نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مرتب سازی یک یا چند جدول بانک اطلاعاتی هنگام اجرای فرم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    مرتب سازی یک یا چند جدول بانک اطلاعاتی هنگام اجرای فرم

    با سلام

    من می خوام زمانی که فرم لود میشه یک یا چند جدول بانک بر اساس فید خاصی مرتب بشن
    دستور زیر رو نوشتم خطا میگیره مشکل کجاست؟


    publicstring sort_table(string tbname, string field)
    {
    string res;
    try
    {
    conn.Open();
    //cmdupdate.CommandText = "alter table "+tbname+" order by "+field+" "+di;
    cmdupdate.CommandText = "alter "+tbname+" ORDER BY "+ field+"";
    cmdupdate.Connection = conn;
    cmdupdate.ExecuteNonQuery();
    res =
    "ok";
    }
    catch (Exception ex)
    {
    res = ex.Message;
    }
    finally
    {
    conn.Close();
    }
    return res;
    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: مرتب سازی یک یا چند جدول بانک اطلاعاتی هنگام اجرای فرم

    دستور رو بصورت زیر بنویسید:
    select * from tblname order by namefield

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: مرتب سازی یک یا چند جدول بانک اطلاعاتی هنگام اجرای فرم

    ممنون دوست عزیز
    مثل اینکه منظور من رو درست منوجه نشدید کدی که شما نوشتید در موقع select از بانک اطلاعاتی

    تعداد دستورهای select من بیش از 1000 تاست و قبلا به هیچکدام order by رو اضافه نکردم

    الان می خوام هنگامی که وارد یک فرم میشم هنگام لود شدن فرم اون جداولی رو که در اون فرم استفاده شدن رو بر اساس فیلد خاصی مرتب کنم که دیگه نیاز نباشه واسه هر دستور select این کار رو انجام بدم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    677

    نقل قول: مرتب سازی یک یا چند جدول بانک اطلاعاتی هنگام اجرای فرم

    باسلام .چرا این کار رو میکنید. وقتی کوئری شما تو هر فرم متفاوته همون جا order by کنید. یک تابع اضافی چه معنی داره/ خانایی و سرعت رو هم پایین میاره

تاپیک های مشابه

  1. افزودن رکورد به جدول بانک اطلاعاتی از طریق SQLDataSource
    نوشته شده توسط nightHunter در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 شهریور 1387, 23:34 عصر
  2. جستجوی یک عبارت در چند table بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط saman2006 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 19:02 عصر
  3. مرتب سازی بر اساس حجم جدول
    نوشته شده توسط ealireza در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 20 مهر 1384, 21:49 عصر
  4. معرفی چند سایت بانک اطلاعاتی توسط Php
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1384, 12:03 عصر
  5. یافتن رکورد تکراری در یک جدول (بانک اطلاعاتی)
    نوشته شده توسط fahimi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 08 آبان 1382, 12:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •