نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در ثبت دوره های انتخاب شده توسط کاربر

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    82

    مشکل در ثبت دوره های انتخاب شده توسط کاربر

    سلام من برای ثبت نام در دوره ها یک کدی نوشتم که وقتی کاربر دوره هایی رو تیک میزنه و بعد روی دکمه ثبت نام کلیک میکنه این دوره ها واسش ثبت میشه.ولی مشکل اینه که فقط بالاترین دوره واسش ثبت میشه و دیگه دوره های پایینی ثبت نمیشن.کدم رو میذارم دوستان بگن چرا؟



    int a = GridView1.Rows.Count;
    int i;
    for (i = 0; i < a; i++)
    {
    try
    {
    if (((CheckBox)GridView1.Rows[i].FindControl("chk")).Checked == true)
    {

    SqlConnection con = new SqlConnection(connectionstring.connectionString);
    SqlCommand Cmd = new SqlCommand("userdore", con);
    Cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@DoreId", GridView1.Rows[i].Cells[0].Text);
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@UserId",Session["username"]);
    con.Open();
    Cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

    GridView1.DataBind();
    GridView2.DataBind();

    }
    else { }
    }
    catch { }

    }



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,032

    نقل قول: مشکل در ثبت دوره های انتخاب شده توسط کاربر


  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    82

    نقل قول: مشکل در ثبت دوره های انتخاب شده توسط کاربر

    دوست عزیز با تشکر از توجهتون کدم رو به شکل زیر اصلاح کردم با کمک شما و مشکلم حل شد

    foreach (GridViewRow row in GridView1.Rows)
    {
    string id = row.Cells[0].Text;
    try{
    if (((CheckBox)row.FindControl("chk")).Checked == true)
    {

    SqlConnection con = new SqlConnection(connectionstring.connectionString);
    SqlCommand Cmd = new SqlCommand("userdore", con);
    Cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@DoreId",id);
    Cmd.Parameters.AddWithValue("@UserId",Session["username"]);
    con.Open();
    Cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

    GridView1.DataBind();
    GridView2.DataBind();

    }
    else { }
    }
    catch { }

    }



    حالا یک مشکل دیگه دارم و اون اینه که وقتی دکمه ثبت رو کلیک میکنم و درسها ثبت میشه اگه صفحه رو رفرش کنم بدون اینکه دکمه ثبت رو بزنم باز همون دروس ثبت میشه.چرا؟مشکلش چیه؟ایا مشکل از کد منه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,032

    نقل قول: مشکل در ثبت دوره های انتخاب شده توسط کاربر

    باید یک بار به همان صفحه Response بزندی
    Response.Redirect("../Test/Default2.aspx");

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پیدا کردن سطر انتخاب شده توسط کاربر
    نوشته شده توسط 25farshid در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آذر 1390, 10:00 صبح
  2. سوال: StimulReport تحت شبکه با آی پی انتخاب شده توسط کاربر
    نوشته شده توسط takgig در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 07 مرداد 1390, 13:16 عصر
  3. تمیز کردن داده های وارد شده توسط کاربر
    نوشته شده توسط xoogle.ir در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 11 اسفند 1388, 00:53 صبح
  4. تائید اعتبار داده های وارد شده توسط کاربر
    نوشته شده توسط amir_masoud در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 فروردین 1386, 10:00 صبح
  5. گزارشگیری با چند شرط انتخاب شده توسط کاربر
    نوشته شده توسط بهروز2 در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 08 فروردین 1385, 19:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •