نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: استفاده از چند query (وصل برخی ستونهای چند جدول به یک دیتاگرید)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    استفاده از چند query (وصل برخی ستونهای چند جدول به یک دیتاگرید)

    استفاده از چند query (وصل برخی ستونهای چند جدول به یک دیتاگرید)

    چطور همچین کاری میشه کرد؟

    مطمئنا باید از Functions استفاده کرد تا چند Stored Procedures را به هم وصل کنه اما دقیقا چه جوری؟

    در دیتاگریدم میخوام چند تا ستون وجود داشته باشه که با دستورهای زیر ساخته شده باشن اما با UNION و امثال آن که قطعا کار نمیکنه.
    مهربانی میفرمایید اگر راهنمایی نمایید.

    select SUM(CAST(BEDEHI as decimal)),SUM(CAST(TALAB as decimal)) from borjDB.dbo.T1_SAKENIN
    and
    select SUM(CAST(COST as decimal))as DCOST from borjDB.dbo.T5_DARAMAD
    and
    select SUM(CAST(COST as decimal))as HCOST from borjDB.dbo.T5_HAZINE

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: استفاده از چند query (وصل برخی ستونهای چند جدول به یک دیتاگرید)

    لازم میدانم اضافه کنم که من اصلا از Functionsها چیزی سرم نمیشه پس خواهشا مبتدیانه! جواب بدین

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    نقل قول: استفاده از چند query (وصل برخی ستونهای چند جدول به یک دیتاگرید)

    سلام
    نمیدونم دقیقا منظورتون چیه؟!!!
    ولی اینطوری که فهمیدم :
    کوئری اول دو مقدار، کوئری دوم یک مقدار و کوئری سوم هم یک مقدار را بر میگردونه در کل میشه 4 تا مقدار.
    اگه بخوای برای هر کدوم از این مقدارها یک ستون ایجاد کنی دستور ایجاد ستون رو بنویس و بعد هم با دیتا ریدر هر کدوم از این مقدارها رو بذار داخل یه سطر.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: استفاده از چند query (وصل برخی ستونهای چند جدول به یک دیتاگرید)

    منظورم دقیقتر اینه که سه تا دستور select در بالا را چه جوری باید در کد زیر قرار بدم تا خطا نده؟

    cmd = new SqlCommand();
    cmd.CommandType = CommandType.Text;
    cmd.CommandText =؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟";
    DbRun = new MyDbRun();
    DbRun.ExecSelectCommand(cmd);

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: استفاده از چند query (وصل برخی ستونهای چند جدول به یک دیتاگرید)

    تا جایی که میدونم باید هر کدوم از دستورهایی که توی پست اول گذاشتم داخل یه Store P ذخیره کنم و بعدش با Function هر سه تاشون را صدا بزنم اما نمیدونم چجوری. اصلا آیا باید همچین کاری کرد؟
    سوالم را واضح رسوندم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: استفاده از چند query (وصل برخی ستونهای چند جدول به یک دیتاگرید)

    جناب mohammaddou
    همانطور که خودتون هم متوجه شدین( و پست خود را پاک کردین)، ملاحظه فرمودید که روشی که استفاده کرده بودین استفاده از join بود که نتیجه نداد

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: استفاده از چند query (وصل برخی ستونهای چند جدول به یک دیتاگرید)

    بله حق با شماست دوست عزیز.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: استفاده از چند query (وصل برخی ستونهای چند جدول به یک دیتاگرید)

    خواهشا یکی که بلده کمک کنه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار zayens
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران - بهارستان
    پست
    591

    نقل قول: استفاده از چند query (وصل برخی ستونهای چند جدول به یک دیتاگرید)

    یعنی کسی نمیدونه چطور میشه چند تا سلکت گرفت؟
    select SUM(BEDEHI),SUM(TALAB) from T1_SAKENIN
    and
    select SUM(COST) as DCOST from T5_DARAMAD
    and
    select SUM(COST) as HCOST from T5_HAZINE

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از بانك اكسس تحت شبكه براي چند يوزر
    نوشته شده توسط kohyar در بخش Access
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 22 دی 1392, 18:31 عصر
  2. چند query در crystal report
    نوشته شده توسط mortezawolf در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 29 تیر 1388, 20:24 عصر
  3. چگونگي برقراري ارتباط بين چند Query در گزارش FastReport
    نوشته شده توسط rezamahdizadeh در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 دی 1387, 18:36 عصر
  4. چند Query از یک DB
    نوشته شده توسط regbyte در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 دی 1387, 10:49 صبح
  5. اجرای چند Query در یک دستور
    نوشته شده توسط sma_mohseni در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اسفند 1384, 16:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •