صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 41

نام تاپیک: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

  1. #1

    سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    سلام
    مدتی هست که نتونستم به مشکلات و پیشنهادات دوستان رسیدگی کنم و به همین خاطر از همه معذرت می خواهم و به همین دلیل هم تصمیم گرفتم که سورس کد کامپوننت BehComponents را در اختیار شما قرار بدم تا هم کمکی باشه به بهتر شدن کامپوننت و در نتیجه کمکی هم باشه به دوستانی که احتیاج به تقویم شمسی دارند.
    از همه دوستان تقاضا دارم چند تا نکته را از بنده حقیر بپذیرید.
    · قطعا این کامپوننت عیب و ایرادات زیادی داره من این کامپوننت را با طرح و برنامه از پیش تعیین شده ای تهیه نکردم. از یک آیتم کوچک شروع شد چون نیاز به دیگر آیتم ها را مشاهده کردم سعی کردم آن را به بهترین نحو گسترش بدم.
    · سعی کنید با منطق صحیح و بدون حاشیه عیب و ایرادات آن را بیان کنید.
    · با تغییراتی که ایجاد می کنید، شماره نگارش کامپوننت را تغییر دهید تا دیگران هم در روند تغییرات قرار بگیرند.
    · بعد از اینکه تغییرات را اعمال کردید و خواستید در اختیار دیگران قرار دهید، هم سورس و هم فایل dll را جداگانه بگذارید.
    · فایل ها را در همین تاپیک قرار دهید.
    از همه کسانی که سعی می کنند این کامپوننت گسترش پیدا کنه و یک آیتم خوب برای تاریخ شمسی داشته باشیم تشکر می کنم.
    http://www.behsoft.blogfa.com/post-24.aspx

    آیتم های درون کامپوننت عبارتند از :

    MonthCalendarX



    DatetimePickerX


    DataGridViewX



    PersianDateTime


    ButtonX


    MessageBoxFarsi
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله saeed1386 : شنبه 17 تیر 1391 در 08:12 صبح


  2. #2

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    با سلام ممنون از کامپوننت خوبتون می خواستم بدونم چه جوری میشه DataGridViewX را با فرمت نوشتن روز و ماه مانند DatetimePickerX (یکشنبه 9 تیر 1390) مشاهده کرد ممنون.؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,250

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    بابا اینا چرا اینطوری اند؟
    من یه DatetimePickerX خواستم
    پدرم در اومد
    اینو عدد می کنم میگه اون نیست
    اونو ادد می کنم میگه این نیست
    اخرش همه ی کلاس هاشو ادد کردم باز هم خطا داد
    بابا اینجوری چیزارو باید به صورت DLL اون هم جدا از هم بدبد
    آخرین ویرایش به وسیله mmd2009 : شنبه 31 تیر 1391 در 02:07 صبح دلیل: لطفا از کلمات مناسب استفاده کنید

  4. #4

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    سلام.

    آقا دستت درد نکنه همونیه که دنبالش بودم . خوبی این کامپوننت اینه که برخلاف بقیه کامپوننت های مشابه همه جاش رو میشه به دلخواه تغییر داد.

    فقط اگه امکان داره یکم در مورد سورس و کلا الگوریتم تقویم شمسی توضیح بده.

    بازهم ممنون.

  5. #5

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    ببخشید از این کامپوننت میشه توی php استفاده کرد؟؟اگه میشه، نحوه استفادشو کامل میگین؟؟ شدیدا لازمش دارم توی php.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,250

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    نه دوست عزیز PHP یک زبان اسریپی هستش و هیچ ربطی به PHP نداره
    واسه وب می تونید از Java کمک بگیرید

  7. #7

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    خیلی عالیه ولی یه مشکل داره وقتیRightToLeftLayout = true میشه dateTimePicker بهم می ریزه

  8. #8

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    مشکل راست چین کردن فرم dateTimePicker بهم می ریزه

  9. #9

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    سلام

    چون خودم خیلی وقت نمیکردم به مشکلات کامپوننت رسیدگی کنم، سورس کد را براتون گذاشتم.

    دوستانی که میتونن کمک کنن، لطف کنن مشکلاتی که کاربران میگن را برطرف کنن.

    افرادی که از کامپوونت استفاده میکنن طبیعتا برنامه نویس هستند دیگه! پس یه مقدار خودتون هم تلاش کنید تا عیب و ایراداتش برطرف بشه.

    فکر میکنم برای تاریخ های شمسی کامپوننت خوبی باشه، پس لطفا بعد از رفع مشکل نسخه جدیدشو برای دیگران هم بذارید.

    با تشکر از همه.

  10. #10

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    سلام
    بابت کامپوننت تشکر می کنم
    ازش استفاده می کنم اگر به نکته خاصی در موردش رسیدم در همین تاپیک اطلاع رسانی خواهم کرد.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار armsoftpc
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    خونه ی پسر شجاع (تهران)
    پست
    379

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    ببخشید از این کامپوننت میشه توی php استفاده کرد؟؟اگه میشه، نحوه استفادشو کامل میگین؟؟ شدیدا لازمش دارم توی php.
    نه، دوست عزیز، شما به وبلاگ آقای فرهادی به آدرس http://farhadi.ir/blog/ سر بزن، آخرین نسخه از تقویم به زبان جاوا اسکریپت نه جاوا رو قرار داده است.
    فقط اگه امکان داره یکم در مورد سورس و کلا الگوریتم تقویم شمسی توضیح بده.
    توضیحی در کار نیست...

  12. #12

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    چه جوري اين كامپونتها را به برنامه ام اضافه كنم مخصوصا" message box فارسي

  13. #13

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    چه جوري اين كامپونتها را به برنامه ام اضافه كنم مخصوصا" message box فارسي

  14. #14

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    من تمام روش هايي كه براي بقيه كامپوننت ها جواب دادن رو امتحان كردم اما نتونستم اين كامپوننت رو به ديتابيس وصل كنم. نه به تاريخ شمسي و نه به تاريخ انگليسي! كامپوننت خوبيه اما اگر ميشد مثالي از نحوه استفاده براي بايند كردن داشت عالي ميشد

  15. #15

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    سلام کسی dll فقط ایتن قسمت رو نداره برام بذاره؟


  16. #16

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    سلام لطفا یکی کمک من کنه میشه راهنمایی کنید چطور میتونم از این ابزار استفاد کنم یا فایل dll رو چجور بدست بیارم؟

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    نقل قول نوشته شده توسط samadblaj مشاهده تاپیک
    سلام لطفا یکی کمک من کنه میشه راهنمایی کنید چطور میتونم از این ابزار استفاد کنم یا فایل dll رو چجور بدست بیارم؟

    dll که داخل برنامه هست اگر سورس رو دانلود کرده باشی بازش کن برو تو پوشه obj\Release داخل این قسمت dll موجود است نبود بگو اپ کنم

  18. #18

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    dll که داخل برنامه هست اگر سورس رو دانلود کرده باشی بازش کن برو تو پوشه obj\Release داخل این قسمت dll موجود است نبود بگو اپ کنم
    نه دوست عزیز توی هیچ کدوم از پوشه ها نیست سرچ هم کردم ممنون میشم برام پیوست کنید خیلی بهش نیاز دارم....

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    نقل قول نوشته شده توسط samadblaj مشاهده تاپیک
    نه دوست عزیز توی هیچ کدوم از پوشه ها نیست سرچ هم کردم ممنون میشم برام پیوست کنید خیلی بهش نیاز دارم....

    http://s1.picofile.com/file/7564228167/BehComponents.dll.html

  20. #20

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    دوست عزیز واقعا دستتون درد نکنه جواب داد...موفق باشید

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار محمدجواد67
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    81

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    سلام
    رمز عبور می خواد چه کنیم.

  22. #22
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    86

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    سلام دوست عزیز میشه راجع به این فایل BehComponents2.2.snk توضیحاتی بدهی
    و دوم اینکه اجازه استفاده از کامپوننت رو در برنامه هایمان داریم یا نه

  23. #23

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    نمیشه بازش کرد رمز عبور می خواد

  24. #24

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    سلام
    من اصلن نمیدونم چطور کار کنم ! از صفر

  25. #25

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    رمز عبورشو که تو توضیحات نوشته
    پسورد: www.justproject.persianblog.ir

  26. #26
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    86

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    دوستان من وقتی dateTimePickerX به دیتابیس بایند میکنم همچی درست کار میکنه ولی وقتی دیتابیس خالی هم میشه آخرین مقدار تو خودش نگه میداره
    یا وقتی میخوام رکوردی رو اضافه کنم باز مقدار قبلی رو نمایش میده البته میتونم برای حل این مشکل تاریخ روز رو درج کنم ولی راه درستی نیست و مشکل اول رو مرتفع نمیکنه آیا راهی برای حل مشکل هست یا نه

  27. #27

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    سلام به دوستان
    موقعی که این کنترل رو روی فرم قرار می دم و با Tab بین کنترل ها حرکت می کنم در رسم دوباره کنترل تاخیر وجود داره و جلوه خوبی نداره چه جوری می تونم درستش کنم؟

  28. #28

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    سلام
    این کامپوننت باعث میشه فرم با تأخیر چند ثانیه ای لود بشه.

  29. #29

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    سلام.
    چطوري ميشه توي اين كامپوننت تنظيمي انجام داد كه اگه كاربر نخواست تاريخ وارد بشه، تاريخ خالي بمونه؟
    اين به طور پيش فرض با تاريخ جاري پر ميشه.

    ميشه راهنمايي كنين؟

  30. #30

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    سلام
    کسی میدونه این مشکل واسه چیه ؟؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  31. #31

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    سلام
    من بااستفاده از این کامپونت تاریخ را بصورت میلادی در جدول خودم ذخیره می کنم
    حالا چطوری می توانم تاریخ را از جدول مورد نظر خوانده و در کام÷ونت نمایش بدهم برای ویرایش تاریخ

  32. #32

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    سلام آقای سعید 1386 چرا موقعی که تاریخ رو انتخاب می کنی به جای 1393/03/03 تاریخ رو به صورت 1393/3/3 انتخاب میشه و صفر ها حذف میشن لطف کندی اصلاح بفرمائید چون در بانک ناهماهنگی به وجود میاد و زمانیکه می خوای بین دو تاریخ رو جستجو کنی دیگخ تاریخ هایی که صفر ندارد جستجو نمیشه

  33. #33

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    با سلام و تشکر فراوان من میخواستم وقتی از dateTimePickerX استفاده میکنم تو تکست باکش همینطوری نشون بد مثلا :
    جمعه 17 مرداد 93 ولی وقتی تو دیتا بیس میخوام بریزم اینطوری بریزم : 1393/05/17
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    مثلا کامپوننت iranshamsidate چهارنوع نمایش داره .showdatemodel تعیین میشه ولی اینجا میخوام بدونم چنین امکانی هست یا نه؟ ممنون

    به جواب رسیدم dateTimePickerX1.SelectedDateInStringPersian
    آخرین ویرایش به وسیله sasan9 : چهارشنبه 22 مرداد 1393 در 00:59 صبح دلیل: رسیدن به جواب

  34. #34

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    باعرض سلام وخسته نباشید
    میخواستم بدونم این سورس کدکامپوننت تقویم وتاریخ شمسی باچه نرم افزاری بازمیشه؟؟؟؟
    ممنون

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,143

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    سلام
    من فیلد تاریخ رو تو sql از نوع Date انتخاب کردم ...
    و توی کامپوننت short رو انتخاب کردم ، حالا چطور میتونم توی دیتابیس ذخیرش کنم ؟
    الان چون تاریخ میلادی نیست خطا میده ! (قبلا تاریخ رو بصورت nvarchar ذخیره میکردم)

  36. #36
    کاربر تازه وارد آواتار mosafer_deltang
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    70

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    سلام
    خیلی کامپوننت عالی هست. فقط یه مشکل جدی داره.

    روی فرم اول یک دکمه بذارید که با زدن اون دکمه، فرم دوم نمایش داده بشه.
    روی فرم دوم یک dateTimePickerX بذارید.
    حالا 148 بار فرم دوم رو باز و بسته کنید. با خطا مواجه میشین.
    حالا اکه دو تا dateTimePickerX روی فرم دوم باشه، 148 بار نصف میشه یعنی با 74 بار اجرا خطا میده. اگه چهار تا بذارید . . .

    برای تست مطلبی که گفتم میتونید روی Form_Load فرم دوم، دستور Close بذارید. و روی دکمه فرم اول یک لوپ بذارید که 148 با فرم دوم رو ShowDialog کنه
    حالا اگه روی فرمی 148 تا dateTimePickerX بذارید که کلا ویژال استادیو هنگ میکنه و بسته میشه.

    من در پروژم از این کامپوننت استفاده کردم و روی اکثر فرم هام اون رو گذاشتم. حالا اگه کاربر فرم های مختلفی رو باز و بسته کنه کافیه 148 بار این کامپوننت دیده بشه تا کلا برنامه هنگ کنه.
    خواهش میکنم کمک کنید تا مجبور نشم تقریبا همه فرم هام رو تغییر بدم.

    با جستجویی که انجام دادم مشکل مربوط به موضوع زیر بود:
    https://social.msdn.microsoft.com/Fo...forum=winforms

  37. #37

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    یه دور برنامه رو run کنی میسازه

  38. #38
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    گیلان
    پست
    18

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)



    دوستان ایا راهی برای حذف این خط چینها هست ؟بیزحمت یه راهنمایی کنید.

  39. #39

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    اقا میشه به جای این تیکه کد در
    DatetimePickerX که تاریخ و زمان را برمیگردونه (
    SelectedDateInDateTime
    ) کاری کرد که فقط تاریخ را برگردونه ؟

  40. #40

    نقل قول: سورس کد کامپوننت BehComponents (تقویم و تاریخ شمسی)

    سلام
    چطور میشه از کنترل PersianCalender تاریخ انتخابی کاربر رو دریافت کرد ؟؟؟
    توی dateTimePickerX1 تاریخ انتخابی توی خاصیت text‌ اون ذخیره میشه
    ولی توی باید چطورتاریخ انتخابی رو دریافت کنم ؟؟؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. کامپوننت تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط SyntaxCheck در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 15 مرداد 1392, 18:14 عصر
  2. خبر: کامپوننت افزودن قابلیت های تاریخ شمسی به کلاس DateTime
    نوشته شده توسط alireza_s_84 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 20
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1391, 21:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •