نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کامپوننت ساعت

  1. #1

    کامپوننت ساعت

    سلام دوستان یه کامپوننت ساعت نوشتم و اما وقتی ازش می خوام تو برنامم استفاده کنم به محض گذاشتنش رو صفحه ی فرم شروع به کار میکنه میخوام بگم وقتی فرم من لود شد این کامپوننت شروع به کار کنه باید چی کار کنم؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehdy.programmer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    from Sanandaj lives in Tehran
    سن
    28
    پست
    254

    نقل قول: کامپوننت ساعت

    توی محیط طراحی کار می کنه دگه، آره؟

  3. #3

    نقل قول: کامپوننت ساعت

    اصولا این م.ل کامپوننت ها تو محیط طراحی کار میکنن.یادمه قبلا با وی بی 6 هم همینجوری بود.و منطقی هم هست مثل این میمونه که از یه برنامه دیگه استفاده کنی...فکر نکنم راحی وجود داشته باشه.البته وجود داره اما دردسر داره یه کم...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehdy.programmer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    from Sanandaj lives in Tehran
    سن
    28
    پست
    254

    نقل قول: کامپوننت ساعت

    خوب شما برای کاربر برنامه مینویسی! و کاربر هم به محیط طراحی دسترسی نداره، پس در واقع چه کار کنه چه نکنه فرقی به حال چه کاربر چه شما نداره!

  5. #5
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: کامپوننت ساعت

    نقل قول نوشته شده توسط minaforotan مشاهده تاپیک
    سلام دوستان یه کامپوننت ساعت نوشتم و اما وقتی ازش می خوام تو برنامم استفاده کنم به محض گذاشتنش رو صفحه ی فرم شروع به کار میکنه میخوام بگم وقتی فرم من لود شد این کامپوننت شروع به کار کنه باید چی کار کنم؟
    ممنون
    کامپوننت شما احتمالا از Component به طور مستقیم یا غیر مستقیم ارث برده (احتمالا می تونه مثلا از Panel) ارث برده باشه. بنابراین داری خصوصیتی به نام DesignMode هست شما باید از این خصوصیت برای تشخیص اینکه در مد طراحی هستید یا نه باید استفاده کنید.
    احتمالا کدهای نمایش ساعت رو در رویدادگردان Paint نوشتید. و یا متد OnPanit رو بازنویسی کردید. آن کد رو به صورت زیر تغییر بدید.

    protected override void OnPaint(PaintEventArgs e)
    {
    base.OnPaint(e);
    if (this.DesignMode == false)
    {
    // TODO: Panit Clock
    }
    }


تاپیک های مشابه

  1. در خواست کامپوننت ساعت
    نوشته شده توسط سيد مجتبي هاشمي در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 14 دی 1387, 18:29 عصر
  2. کامپوننت ساعت
    نوشته شده توسط Batman در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 20 تیر 1386, 13:23 عصر
  3. کامپوننت ساعت آنالوگ
    نوشته شده توسط h_Moshiri در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مهر 1385, 10:36 صبح
  4. درخواست کامپوننت ساعت آنالوگ
    نوشته شده توسط Farshad_sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 بهمن 1384, 10:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •