نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوال از اینکه چه جوری حروف توی یه فایل نوت پدو بریزم تو یه آرایه

  1. #1

    Question سوال از اینکه چه جوری حروف توی یه فایل نوت پدو بریزم تو یه آرایه

    دوست عزیز راهنماییت خیلی به دردم خورد حالا چه جوری یه فایلو باز کنم و حروف توی فایلو بریزم توی آرایه؟




  2. #2

    نقل قول: سوال از اینکه چه جوری حروف توی یه فایل نوت پدو بریزم تو یه آرایه

    من تعجب میکنم و درک نمیکنم که چرا حروف داخل فایل رو میخواید داخل آرایه ای از کارکتر ها بریزید. چون خود String توی کار با کاراکتر ها فوق العاده انعطاف پذیره.
    البته توی یه تایک دیگه هم همین سوالو بهتون جواب دادم ولی به هر حال اینطوری باید عمل کنید:
    کدی که توی این تایپک بهتون دادم یه متد کامله
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1541178

    با صدا زدن این متد یه String میگیرید که بید به آرایه تبدیلش کنید. به این شکل:
    char ch[] = readTextFile(fileName).toCharArray();

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چه جوری میتونم توی sql لینک (hyperlink) بزارم؟
    نوشته شده توسط Hana_khanum در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 12 شهریور 1387, 17:33 عصر
  2. سوال: چه جوری میتونم توی ویژوال بیسیک hyperlink بزارم؟
    نوشته شده توسط Hana_khanum در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 11 شهریور 1387, 13:48 عصر
  3. چه جوری میشه توی Textbox فقط عدد نوشت؟
    نوشته شده توسط farazjoonam در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 29 اسفند 1385, 08:32 صبح
  4. چه جوری میشه توی فرم یه لینک گذاشت؟؟
    نوشته شده توسط aminadibi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 16 مرداد 1383, 23:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •