نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ابزارهای برنامه نویسی برای Symbian

  1. #1

    ابزارهای برنامه نویسی برای Symbian

    سلام
    چند وقتی نتونستم به site سر بزنم. چه خوب شد که برای Symbian هم یه جایی گذاشتین.
    من با بدبختی Sdk ها رو Download کردم. (اگر کسی می خواد و اینترنت سریع داره بگه.)
    اما Carbide vs 2.0 یا Nokia Developer's Suite for symbian 1.1 رو نتونستم بگیرم. ظاهرا به خاطر تحریم و از این حرفهاست. اگه کسی این 2 تا برنامه رو داره لطفا یه جوری کمک کنه.
    ممنون
    Tavakoli.babak@Gmail.com

  2. #2

    Question کمک s60 sdk

    سلام
    منهم هیچ فایلی از Nokia نمیتونم دانلود کنم.چطور میتونم S60 SDK رو بگیرم؟
    متشکرم

  3. #3
    سلام

    کسی Borland C++‎BuilderX داره اگه داره برای من به پست الکترونیکی ام بفرسته
    E-Mail : hossein_rahmani24@yahoo.com

  4. #4
    CBUILDERX اگر برای برنامه نویسی موبایل می خای نسخش مجانی از سایت بورلند دانلود کن

  5. #5
    کسی میتونه راهنماییم کنه چطوری میشه sdk های نوکیا رو گیر بیارم .... ظاهرا سایت نوکیا ایرانیا رو تحویل نمیگیره ....
    اگه کسی dc یا لینک سراق داره لطف کنه یه بووق بزنه (:

  6. #6
    من همه برنامه هایی که تو مقاله symbian_OS_workshop_farsi بهش اشاره شده
    رو دارم!

  7. #7

    Talking Carbide.VS پیدا شد.

    پیدا شد!!!!!!!!!!!!!
    برای گرفتن Carbide.VS از این لینک استفاده کنید:


    http://www.tarahi.net/download.asp?id=495


    یکی از SDKها رو هم داره.(V 3)

    مقالات آموزشی اون رو از خود NOKIA میشه گرفت.

  8. #8

    راهنمای برنامه نویسی سیمبیان

    امیدوارم این مقاله به کار دوستان بیاد
    به نظر من موضوعات رو خوب توضیح داده
    خود من قبلا بدون وجود هیچ راهنمایی این کارها رو میکردم ولی حالا اوضاع فرق کرده
    از مترجم خوب این مقاله هم باید تشکر کرد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  9. #9
    راستی برای داشتن یک ide خوب یه سری به این سایت بزنید
    http://www.wirelexsoft.org
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار delphi.net8
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    مازندران-بهشهر
    پست
    63

    من هنوز پشت خط شروع هستم دستمو بگیرید!!

    سلام به همگی
    راستش من خیلی علاقمندم درزمینه موبایل هم برنامه نویسی کنم امانمیدونم از کجاشروع کنم یا اصلا از چه زبانی استفاده کنم
    اگه میشه دست ما رو هم بگیرید تا ما هم بعد ها دست دیگران رو بگیریم
    ممنونم

  11. #11
    سلام.
    از این 3 تا لینک تمام چیزهایی که برای برنامه نویسی 6600 نیاز دارین میتونین بگیرید. 2 تا لینک اول SDK 2 و آخری carbide VS , active pearl , java متناسب با اونه:

    http://www.badongo.com/file/583850
    http://www.badongo.com/file/583851
    http://www.badongo.com/file/583853

    --
    Babak Tavakoli

  12. #12
    آقا بابک دستتان درد نکنه

تاپیک های مشابه

  1. دلفی و برنامه نویسی Symbian برای گوشیهای سری 60
    نوشته شده توسط ehsane در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1390, 19:52 عصر
  2. وبلاگ آموزش برنامه نویسی Symbian
    نوشته شده توسط Javadxp در بخش Symbian OS
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 29 دی 1384, 13:08 عصر
  3. symbian
    نوشته شده توسط mehrzad007 در بخش Symbian OS
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 20 مهر 1384, 16:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •