نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشكل در جستجو از طريق تركيب تكست باكس و مخصوصا كمبو باكس در سي شارپ

  1. #1

    Angry مشكل در جستجو از طريق تركيب تكست باكس و مخصوصا كمبو باكس در سي شارپ

    با سلام
    من كدي نوشتم براي جستجو از طريق تركيبي از تكست باكس، كمبو باكس كه در فايل ضميمه هم كد و هم مشكل رو دقيقا توضيح دادم ممنون ميشم كسي از دوستان كمكم كنه تا اين مشكل جستجو رو حل كنم.
    يك ماهي هست كه درگيرش هستم.
    بينهايت ممنون
    سعيد

    private void toolStripBtn_Search_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    SqlDataAdapter adaptor = new SqlDataAdapter();
    System.Data.DataTable dt = new System.Data.DataTable();
    cmd.CommandType = CommandType.Text;


    string str1,str2;
    str1 = "SELECT * FROM [view_Work Order] ";
    str2 = "";

    if(txtWO.Text !="")
    {
    str2="WHERE WO LIKE'%" + txtWO.Text.Trim() + "%'";
    }

    if( txtWODescription.Text !="")
    {
    if(str2=="")
    str2="WHERE WODescription LIKE '%" + txtWODescription.Text.Trim() + "%'";
    else
    str2+="AND WODescription LIKE '%" + txtWODescription.Text.Trim() + "%'";
    }

    if(cmbDepartment.SelectedIndex !=-1)
    {
    if(str2=="")
    str2="WHERE IDDept LIKE'%" + cmbDepartment.SelectedValue.ToString() + "%' ";
    else
    str2+="AND IDDept LIKE'%" + cmbDepartment.SelectedValue.ToString() + "%' ";
    }

    if(cmbLocation.SelectedIndex !=-1)
    {
    if(str2=="")
    str2="WHERE Location LIKE'%" + cmbLocation.SelectedText.ToString() + "%'";
    else
    str2+="AND Location LIKE'%" + cmbLocation.SelectedText.ToString() + "%'";
    }

    if(cmbPerformer.SelectedIndex !=-1)
    {
    if(str2=="")
    str2="WHERE Performer LIKE'%" + cmbPerformer.SelectedText.ToString() + "%'";
    else
    str2+="AND Performer LIKE'%" + cmbPerformer.SelectedText.ToString() + "%'";
    }


    if(cmbPriority.SelectedText !="")
    {
    if(str2=="")
    str2="WHERE Priority LIKE '%" + cmbPriority.SelectedText.ToString() + "%'";
    else
    str2 += "AND Priority LIKE '%" + cmbPriority.SelectedText.ToString() + "%'";
    }


    cmd.CommandText = str1 + str2;
    cmd.Connection = sqlcnn;
    adaptor.SelectCommand = cmd;
    adaptor.Fill(dt);
    dtgWork_Order.DataSource = dt;
    lblTotal_Count.Text = dtgWork_Order.Rows.Count.ToString();
    }
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: مشكل در جستجو از طريق تركيب تكست باكس و مخصوصا كمبو باكس در سي شارپ

    سلام از دوستان متخصص کسی نیست که جواب ما رو بده. دعا تون میکنم ها.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مشكل در جستجو از طريق تركيب تكست باكس و مخصوصا كمبو باكس در سي شارپ

    سلام، یه پست شبیه به موضوع شما قبلا نوشتم، البته اونجا فقط textbox بود ولی هیچ فرقی نمیکنه شما به جای textbox.text میتونی combobox.text رو چک کنی.
    موفق باشید.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...x-%D9%87%D8%A7

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشكل در جستجو از طريق تركيب تكست باكس و مخصوصا كمبو باكس در سي شارپ

    سلام
    من خودم به این شکل عمل میکنم
    اول query را در strSql میریزم
    بعد با استفاده ازشرط ها strWhere را ایجاد میکنم . مثلا

    strWhere +="Performer LIKE'%" + cmbPerformer.SelectedText.ToString() + "%' AND"

    .
    .
    بعد در آخر چک میکنم اگر strWhere خالی نبود به اولش Where اضافه میکنم و از آخرش AND را حذف میکنم
    بعد strSql را با strWhere ترکیب میکنم و ............
    برای کنترل بهتر است محتوی strWhere را Trace کنی ببینی شرطهای مورد نظرت وجود دارد یا نه ؟ و ............

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشكل در جمع تعداد كاراكتر هاي تكست باكس
    نوشته شده توسط ajahanshahi2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مهر 1390, 13:46 عصر
  2. سوال: مشكل با جستجو در فايل هاي تصادفي ؟
    نوشته شده توسط majidmir در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 دی 1387, 11:49 صبح
  3. مشكل در جستجو رشته در بانك SQL
    نوشته شده توسط mbr485 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 07 آبان 1387, 23:07 عصر
  4. سوال: مشكل در جستجو بين دو تاريخ
    نوشته شده توسط ali_kashani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 25 خرداد 1387, 22:30 عصر
  5. سوال: جستجو از طريق Combo Box
    نوشته شده توسط oskarimbns در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 24 خرداد 1387, 07:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •