نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چرا خطا میده؟( شی گرایی)

  1. #1

    چرا خطا میده؟( شی گرایی)

    سلام دوستان
    من کد زیر رو اجرا کردم

    <?php

    require_once('class.Demo.php');

    $objDemo= new Demo();
    $objDemo -> name = 'naser';

    $objAnotherDemo = new Demo();
    $objAnotherDemo -> name = 'hajipur';

    $objDemo -> sayHello();
    $objAnotherDemo -> sayHello();

    ?>


    که کدهای فایل class.Demo.php هم اینه:


    <?php

    class Demo {
    public $name;
    function sayHello()
    { print "Hello $this -> name !";
    }
    }

    ?>


    ولی این خطا رو واسم نشون داده :
    Catchable fatal error: Object of class Demo could not be converted to string in C:\Users\Asman\Downloads\Compressed\xampp-win32-1.7.7-VC9\xampp\htdocs\xampp\naser\class.Demo.php on line 6
    کسی میدونه مشکل چیه و چرا خطا میده؟

  2. #2

    نقل قول: چرا خطا میده؟( شی گرایی)


    class Demo {
    public $name;
    function sayHello()
    { print "Hello {$this -> name} !";
    }
    }


    کدت رو به این شکل تغییر بده. درست میشه. شما برای اینکه بخوای از آبجکت یا شی یا آرایه ای توی دابل کوتیشن استفاده کنی باید اونو با {} محصور کنی.
    یا اینکه دابل کوتیشن رو ببندی و با نقطه دو طرف رو به هم وصل کنی مثل پایین

    print "Hello ".$this -> name ."!";

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جستجو بین دو تاریخ لطفا بررسی کنید این کد چرا خطا میده
    نوشته شده توسط Miryam در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 16 شهریور 1390, 08:26 صبح
  2. این خطا چه زمانی رخ میده؟
    نوشته شده توسط brida_kh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آذر 1385, 09:52 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1385, 10:11 صبح
  4. چرا این خطا رخ میدهد؟ Login fails.
    نوشته شده توسط salimy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 آبان 1383, 21:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •