نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در آدرس دهی آهنگ

  1. #1

    مشکل در آدرس دهی آهنگ

    سلام بچه ها
    من تو یکی از فرم های نرم افزارم یک آهنگی رو پخش می کنم
    حالا برای اینکه ادرس و بتون درست بدم گذاشتمش تو درایو C و از اونجا ادرس و بهش میدم تا موزیک پخش کنه. اما اگه بخواهم تو کامپیوتر کاربر اجرا بشه باید موزیک کپی بشه اونجا

    حالا می خواهم بدونم میشه تو قسمت Resource گذاشت (همونجایی که تصاویر ذخیره میکنه خودش) که موقع setup خودش ادرس و کپی کنه و از اونجا بخونه و نیازی به کپی کردن اهنگ تو درایو C نباشه

  2. #2

    نقل قول: مشکل در آدرس دهی آهنگ

    سلام به سادگی آره میشه آهنگ رو بزارید توی resource و اگه اشتباه نکنم یه مقدار هست audio که میتونید بزارید و آدرس رو به شکل زیر بهش بدید.

    this.BackgroundImage = Properties.Resources.pic;

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله samadblaj : جمعه 09 تیر 1391 در 16:40 عصر دلیل: دلم خواست!

  3. #3

    نقل قول: مشکل در آدرس دهی آهنگ

    با سلام خدمت شما

    به این لینک مراجعه کنید

    هر دو حالتو توضیح دادم

    کد HTML:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?339646-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%B2%DB%8C%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D9%88-%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D9%88-%D9%88%D8%B5%D9%84-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A2%D9%86&p=1498759#post1498759
    موفق باشید
    بایت بایت

  4. #4

    نقل قول: مشکل در آدرس دهی آهنگ

    نقل قول نوشته شده توسط Youuness مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت شما

    به این لینک مراجعه کنید

    هر دو حالتو توضیح دادم

    کد HTML:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?339646-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%B2%DB%8C%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%85-%D9%88-%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D9%88-%D9%88%D8%B5%D9%84-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A2%D9%86&p=1498759#post1498759
    موفق باشید
    بایت بایت
    دوست عزیز کارایی که تو اون تاپیک بود کامل انجام دادم و یک فایل صوتی با فرمت WAV اضافه کردم و save کردم
    و اون فایل موزیک تو لیستم اومد اسمش اما وقتی کد و به این شکل می نویسم ارور میده
              System.Media.SoundPlayer player = new System.Media.SoundPlayer();
    player.SoundLocation = Properties.Resources.Alert;
    player.Play();

    انگار یک using رو add نکردم

    راستی یعنی موقع setup خودش ریخته میشه و نیازی به هیچ کار خواصی نیست؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل در آدرس دهی آهنگ

    آره خودش اضاف میشه.

    using system.media;


    SoundPlayer player = new SoundPlayer();
    player.Stream = Properties.Resources.khoda_negahdar;
    player.Play();

  6. #6

    نقل قول: مشکل در آدرس دهی آهنگ

    با سلام مجدد

    درباره سوال دومتون آره وقت ستاپ خودش داخل فایل exe قرار میگیره,حتی الانم اگه کنار فایل exe رو ببینید این فایل نیست چون به حالت Embedded یا داخلی ذخیره شده.

    من کد رو تست کردم مشکلی نداشت اما برای اطمینان تابع کتابخانه ای System.Media; رو Using کنید.اینم یه سمپل کد دیگه
    using System.Media;
    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    System.Media.SoundPlayer snd = new System.Media.SoundPlayer(Properties.Resources.noti fy);
    snd.Play();
    }


    موفق باشین
    بایت بایت

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در آدرس دهی صفحات سایت (فوری)
    نوشته شده توسط ironman در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 دی 1388, 18:59 عصر
  2. مشکل با آدرس دهی Database
    نوشته شده توسط aligh662000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 05 اسفند 1385, 17:34 عصر
  3. مشکل در آدرس دهی
    نوشته شده توسط yavari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1385, 12:42 عصر
  4. یک مشکل در آدرس دهی به دیتابیس
    نوشته شده توسط Armin62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 18 خرداد 1385, 12:30 عصر
  5. مشکل در آدرس دهی صفحات در یک وب سایت زمانیکه ...............
    نوشته شده توسط tayebeh در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 08:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •