نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: گرفتن text دكمه ساخته شده توسط كد

  1. #1

    گرفتن text دكمه ساخته شده توسط كد

    سلام خسته نباشيد.
    من با استفاده از كد زير يك كنترل Button با حلقه for ساخته ام كه تعداد button هاي درخواستي و همچنين سايز آن را از كاربر پرسيده و نهايتا button ها را ايجاد مي كند. همچنين يك رويداد كليك نيز براي آن تعريف كردم ولي ميخوام بعد از كليك كردن ، text مربوط به دكمه ي كليك شده را بدست بياورم چگونه امكان پذيد است؟
    با تشكر
    int H = 30, W = 5, RNO = 100, d = 1;
    DevComponents.DotNetBar.ButtonX B;
    for (int t = 1; t <= int.Parse(txtRoomCount.Text); t++)
    {
    B = new DevComponents.DotNetBar.ButtonX();
    B.Height = int.Parse(txtH.Text);
    B.Width = int.Parse(txtw.Text);
    ribbonClientPanel1.Controls.Add(B);

    int dd = RNO++;
    B.Name = "B" + (dd).ToString();
    B.Text = (dd).ToString();
    B.Left = W;
    B.Top = H;
    W += int.Parse(txtw.Text);
    string str = (dd).ToString();
    B.Click += new EventHandler(ButtonMouseClick);

    if (W >= 800)
    {
    H = H + int.Parse(txtH.Text);
    W = 5;
    d++;
    RNO = 100 * d;
    }
    }

    public void ButtonMouseClick(Object Sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("Hello");
    }

  2. #2

    نقل قول: گرفتن text دكمه ساخته شده توسط كد

    اگر كسي مي دونه لطفا كمك كنه ممنون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: گرفتن text دكمه ساخته شده توسط كد

    بنویس
    (sender as Button).Text

  4. #4

    نقل قول: گرفتن text دكمه ساخته شده توسط كد

    نقل قول نوشته شده توسط wolf_majid مشاهده تاپیک
    بنویس
    (sender as Button).Text

    ممنون اين كد رو نوشتم ولي Error ميده (Object refrence not set to an instance of an object ....)

    public
    void ButtonMouseClick(Object Sender, EventArgs e)
    {
    //MessageBox.Show("Hello");
    try
    {
    textBoxX1.Text = (Sender
    asButton).Text;
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.ToString());
    }
    }

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    نقل قول: گرفتن text دكمه ساخته شده توسط كد

    نقل قول نوشته شده توسط tara1367 مشاهده تاپیک
    ممنون اين كد رو نوشتم ولي Error ميده (Object refrence not set to an instance of an object ....)

    public
    void ButtonMouseClick(Object Sender, EventArgs e)
    {
    //MessageBox.Show("Hello");
    try
    {
    textBoxX1.Text = (Sender
    asButton).Text;
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.ToString());
    }
    }
    سلام
    کنترلی که استفاده کردین از نوع DevComponents.DotNetBar.ButtonX هستش اینجوری بنویس
    (sender as DevComponents.DotNetBar.ButtonX).Text

  6. #6

    نقل قول: گرفتن text دكمه ساخته شده توسط كد

    ممنون مشكلم حل شد لطف كردين.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در به کارگیری Native های ساخته شده توسط Ngen
    نوشته شده توسط saberamani در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 27 مرداد 1388, 16:57 عصر
  2. سوال: چگونه فایل ساخته شده توسط وی بی رو فشرده کنیم؟
    نوشته شده توسط scarce در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1387, 09:09 صبح
  3. ارتباط بین 2 فایل exe ساخته شده توسط #C
    نوشته شده توسط Himalaya در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 22 بهمن 1386, 13:56 عصر
  4. مشکل در به کارگیری Native های ساخته شده توسط Ngen
    نوشته شده توسط saberamani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 14 دی 1385, 18:18 عصر
  5. استفاده از کدهای SQL‌ساخته شده توسط Generate SQL Script
    نوشته شده توسط Mohammad S در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 خرداد 1383, 17:57 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •