نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: رو آوردن یک شیء

  1. #1

    Question رو آوردن یک شیء

    سلام
    من یک منو با فلش درست کردم که آیتمهای اون بصورت پلکانی رو هم هستن، من میخوام وقتی موس رو روی هر آیتم یا شیء میبرم اون آیتم از زیر بیاد رو قرار بگیره و همینطور که موس روی آیتمها میره؛ هر آیتم از زیر بیاد رو قرار بگیره.
    آیتمها هم از نو button هستن.
    ممنون میشم اگر دستورشو برام بزارید.

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    پست
    560

    نقل قول: رو آوردن یک شیء


    button1.addEventListener(MouseEvent.MOUSE_OVER,onM ouseOver);
    button2.addEventListener(MouseEvent.MOUSE_OVER,onM ouseOver);
    function onMouseOver(e:MouseEvent) {
    e.target.parent.setChildIndex(e.target, e.target.parent.numChildren-1);
    }

  3. #3

    نقل قول: رو آوردن یک شیء

    دوست عزیز ممنون از جوابت ولی کاری که من میخواستم رو این کد انجام نداد.
    ببین من درست عمل کردم؟
    به جای button1 و button2 من instance name دکمه های خودمو گذاشتم، ولی باز نتیجه نگرفتم.
    من دکمه هارو روی scene1 چیدم و دارم براشون کد مینویسم، آیا این روش خوبیه؟ یا باید با کد نویسی object هام رو صدا بزنم و در صفحه بچینم؟

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    پست
    560

    نقل قول: رو آوردن یک شیء

    نقل قول نوشته شده توسط hos_program مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ممنون از جوابت ولی کاری که من میخواستم رو این کد انجام نداد.
    ببین من درست عمل کردم؟
    به جای button1 و button2 من instance name دکمه های خودمو گذاشتم، ولی باز نتیجه نگرفتم.
    من دکمه هارو روی scene1 چیدم و دارم براشون کد مینویسم، آیا این روش خوبیه؟ یا باید با کد نویسی object هام رو صدا بزنم و در صفحه بچینم؟
    درست عمل کردید و درمورد روش هم ، روش اول عاقلانه تر هست.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    171

    نقل قول: رو آوردن یک شیء

    در داخل تابع
    setChildIndex(MovieClip(evt.target), (this.numChildren - 1));

  6. #6

    نقل قول: رو آوردن یک شیء

    ممنونم بچه ها کدهاتون خیلی کمکم کرد، من برای MouseCLICK نتیجه گرفتم ولی نمیدونم چرا برای MouseOver نتونستم جواب بگیرم

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن رزولوشن صفحه نمایش
    نوشته شده توسط mohsen1360 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 02 بهمن 1390, 16:55 عصر
  2. بدست آوردن پسورد اکسس 97
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388, 12:49 عصر
  3. بدست آوردن موقعیت یک شیء در صفحه
    نوشته شده توسط tabib_m در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1385, 20:11 عصر
  4. به دست آوردن IP ی ISP یی که به او connect شدیم
    نوشته شده توسط sajjad_rpg در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 09 بهمن 1384, 16:04 عصر
  5. بدست آوردن پسوند یک فایل
    نوشته شده توسط در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 اردیبهشت 1382, 18:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •