید.بعدشم که توضیح داده 2 تا از اونا رو میندازید رو فرم و اون 2 خط کدی رو که گفته برای رویدادهای OnVertivalScroll شون می نویسید.
    روش دومم اینه کلاس مذکور رو بدون کامپایل همینجوری به برنامتون اضافه و با کدنویسی ازش نمونه سازی کنید و اونو به فرموتون اضافه کنید و بقیه ماجرا...

  5. #5

    نقل قول: پیمایش دو لیست با هم

    نقل قول نوشته شده توسط blogeen مشاهده تاپیک
    .
    روش دومم اینه کلاس مذکور رو بدون کامپایل همینجوری به برنامتون اضافه و با کدنویسی ازش نمونه سازی کنید و اونو به فرموتون اضافه کنید و بقیه ماجرا...
    سلام.بازم ممنون از راهنماییتون.من همینکارو کردم.یعنی اول کلاسو به برنامم اضافه کردم بعد کد دوم رو واسه لیست باکسام به صورت زیر نوشتم اما بازم اتفاقی نیوفتاد.


    privatevoid listBox1_OnVerticalScroll(object sender, ScrollEventArgs e)


    {


    listBox2.TopIndex = listBox1.TopIndex;


    }





    privatevoid listBox2_OnVerticalScroll(object sender, ScrollEventArgs e)


    {


    listBox1.TopIndex = listBox2.TopIndex;


    }
    مسئله اینجاس که من وقتی این دوتا تابع رو داخل کلاس لیست باکس که تعریف شده مینویسم لیست باکس هام رو نمیشناسه و وقتی داخل کلاس خود فرم تعریفشون میکنم تا لیستام شناخته بشن ,لیستا شناخته میشن ولی بازم با هم پیمایش نمیشن.حالا باید چیکار کنم؟

  6. #6

    نقل قول: پیمایش دو لیست با هم

    یعنی هیشکی نیست به من کمک کنه؟

  7. #7

    نقل قول: پیمایش دو لیست با هم

    سلام با این کد میشه توی یه دکمه بنویسیدش ببینید کاری که میخواید انجام میده؟

                listBox1.TopIndex = listBox2.TopIndex;
    listBox2.TopIndex = listBox1.TopIndex;


    یا با این روش که به اعتقاد من بهینه تر و مناسبتره :

                if (checkedListBox1.Items.Count > 0)
    {
    int selected = checkedListBox1.SelectedIndex;
    if (checkedListBox1.GetItemChecked(selected) == false)
    {
    checkedListBox1.SetItemChecked(selected, true);
    listBox1.SetSelected(selected, true);
    }
    else if (checkedListBox1.GetItemChecked(selected) == true)
    {
    checkedListBox1.SetItemChecked(selected, false);
    listBox1.SetSelected(selected, true);

    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله samadblaj : شنبه 10 تیر 1391 در 10:44 صبح

تاپیک های مشابه

  1. URL برای دانلود Agent ها و لیست فرامین هر کدام
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1396, 15:12 عصر
  2. مشکل در پیدا کردن شرط پایان پیمایش و چاپ گره های یک لیست دو پیوندی حلقوی
    نوشته شده توسط sina1370 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1388, 12:34 عصر
  3. باز کردن یک لیست از داده ها با زدن دکمه Button از datagrid
    نوشته شده توسط ahmad_rabie2002 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 مهر 1382, 17:03 عصر
  4. لیست رکوردهای یک فیلد در یک ComboBox
    نوشته شده توسط Microsoft در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 14 شهریور 1382, 14:50 عصر
  5. مشکل با لیست باکس
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش VB.NET
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 12 مرداد 1382, 14:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •