نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مشکل در برقراری ارتباط با اوراکل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsen_metn
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    356

    مشکل در برقراری ارتباط با اوراکل

    سلام
    من اوراکل 11 نصب کردن 64 بیت
    موقع وصل شدن خطای زیر رو میده
    Attempt to load Oracle client libraries threw BadImageFormatException. This problem will occur when running in 64 bit mode with the 32 bit Oracle client components installed
    مشکل از کجاست>چطوری حلش کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghasemi414
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    151

    نقل قول: مشکل در برقراری ارتباط با اوراکل

    اگر روی سیستم عامل 32 بیتی نصب می کنید این پیغام طبیعی است !

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen_metn
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    356

    نقل قول: مشکل در برقراری ارتباط با اوراکل

    نه دوست عزیز روی سیستم 64 بیت نصب کردم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    206

    نقل قول: مشکل در برقراری ارتباط با اوراکل

    سلام

    موقع وصل شدن با چی؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل در برقراری ارتباط با اوراکل

    ببین دوست عزیز من قبلا" برای اکسس به همیچین مواردی خورده بودم . که نسخه 64 بیتی اکسس رو نصب کردم. گویا نسخه ارواکل شما 32 بیت هست و رو سیستم 64 بیت نصب میکنید.!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رسول_57
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    218

    نقل قول: مشکل در برقراری ارتباط با اوراکل

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_metn مشاهده تاپیک
    سلام
    من اوراکل 11 نصب کردن 64 بیت
    موقع وصل شدن خطای زیر رو میده
    Attempt to load Oracle client libraries threw BadImageFormatException. This problem will occur when running in 64 bit mode with the 32 bit Oracle client components installed
    مشکل از کجاست>چطوری حلش کنم؟
    هر چند مطمئنا دوست مان تا به حال به جواب رسیده اند و این پست به نوعی زیرخاکی محسوب می شود با این حال باید مشخص گردد که از طریق چه نرم افزاری به اوراکل متصل می گردیم : تحت ویندوز یا وب یا اصلا نرم افزارهای خود اوراکل مثل PL SQL DEVELOPER . بهتر است چک گردد که تمامی Dll هایی که مورد استفاده قرار می گیرد ، خود سیستم عامل ، مرورگر (در صورت استفاده از آن) و یا زبان برنامه نویسی مورد استفاده باید 64 بیتی باشند و گرنه قطعا با چنین اروری مواجه می گردیم .

  7. #7

    نقل قول: مشکل در برقراری ارتباط با اوراکل

    با سلام دوستان عزیز
    من اوراکل سرور 11g R2 ویرایش Enterprise Manager را نصب کردم حالا وقتی که قصد دارم وارد کنسول تحت وبش( database control) برم و user و tablespace نعریف کنم با صفحه host credentials مواجه می شم که بالای اون نوشته :
    the database is down.please specify the host credentials to access database restart and diagnostic tools.
    پایین اون username و password داره ولی هر چی به ذهنم میرسه میزنم وارد نمیشه.نمیدونم چطوری باید به کنسولش دسترسی پیدا کنم؟؟؟؟
    با تشکرdb control.JPG

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار رسول_57
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    218

    نقل قول: مشکل در برقراری ارتباط با اوراکل

    نقل قول نوشته شده توسط aria2006 مشاهده تاپیک
    با سلام دوستان عزیز
    من اوراکل سرور 11g R2 ویرایش Enterprise Manager را نصب کردم حالا وقتی که قصد دارم وارد کنسول تحت وبش( database control) برم و user و tablespace نعریف کنم با صفحه host credentials مواجه می شم که بالای اون نوشته :
    the database is down.please specify the host credentials to access database restart and diagnostic tools.
    پایین اون username و password داره ولی هر چی به ذهنم میرسه میزنم وارد نمیشه.نمیدونم چطوری باید به کنسولش دسترسی پیدا کنم؟؟؟؟
    با تشکرdb control.JPG

    با سلام :

    1-ابتدا باید دقت کنید برای اتصال به oracle 11g سیستم قوی نیاز دارید وگرنه امکان اتصال به کنسول تحت وب آن را نخواهید داشت حداقل 4 گیگ . البته بعضی مواقع در مقدارهای پایین تر هم انجام پذیر است .

    2-وارد صفحه دستور (Command Prompt) شوید ، دستورات زیر را زده و نتایج را ارائه دهید :

    lsnrctl start listener (نام لیسنر واقعی را به جای listener بگذارید)

    emctl start dbconsole

    3- در حالت عادی باید بعد از اجرای دستورات فوق کنسول تحت وب دارای سه فلش سبز رنگ گردد که بعد از آن باید بتوانید به راحتی متصل شوید . اگر نشدید بگویید تا توضیح دهم چه کار کنید .

  9. #9

    نقل قول: مشکل در برقراری ارتباط با اوراکل

    نقل قول نوشته شده توسط رسول_57 مشاهده تاپیک
    با سلام :

    1-ابتدا باید دقت کنید برای اتصال به oracle 11g سیستم قوی نیاز دارید وگرنه امکان اتصال به کنسول تحت وب آن را نخواهید داشت حداقل 4 گیگ . البته بعضی مواقع در مقدارهای پایین تر هم انجام پذیر است .

    2-وارد صفحه دستور (Command Prompt) شوید ، دستورات زیر را زده و نتایج را ارائه دهید :

    lsnrctl start listener (نام لیسنر واقعی را به جای listener بگذارید)

    emctl start dbconsole

    3- در حالت عادی باید بعد از اجرای دستورات فوق کنسول تحت وب دارای سه فلش سبز رنگ گردد که بعد از آن باید بتوانید به راحتی متصل شوید . اگر نشدید بگویید تا توضیح دهم چه کار کنید .
    با سلام و تشکر از شما رسول عزیز
    موارد بالا رو انجام دادم و تصویر مربوط به دستورات و نتیجه در محیط cmd رو در قالب فایل تصویری پیوست کردم.
    اینم بگم این کامپیوتری که میخوام بعوان سرور داشته باشم رم پایینی داره چون بعنوان سینگل برای یکنفر که دسترسی به شبکه نداره میخوام این کارو انجام بدم.
    تشکر
    فایل ضمیمه : cmd.JPG

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار رسول_57
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    218

    نقل قول: مشکل در برقراری ارتباط با اوراکل

    نقل قول نوشته شده توسط aria2006 مشاهده تاپیک
    با سلام و تشکر از شما رسول عزیز
    موارد بالا رو انجام دادم و تصویر مربوط به دستورات و نتیجه در محیط cmd رو در قالب فایل تصویری پیوست کردم.
    اینم بگم این کامپیوتری که میخوام بعوان سرور داشته باشم رم پایینی داره چون بعنوان سینگل برای یکنفر که دسترسی به شبکه نداره میخوام این کارو انجام بدم.
    تشکر
    فایل ضمیمه : cmd.JPG

    1:با این رم بعید می دانم بتوانید به کنسول آن متصل گردید (عملا امکانپذیر نیست) . بهتر است نسخه 10g را نصب کنید .

    2: به Control Panel:System:Advanced:Environment Variable رفته و در قسمت System Variables گزینه new را زده و متغیری با نام ORACLE_UNQNAME و با نام مورد نظر معمولا orcl است تعریف کنید .

    3:emctl start dbconsole: دستور را درست بنویسید

  11. #11

    نقل قول: مشکل در برقراری ارتباط با اوراکل

    نقل قول نوشته شده توسط رسول_57 مشاهده تاپیک
    1:با این رم بعید می دانم بتوانید به کنسول آن متصل گردید (عملا امکانپذیر نیست) . بهتر است نسخه 10g را نصب کنید .

    2: به Control Panel:System:Advanced:Environment Variable رفته و در قسمت System Variables گزینه new را زده و متغیری با نام ORACLE_UNQNAME و با نام مورد نظر معمولا orcl است تعریف کنید .

    3:emctl start dbconsole: دستور را درست بنویسید
    سلام
    ممنون از شما
    این کارم انجام دادم و دیگه از oracle_unqname ایراد نمیگیره ولی یه خطای دیگه میده...
    تصمیم گرفتم حافظه اصلی سیستم رو افزایش بدم تا بعد ببینم چی میشه.
    بد نیست تصویر پیغام خطا رو هم بذارم:
    emctl.JPG

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار رسول_57
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    218

    نقل قول: مشکل در برقراری ارتباط با اوراکل

    به نظر می رسد یکی از سرویس ها لود نشده است ؟ به Service بروید و ببینید کدام سرویس های مرتبط با اوراکل (معمولا با oracle شروع می شوند ) غیر فعال است و یا راه اندازی نشده است . تا می توانید آنها را راه اندازی کنید و البته دقت کنید oracledbconsoleabfa آخرین مورد برای راه اندازی باشد . اگر راه اندازی شد مشکل حل است در غیر این صورت Windows application event log را چک کنید و موارد مشکل دار را ذکر کنید تا با هم مشکل را حل کنیم .

  13. #13

    نقل قول: مشکل در برقراری ارتباط با اوراکل

    با سلام برای اینکه بتوانیم با dbcontext این ارتباط رو برقرار کنیم خطای get factory رو میده
    من نمی خواهم از component های devract استفاده کنم آیا راه استاندارد سراغ دارید
    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در برقراری ارتباط
    نوشته شده توسط binyaz2003 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1388, 22:26 عصر
  2. مشکل در برقراری ارتباط با وب سرویس
    نوشته شده توسط OlympicTelecom در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 27 آبان 1385, 08:09 صبح
  3. مشکل در برقراری ارتباط با SQL Server
    نوشته شده توسط sm در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 20 مرداد 1385, 13:17 عصر
  4. مشکل در برقراری ارتباط با SQL SERVER
    نوشته شده توسط ALIREZA121 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 بهمن 1384, 15:29 عصر
  5. مشکل در برقراری ارتباط بین دو جدول
    نوشته شده توسط saghari در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1384, 09:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •