نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دانلود عکس از یک Url و ذخیره اون

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    دانلود عکس از یک Url و ذخیره اون

    با سلام دوستان فرض کنیم ما تعدادی عکس داریم و می خواهیم اونا رو از آدرس های اینترنتیشون دریافت و ذخیره کنیم چطوری می تونیم این کارو انجام بدیم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اطاق تمساح ها
    پست
    180

    نقل قول: دانلود عکس از یک Url و ذخیره اون

    امیدوارم درست متوجه منظور شما شده باشم.

    اگه با کد نویسی می خواین دانلود کنین که یک مقاله و مثال کامل اینجا هست.

    اگه هم معمولی می خواین آدرس رو پیدا کنین که :
    اگه از IE استفاده می کنی روی عکس راست کلیک کن و گزینه properties رو بزن تا مشخصات عکس از جمله آدرسش رو ببینی.
    توی fire fox بعد از راست کلیک باید گزینه view image info رو بزنی.
    بعدش هم با دیدن url عکس می تونی دانلودش کنی.

    بعضی سایت های فروش عکس مثل corbis یک لایه پوچ (معمولا یک div که داخلش یک عکس gif با سایز یک پیکسل وجود داره) روی تصاویرشون قرار می دن و وقتی شما save as میزنی یا properties رو می زنی (properties برای IE و view image info برای fire fox) و با آدرس عکس اون رو دانلود می کنی میبینی که یک عکس یک پیکسلی دانلود شده ، نه عکسی که شما قصد دانلودش رو داشتی.
    برای این مشکل میشه با استفاده از firefox و بعدش استفاده از firebug لایه مزاحم رو حذف کرد و عکس اصلی رو دانلود کرد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: دانلود عکس از یک Url و ذخیره اون

    برای دوستانی که بعدا مراجعه می کنن
     System.Net.WebClient wc = new System.Net.WebClient();
    wc.DownloadFile("http://dl.inapply.ir/banner/hip-2.gif", @"C:\Users\sara\Desktop\"+filmach);

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aradrobo
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    569

    نقل قول: دانلود عکس از یک Url و ذخیره اون

    نقل قول نوشته شده توسط sara_aryanfar مشاهده تاپیک
    برای دوستانی که بعدا مراجعه می کنن
     System.Net.WebClient wc = new System.Net.WebClient();
    wc.DownloadFile("http://dl.inapply.ir/banner/hip-2.gif", @"C:\Users\sara\Desktop\"+filmach);
    filmach چی هست ؟ خطا می دهد .

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در بازیابی و ذخیره عکس در دیتابیسی که فیلد Image اون به صورت پیش فرض Null هست
    نوشته شده توسط msh_gold در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 آذر 1387, 11:59 صبح
  2. مشکل در بازیابی و ذخیره عکس در دیتابیسی که فیلد Image اون به صورت پیش فرض Null هست
    نوشته شده توسط bachebahal_1363 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آبان 1387, 07:13 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 02 خرداد 1386, 20:39 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 08 اسفند 1384, 10:44 صبح
  5. دانلود از سایت بدون URL
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1384, 10:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •