نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از کنترل های فرم های دیگر

  1. #1

    استفاده از کنترل های فرم های دیگر

    سلام
    فرض کنیم دوتا فرم داریم - فرم 1 و 2
    یه سوال داشتم در مورد اینکه چطور میشه خصوصیات کنترل های فرم دوم رو از قسمت کد نویسی فرم اول تغییر داد؟
    خیلی دنبالشم و ممنون میشم اگ کسی زودتر ج بده ...

  2. #2

    نقل قول: استفاده از کنترل های فرم های دیگر

    سلام
    اول modifiers ( سطح دستیابی کنترل هایی رو که نیاز به دسترسی بهشون داری رو Public قرار بده و در فرم اول شیئی رو از فرم دومت ایجاد کن

    Form2 f2 = new Form2();
    f2.Text = "secend form";
    f2.button1.Text = "btn1";
    f2.Show();

    الان با شی ایجاد شده از فرم دوم که اینجا f2 هست میتونی به اشیائی رو که public معرفی کردی دسترسی داشته باشی
    موفق

  3. #3

    نقل قول: استفاده از کنترل های فرم های دیگر

    ممنون از راهنماییت
    اما اگه فرم 1 من dialog show باشه از فرم 2 چی؟

  4. #4

    نقل قول: استفاده از کنترل های فرم های دیگر

    اگر پایین صفحه قسمت "تاپیک های مشابه" رو نگاه بندازی میبینی قبلا بحث شده بسیار کافیه سرچ کنی.

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی دسترسی به کنترل های فرم های دیگر
    نوشته شده توسط samprp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 38
    آخرین پست: یک شنبه 24 اسفند 1393, 19:37 عصر
  2. سوال: استفاده فایل exe در فرم های برنامه
    نوشته شده توسط کامروا در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 06 آبان 1390, 15:04 عصر
  3. استفاده از مقدار داده فرم های لود شده در فرم دیگر
    نوشته شده توسط mustafa13 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 09 بهمن 1389, 00:43 صبح
  4. مبتدی: دسترسی به کنترل های فرم های دیگر
    نوشته شده توسط mostafa_hamzeh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 اسفند 1388, 17:46 عصر
  5. استفاده از متغیر در فرم های دیگر
    نوشته شده توسط sama sahabi در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 07 آذر 1386, 22:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •