نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نمايش فايل Word بر روي فرم

  1. #1

    نمايش فايل Word بر روي فرم

    با سلام و خسته نباشي

    چطور ميشه يك كنترل ساخت كه داخل بشه فايلWordمشاهده كرد

  2. #2

    نقل قول: نمايش فايل Word بر روي فرم

    با سلام خدمت شما دوست عزیز

    با استفاده از کامپوننت EDraw Office Viewer شما قادر به کار با فایل های آفیس (ورد,پاورپوینت و ...) خواهید بود

    موفق باشید
    بایت بایت

  3. #3

    نقل قول: نمايش فايل Word بر روي فرم

    ميشه بيشتر توضيح بفرماييد

  4. #4

    نقل قول: نمايش فايل Word بر روي فرم

    سلام دوست عزیز قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید:
    https://barnamenevis.org/search.php?searchid=1020102

  5. #5

    نقل قول: نمايش فايل Word بر روي فرم

    با سلام خدمت شما دوست گرامی

    کار ساده ای هست فقط نیازه این کامپوننت رو دانلود و نصب کنید بعد بیاریدش تو تولباکستون و ازش به راحتی استفاده کنید

    نمونه فرمشم پائین ضمیمه کردم


    شما میتونین ازش برای مشاهده , چاپ , ویرایش و یا ایجاد فایلهای ورد و ... استفاده کنید.

    اینک سمپل کدش که یک فایل جدید ورد برام میسازه


    using Word = Microsoft.Office.Interop.Word;
    using System.Reflection;
    namespace Office
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    AxOfficeViewer.AxOfficeViewer axEDWord1 = new AxOfficeViewer.AxOfficeViewer();
    public Word.Document oDoc;
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    axOfficeViewer1.Titlebar = false;
    axOfficeViewer1.CreateNew("Word.Document");
    axOfficeViewer1.Activate();
    //Invoke Word properties
    oDoc = (Word.Document)axOfficeViewer1.ActiveDocument;
    oDoc.ActiveWindow.View.Type = Word.WdViewType.wdPrintView;
    oDoc.ActiveWindow.DisplayRulers = true;
    oDoc.ActiveWindow.DisplayScreenTips = false;
    oDoc.ActiveWindow.DisplayHorizontalScrollBar = false;
    oDoc.ActiveWindow.DisplayVerticalRuler = false;
    oDoc.ActiveWindow.Document.Paragraphs.Alignment = Microsoft.Office.Interop.Word.WdParagraphAlignment .wdAlignParagraphRight;

    oDoc.ActiveWindow.DisplayVerticalScrollBar = true;

    }
    }
    }


    موفق باشی
    بایت بایت
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: نمايش فايل Word بر روي فرم


    غیر از این شکل چجور محتویات یک فایل word رو بریزیم توی یک textbox یا rechtextbox ؟

  7. #7

    نقل قول: نمايش فايل Word بر روي فرم

    با سلام مجدد

    به این لینک مراجعه نمائید

    کد HTML:
    http://www.programmerfish.com/quick-tutorial-how-to-read-microsoft-word-file-in-c/
    موفق باشید
    بایت بایت

  8. #8
    کاربر جدید آواتار mostafab2m
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    26

    نقل قول: نمايش فايل Word بر روي فرم

    سلام من از office viewer 8 استفاده میکنم
              axOfficeViewer.Visible = True
    axOfficeViewer.SuspendLayout()
    axOfficeViewer.Open(strTemp)
    axOfficeViewer.Tag = strTemp
    axOfficeViewer.SuspendLayout()
    axOfficeViewer.Refresh()


    وزمانی که کاربر از تب جاری که فایل افیس رو نشون میده به تب دیگه ای میره close میکنم
     axOfficeViewer.CloseDoc()

    اما وقتی کاربر دباره به تب نمایش فایل برگرده
    خطای زیر رو میده
    the file is in use
    لطفا راهنمایی کنید

تاپیک های مشابه

  1. نمابش فايل PDF روي فرم
    نوشته شده توسط amrabady در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1388, 00:34 صبح
  2. چه كار كنيم كنترل سفارشي روي فرم نمايش داده نشه ؟
    نوشته شده توسط احمد سامعی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 11 فروردین 1388, 14:21 عصر
  3. نمايش فايل هاي word docx در مرورگر
    نوشته شده توسط atryass در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1387, 09:14 صبح
  4. سوال: نحوا نمايش عكس متحرك روي فرم
    نوشته شده توسط MZOSAN در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 03 آبان 1387, 18:58 عصر
  5. سوال: چطوري ميشه يك فايل word را در html نمايش داد ؟
    نوشته شده توسط alihoseini در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 26 مهر 1387, 00:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •