نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مقایسه سرعت cpp و C#‎‎ در پردازش تصویر

  1. #1

    مقایسه سرعت cpp و C#‎‎ در پردازش تصویر

    میخواستم بدونم که من پروژه پردازش تصویرم را با C انجام دهم سرعت بیشتری دارد یا اگر با پوینترهای #C انجام دهم؟
    لطفا راهنمایی کنید...


  2. #2

    نقل قول: مقایسه سرعت cpp و C#‎ در پردازش تصویر

    اين حتي فكر كردن هم لازم نداشت.

    C#‎ كلا از نظر سرعت تعطيله. من يه تست پردازش تصوير زدم توي سي شارپ حدود 20 دقيقه و داخل C++‎ حدود 50 ثانيه طول كشيد.

  3. #3

    نقل قول: مقایسه سرعت cpp و C#‎ در پردازش تصویر

    شما درست می گید اما پوینترهای C#‎ سرعت خیلی بالایی دارند، من حتی تو یه سایت خارجی خوندم که اگر در #C به صورت Unsafe و با پوینترها کد بزنیم، در بعضی مواقع سریعتر از توابع extern شده در c کار می کند... من فقط می خوام درباره صحت این موضوع تحقیق کنم...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: مقایسه سرعت cpp و C#‎‎ در پردازش تصویر

    C#‎‎ كلا از نظر سرعت تعطيله. من يه تست پردازش تصوير زدم توي سي شارپ حدود 20 دقيقه و داخل C++‎‎ حدود 50 ثانيه طول كشيد.
    میشه بیشتر توضیح بدید چه تستی انجام دادید؟!!!!!!!!!!!!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,191

    نقل قول: مقایسه سرعت cpp و C#‎‎‎ در پردازش تصویر

    C#‎‎‎ زبان native هم که نیست بگم میشه مقایسه ای از نظر performance داشت به هر حال ما بیایم گوسین را بر روی تصویر 2000*2000 با کرنل 101*101 روی یک thread تو هر 2 تا اجرا کنیم به شرط اینکه تصویر مقصد float هم باشه به نظر شما C#‎‎‎ می تونه تو این حالت با C++‎‎‎ برابری کنه .
    زبانی مثل C++‎‎‎ کد ماشینی که براش تولید میشه هم کمتره و هم بهینه تر همچنین سطوح مختلف بهینه سازی داره

    برای صحت این قضیه شما می تونید benchmark کتابخانه OpenCV رو با دیگر کتابخانه مشاهده کنید که فاصلشون خیلی زیاده
    تو C#‎ بحث intrinsic runtime check وجود داره که می تونه زمانگیره باشه از طرفی شما تو C++‎ می تونید از دستورات SSE استفاده کنید که چنیدین برابر سرعت رو افزایش می ده از طرفی تو زبان C++‎ شما مدل حافظه و alignment حافظه رو هم مشخص می کنید و اگر در حالاتی بخاید کد بهینه بنویسید که از malloc و free و هر گونه استفاده از حافظه دینامیک نداشته باشید(چون خود این چندین کلاک صرف می کنند) کد شما فوق العاده سریع تر میشه.

    در ضمن زبانی مثل C#‎ دارای garbage collector هستش که واقعاً تو بحث performance دستپاگیر هستش.

    نکته :من به شخصه خودم یک engine رو از Delphi زبان native ی هم هست به C++‎ تبدیل کردم 2 برابر افزایش سرعت بعد تبدیل داشتم بدون هیچ گونه بهینه سازی فقط تبدیل خط به خط

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله مصطفی ساتکی : شنبه 17 تیر 1391 در 20:39 عصر

  6. #6

    نقل قول: مقایسه سرعت cpp و C#‎‎ در پردازش تصویر

    این متن را از یه سایت خارجی پیدا کردم...میشه نظرتو راجع به این بگی؟

    متن:
    An unsafe C#‎‎‎ method may also be faster than calling an external C function, since there is no overhead associated with leaving the managed execution environment.

    این هم لینک سایت:
    http://my.safaribooksonline.com/book...e_and_pointers
    آخرین ویرایش به وسیله erikson : شنبه 17 تیر 1391 در 22:30 عصر

تاپیک های مشابه

  1. کسی با فیلتر سوبل برای تشخیص لبه در پردازش تصویر استفاده کرد
    نوشته شده توسط masoode در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 08:43 صبح
  2. پردازش تصویر با سرعت بالا
    نوشته شده توسط Fagat_tanhaie در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 16 تیر 1386, 19:25 عصر
  3. افزایش سرعت پردازش تصویر
    نوشته شده توسط Morteza Manafpour در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مهر 1384, 15:37 عصر
  4. مقایسه سرعت PHP و ASP.NET
    نوشته شده توسط ali_hadian در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 22 دی 1383, 10:40 صبح
  5. پردازش تصویر
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 تیر 1383, 10:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •