نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: webBrowser1.Refresh

  1. #1

    webBrowser1.Refresh


    webBrowser1.Refresh();



    if (webBrowser1.Document.Body.InnerText.Contains(text Box1.Text))

    {



    SoundPlayer player = newSoundPlayer("C:/buzz.wav");

    player.Play();

    timer3.Enabled =

    false;

    }



    در این کد ابتدا صفحه کامل Refress میشه بعد صدا پخش میشه یا نه بلا فاصله بعد از دستور به refress دستور پخش صدا داده میشه؟

    یعنی در کل با دستور webBrowser1.Refresh(); بلافاصله دستورات بعدی انجام میشن یا ابتدا صفحه کامل رفرش میشه و بعد دستورات بعد از اون اجرا میشن؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: webBrowser1.Refresh

    ببین وقتی که Webbrowser1.Refresh اجرا شد بلا فاصله میره به خط بعدی یعنی مجال نمی ده که کارش تموم بشه بعد بره خط بعدی
    پس تو باید اون If رو بزاری تو WebBrowser1_Document Complete

  3. #3

    نقل قول: webBrowser1.Refresh

    الان متوجه یه نکته جدید شدم اینکه documentComplete یه رویداده؟؟ در این مورد اطلاعاتی ندارم میشه دقیق بگید چطور میتونم اون if رو بزارمش توی این رویداد؟

  4. #4

    نقل قول: webBrowser1.Refresh

    خیلی فوریه برام خواهش میکنم راجع به نحوه استفاده از رویدادها بهم کمک کنید. منتظرم.

  5. #5

    نقل قول: webBrowser1.Refresh

    ببین وقتی که Webbrowser1.Refresh اجرا شد بلا فاصله میره به خط بعدی یعنی مجال نمی ده که کارش تموم بشه بعد بره خط بعدی
    پس تو باید اون If رو بزاری تو WebBrowser1_Document Complete

    چطوری میتونم if رو در رویداد webBrowser1.document complete قرار بدم؟؟ من با استفاده از رویدادهای یک کلاس آشنا نیستم.

تاپیک های مشابه

  1. recno,recount,و چگونگی refresh کردن table بعد از اعمال تغییر
    نوشته شده توسط reza5 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 25 مهر 1382, 12:38 عصر
  2. درباره Refresh ،اطلاعات در Crystal Report ،آنچه دارید بگوئید
    نوشته شده توسط vbstar در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 14 مهر 1382, 14:53 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مهر 1382, 00:16 صبح
  4. درخواست راهنمایی در مورد refresh
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 06 اردیبهشت 1382, 08:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •