نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: .NET توی Delphi.NET چکار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  1. #1

    .NET توی Delphi.NET چکار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    دوستان سلام و خسته نباشید ....

    من یه سئوالی هست که خیلی وقته ذهنم رو مشغول کرده .
    اگه من اشتباه می کنم شما درستش رو بگید: مگه دات نت مال زبان های برنامه نویسی ماکروسافت نیست مثلا
    وی بی دات نت
    سی شارپ دات نت
    و
    .
    .
    .

    پس توی دلفی چکار می کنه:
    دلفی رو نکنه ماکروسافت گسترش میده.


    با تشکر از شما

  2. #2

    نقل قول: .NET توی Delphi.NET چکار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    درسته که زبان هایی که مایکروسافت ارائه می کنه از Net Framework. استفاده می کنند اما انحصارا فقط به این چند تا زبان خاص اختصاص نداره.
    شما هم می توانید زبانی طراحی کنید که از امکانات Net. استفاده کنه، باید کامپایلر برنامه تون رو طوری بسازید که خروجی اش با ماشین مجازی
    Net. که (Common Language Runtime (CLR است سازگار باشه، یعنی کد زبان شما رو به زبان این ماشین ترجمه کنه. اونوقت زبان برنامه نویسی
    شما هم Net. ای محسوب میشه.

  3. #3

    نقل قول: .NET توی Delphi.NET چکار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    باید کامپایلر برنامه تون رو طوری بسازید که خروجی اش با ماشین مجازی
    Net. که (Common Language Runtime (CLR است سازگار باشه، یعنی کد زبان شما رو به زبان این ماشین ترجمه کنه. اونوقت زبان برنامه نویسی
    شما هم Net. ای محسوب میشه.
    یه کم عجیب شد فقط یه کامپایلری بنویسی که بیاد تابع های یه شرکت دیگه رو کامپایل کنه.؟؟؟؟؟×××!!!!
    فایده یا مزیت اینکار چیه ؟؟؟این که شد یه زبان تحت .net ماکروسافتی!!!!!!!!!!!!!!
    خوب اگه اینجور باشه بریم همون Visual Studio رو کار کنیم!!؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله JaVa : شنبه 10 تیر 1391 در 23:44 عصر

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    پست
    560

    نقل قول: .NET توی Delphi.NET چکار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط mrg_vb مشاهده تاپیک
    بعد خود ماکروسافت این وسط چیزی گیرش میاد که اجازه داده یه کمپانی دیگه بیاد از این تکنولوژی Net Framework. ش استفاده کنه.
    Delphi Prism برروی Visual Studio نصب میشه و این یعنی Visual Studio کار بیشتر.مایکروسافت موزیانه داره برنامه نویسای زبانای دیگه رو یواش یواش به سمت زبان های دات نتی و بعد زبان دات نتی اصلیش یعنی C#‎ میکشه.

    نقل قول نوشته شده توسط mrg_vb مشاهده تاپیک
    یه کم عجیب شد فقط یه کامپایلری بنویسی که بیاد تابع های یه شرکت دیگه رو کامپایل کنه.؟؟؟؟؟×××!!!!
    توابع شرکت های دیگه رو کامپیل نمیکنه نه بلکه زبان خودشو به زبان میانی .Net کامپایل میکنه

    نقل قول نوشته شده توسط mrg_vb مشاهده تاپیک
    فایده یا مزیت اینکار چیه ؟؟؟این که شد یه زبان تحت .net ماکروسافتی!!!!!!!!!!!!!!
    مزیتش برای دلفی کارها اینکه لازم نیست برا کار در چارچوب دات نت Syntax تازه ای یاد بگیرند.

  5. #5

    نقل قول: .NET توی Delphi.NET چکار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    تشکر از پاسخ های خوبتون اگه میشه یه توضیحی هم در مورد خود زبان دلفی بدید خیلی عالی میشه
    مثلا بانک اطلاعاتیش
    محیط برنامه نویسی
    هر چی که خودتون لازم می دونید تا یه نفر رو جذب این تالار بکنه

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    پست
    560

    نقل قول: .NET توی Delphi.NET چکار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط mrg_vb مشاهده تاپیک
    تشکر از پاسخ های خوبتون اگه میشه یه توضیحی هم در مورد خود زبان دلفی بدید خیلی عالی میشه
    مثلا بانک اطلاعاتیش
    محیط برنامه نویسی
    هر چی که خودتون لازم می دونید تا یه نفر رو جذب این تالار بکنه
    خواهش می کنم؛ من خودم تازه کارم.ولی برای جذب شما به دلفی همین بس که دلفی یک زبان Native هست،IDE جدید اون Rad Studio XE2 (2012) همانند VS یک IDE جامعی هست.و شما می تونید با دلفی براحتی برنامه های Portable و Stand Alone بسازید.برنامه هاتون کارایی بالایی نسبت به برنامه های دات نتی خواهد داشت.می تونید از کدهایی که نوشتید مستقیما در C++‎ Builder هم استفاده کنید،همچنین Delphi یونیتی به نام windows داره که بیش تر توابع Api ویندوز رو می تونید از اونجا صدا بزنید،اینها چیزایی که در این چند وقته دیدم و توضیحا بیش تر رو باید حرفه ای ها بدن.البته توصیه میکنم اگه ویژگی خاصی در دلفی نمی بینید که به کارتون بیاد به همون VB.Net خودتون ادامه بدید.موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. مقاله: تفاوت ساختار و ... بین vb.net و delphi.net
    نوشته شده توسط saman_itc در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 01 تیر 1387, 00:14 صبح
  2. انواع پروژه asp.net در delphi.net
    نوشته شده توسط phantasm در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 آذر 1383, 00:49 صبح
  3. asp.net OR delphi.net
    نوشته شده توسط siv در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اسفند 1382, 13:23 عصر
  4. مقایسه vb.net و delphi
    نوشته شده توسط sh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 24 خرداد 1382, 17:56 عصر
  5. درباره Delphi.NET ؟
    نوشته شده توسط amin_omega در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 اسفند 1381, 14:36 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •