نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: تعریف متغیر (متغیری در ریجستری) در ویژوال بیسیک

  1. #1

    Question تعریف متغیر (متغیری در ریجستری) در ویژوال بیسیک

    سلام
    میخواستم ببینم با ویژوال بیسیک هم میشه چنین متغیری تعریف کرد؟

    for /f "tokens=2*" %%a in ('reg query "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\yahoo\pager" /v "Version"') do set "$setM=%%b"

    echo %$set%


    کد بالا میاد از مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\yahoo\pager که در ریجستری هست ، هر مقدار یا آدرسی که در فایل Version هست رو به عنوان متغیر در نظر میگیره
    و با دستور echo %$set% نمایش میده.

    ( اگه یاهو مسنجر داشته باشید این کد بالا رو بنویسید توی فایل txt و با bat ذخیره کنید ورژن یاهو مسنجرتون رو نشون میده. )


    بگذریم
    کلا میخواستم ببینم که میشه از این نوع متغیر ها تعریف کرد؟
    اگه امکان تعریف هست شما بلدید؟ با چه کدی میشه این کارو کرد؟

    مرسی

  2. #2

    نقل قول: تعریف متغیر (متغیری در ریجستری) در ویژوال بیسیک

    سلام
    با توابع کنترل ریجستری امکان ویرایش یا گرفتن داده های ریجستری وجود دارد که البته قبلا بارها در اینباره مباحثی ارائه شده،
    تاپیک های زیر را بررسی کنید:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?136330
    https://barnamenevis.org/showthread.php?321012

    و ماژول زیر:
    https://barnamenevis.org/attachment.p...7&d=1317799843


    همچنین میتوانید از توابع کنترل ریجستری موجود در کتابخانه "Windows Script Host Object Model" استفاده کنید:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1347843

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  3. #3

    نقل قول: تعریف متغیر (متغیری در ریجستری) در ویژوال بیسیک

    مرسی محسن واژدی جان خوندم

    ولی نتونستم متغیر تعریف کنم!!!!

  4. #4

    نقل قول: تعریف متغیر (متغیری در ریجستری) در ویژوال بیسیک

    چرا، به عنوان مثال اگر بخواهیم با کامپوننت "Windows Script Host Object Model" مقدار "Version" را از ریجستری دریافت کنیم میشود:
    کد HTML:
    Private Sub Command1_Click() 
            MsgBox reg.RegRead("HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\yahoo\pager\Version") 
    End Sub
    و یا برای تعریف مقدار جدید
    کد HTML:
    Private Sub Command2_Click() 
        reg.RegWrite "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\yahoo\pager\Version", "1.0.1.0" 
    End Sub
    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  5. #5

    Post نقل قول: تعریف متغیر (متغیری در ریجستری) در ویژوال بیسیک

    از کد زیر استفاده کردم ولی پس از اجرا و کلیک بر روی دکمه خطای

    RUN-TIME ERROR '424':
    OBJECT REQUIRED


    میده!!!!!
    کد HTML:
    Private Sub Command1_Click()          MsgBox reg.RegRead("HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\yahoo\pager\Version")  End Sub

    بعد یه چیزی اگه کد بالا عمل کنه و توی کلید VERSION آدرس باشه مثلا :

    C:\WINDOWS

    بعد من بخوام با یه کد دیگه بگم که از مسیری که توی VERSION هست هرچی dll هست رو کپی کنه چطور باید تعریف کنمش؟

    مرسی



  6. #6

    Post نقل قول: تعریف متغیر (متغیری در ریجستری) در ویژوال بیسیک

    این کد رو هم توی یکی از تاپیک ها پیدا کردم


    Private Sub Form_Load()
    Set wshshell = CreateObject("WScript.Shell")
    Text1.Text = wshshell.RegRead("HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\yaho o\pager\Version")
    End Sub

    کد اطلاعات فایل version رو توی text box نشون میده
    حالا مثلا توی text box ما مسیر C:\WINDOWS هست
    با چه کدی باید بگم که از مسیری که توی text box هست فایل reza.dll رو کپی کنه توی C:\1

    مرسی

  7. #7

    نقل قول: تعریف متغیر (متغیری در ریجستری) در ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط R2du-soft مشاهده تاپیک
    از کد زیر استفاده کردم ولی پس از اجرا و کلیک بر روی دکمه خطای

    RUN-TIME ERROR '424':
    OBJECT REQUIRED


    میده!!!!!

    .
    .

    .
    طبیعتا" این خطا را میدهد چون هنوز کامپوننت "Windows Script Host Object Model" به Reference اضافه نشده، برای اضافه کردن این کامپوننت هم میتوانیم از فرم Reference این کامپوننت را انتخاب کنیم و هم با CreateObject آنرا ایجاد کنیم، که در اینجا آنرا با CreateObjectایجاد میکنیم:

    کد HTML:
    Dim reg
    Private Sub Form_Load()
        Set reg = CreateObject("wscript.shell")
    End Sub
    
    Private Sub Command1_Click()
        MsgBox reg.RegRead("HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\yahoo\pager\Version")
    End Sub

    اگه کد بالا عمل کنه و توی کلید VERSION آدرس باشه مثلا :

    C:\WINDOWS

    بعد من بخوام با یه کد دیگه بگم که از مسیری که توی VERSION هست هرچی dll هست رو کپی کنه چطور باید تعریف کنمش؟
    به اینصورت با توابع جستجوی میتوانیم محتوی مسیر بدست آمده را جستجو و با دستوری مانند FileCopy کپی کنیم، در مورد جستجوگر هم:
    https://barnamenevis.org/attachment.p...7&d=1298962438

    و یا
    http://download.microsoft.com/downlo...C3/DirWalk.exe
    -----
    http://www.planet-source-code.com/vb...74032&lngWId=1
    http://www.planet-source-code.com/vb...73753&lngWId=1
    http://www.planet-source-code.com/vb...71531&lngWId=1
    http://www.planet-source-code.com/vb...67051&lngWId=1
    http://www.planet-source-code.com/vb...58810&lngWId=1
    http://www.planet-source-code.com/vb...49401&lngWId=1


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  8. #8

    Thumbs down نقل قول: تعریف متغیر (متغیری در ریجستری) در ویژوال بیسیک

    محسن واژدی جان یه سوال


    من اینحالتی از کد استفاده کردم



    Private Sub Command1_Click()
    Dim R As Integer
    R = Text1.Text
    FileCopy "(R\cnlurllist.dat)", "(c:\vbasic6\cnlurllist.dat)"
    End Sub

    Private Sub Form_Load()
    Set wshshell = CreateObject("WScript.Shell")
    Text1.Text = wshshell.RegRead("HKEY_CURRENT_USER\Software\Downl oadManager\AppDataIDMFolder")
    End Sub



    تو قسمت بالا R رو از توع integer تعریف کردم
    بعد چطوری از دستور filecopy باید استفاده کنم؟

    موقعی که این دوستورات رو مینویسم و exe میکنم
    بعد از باز کردن exe روی دکمه کلیک میکنم تا فایلها کپی بشن، ولی ارور زیر میاد!!!!

    کد HTML:
    run-time error '13':
    type mismatch
    مرسی

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار arenaw
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    /home/nainemom
    پست
    500

    نقل قول: تعریف متغیر (متغیری در ریجستری) در ویژوال بیسیک

    توی تکست 1 شما چی نوشته شده؟ آدرس فولدر؟
    اولا اون اروری که میده به خاطر اینه که نوع R از نوع Integer هستش و شما باید String تعریف کنی
    (Integer یک نوع عددی هست و String میتونه شامل هر متنی باشه)
    دوما اونطوری که شما نوشتی اشتباهه و مقدار R رو نمیذاره اونجا و فقط حرف R رو میذاره
    اگه تکست 1 آدرس هستش شما میتونی اینجوری استفاده کنی:

    FileCopy Text1.Text & "\cnlurllist.dat", "c:\vbasic6\cnlurllist.dat"

    البته آدرسی که توی تکست مینویسی نباید آخرش \ داشته باشه اینجا

  10. #10

    نقل قول: تعریف متغیر (متغیری در ریجستری) در ویژوال بیسیک

    درست شد
    ای جانمی جان
    مرسی arenaw جان
    عالی بود



    مرسی گلم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار m2011kh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    (Zweifall (Nordrhein-Westfalen
    پست
    647

    نقل قول: تعریف متغیر (متغیری در ریجستری) در ویژوال بیسیک

    لطفا از دکمه تشکر به جای اسپم استفاده کنید.
    MMD

  12. #12

    نقل قول: تعریف متغیر (متغیری در ریجستری) در ویژوال بیسیک

    سلام
    باز من اومدم و تا با 1سوال دیگه شما رو اذیت کنم
    خلاصه ببخشید که اینقدر سوال میکنم

    چطور میشه با یک text box و تعریف یک متغیر در ویژوال بیسیک 3 متن رو داخل textBox قرار داد؟
    الان مثال میزنم تا بهتر منظورمو بگم:

    من یک textbox به نام Text4 در برنامه ایجاد کردم

    حالا میخوام متن داخل 3 مسیر از ریجستری داخل این فایل این textBox که اسمش text4 هست نشون داده بشه


    از کد زیر استفاده کردم ولی متاسفانه نتیجه نگرفتم و فقط محتویات آدرسی که در متن زیر با قرمز مشخص کردم نمایش داده میشه و اون 2تای قبلی نمایش داده نمیشه



    Private Sub Form_Load()
    On Error Resume Next
    Set WshShell = CreateObject("WScript.Shell")


    Text4.Text = WshShell.RegRead("HKEY_CURRENT_CONFIG\reza\1")
    Text4.Text = WshShell.RegRead("HKEY_CURRENT_CONFIG\reza\2")
    Text4.Text = WshShell.RegRead("HKEY_CURRENT_CONFIG\reza\3")


    End Sub



    میخوام هر 3 مسیر با هم تو Text4 نمایش داده بشه

    یعنی مثلا
    تو key اول نوشته A
    تو key اول نوشته B
    تو key اول نوشته C

    میخوام ABC یکجا در فایل text4 نمایش داده بشه


    مرسی


    مرسی از همه دوستان عزیزم
    آخرین ویرایش به وسیله R2du-soft : دوشنبه 26 تیر 1391 در 18:22 عصر دلیل: ویرایش

  13. #13

    نقل قول: تعریف متغیر (متغیری در ریجستری) در ویژوال بیسیک

    سلام علیکم
    کد را بصورت زیر ویرایش کنید:
    Private Sub Form_Load()

    On Error Resume Next

    Set WshShell = CreateObject("WScript.Shell")

    Text4.Text = WshShell.RegRead("HKEY_CURRENT_CONFIG\reza\1") & WshShell.RegRead("HKEY_CURRENT_CONFIG\reza\2") & WshShell.RegRead("HKEY_CURRENT_CONFIG\reza\3")

    End Sub


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  14. #14

    نقل قول: تعریف متغیر (متغیری در ریجستری) در ویژوال بیسیک

    داداشی محسن اگه تو کد بالا که گفتی key

    HKEY_CURRENT_CONFIG\reza\2


    وجود نداشته باشه اونوقت کلا دیگه نه

    HKEY_CURRENT_CONFIG\reza\1
    و نه
    HKEY_CURRENT_CONFIG\reza\3

    ثبت میشه داخل textBox !!!!!

    کلا اگه چیزی که تعریف کردی وجود نداشته باشه و چند تای دیگه وجود داشته باشه textbox خالی میمونه !!!!
    چطور میشه اگه یکیش هم وجود نداشت بقیه رو ثبت کنه؟
    مرسی گلم

  15. #15

    نقل قول: تعریف متغیر (متغیری در ریجستری) در ویژوال بیسیک

    نقل قول نوشته شده توسط R2du-soft مشاهده تاپیک
    داداشی محسن اگه تو کد بالا که گفتی key

    HKEY_CURRENT_CONFIG\reza\2


    وجود نداشته باشه اونوقت کلا دیگه نه

    HKEY_CURRENT_CONFIG\reza\1
    و نه
    HKEY_CURRENT_CONFIG\reza\3

    ثبت میشه داخل textBox !!!!!

    کلا اگه چیزی که تعریف کردی وجود نداشته باشه و چند تای دیگه وجود داشته باشه textbox خالی میمونه !!!!
    چطور میشه اگه یکیش هم وجود نداشت بقیه رو ثبت کنه؟
    مرسی گلم
    در صورت نبود کلید های تعریف شده برنامه تولید خطا میکند اما چون دستگیره های خطا خاموش است خطایی ظاهر نمی شود، کد زیر را بررسی کنید:
    Private Sub Form_Load()
    On Error Resume Next
    Dim WshShell As Object, sV1$, sV2$, sV3$
    Set WshShell = CreateObject("WScript.Shell")

    sV1$ = WshShell.RegRead("HKEY_CURRENT_CONFIG\reza\1")
    sV2$ = WshShell.RegRead("HKEY_CURRENT_CONFIG\reza\2")
    sV3$ = WshShell.RegRead("HKEY_CURRENT_CONFIG\reza\3")
    Text4.Text = sV1$ & sV2$ & sV3$
    End Sub
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

تاپیک های مشابه

  1. تعریف نوع داده جدید با ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط ricky22 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 16 شهریور 1392, 16:19 عصر
  2. چگونه دانش دلفی را برای یادگیری ویژوال بیسیک به کار بگیریم..
    نوشته شده توسط RezaBS در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 21 شهریور 1391, 22:42 عصر
  3. حرفه ای: خواندن ریجستری در ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط maxtools در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 مرداد 1389, 16:21 عصر
  4. نحوه ارتباط ویژوال بیسیک با اسکیو ال
    نوشته شده توسط amirkian در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 07 شهریور 1382, 02:16 صبح
  5. ویژوال بیسیک 6 و SQL Server
    نوشته شده توسط Erfanian در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 فروردین 1382, 14:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •