نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تبدیل به یونی کد هگزا

  1. #1

    Unhappy تبدیل به یونی کد هگزا

    سورسی رو می خوام که دوتا تکست داره و یه دکمه
    هروقت دکمه رو می زنیدم متن تکست اول رو تبدیل به یونی کد ( هگزا ) کنه
    و در تکست دوم نمایش بده

    مثل این سایت

    http://www.opinionatedgeek.com/dotne...de/Encode.aspx

  2. #2

    نقل قول: تبدیل به یونی کد هگزا

    واقعا یه برنامه نویس حرفه ای توی این قسمت .net نیست ؟

    صد رحمت به vb6 که واقعا برای هر مشکلی راه حلی دارند

  3. #3

    نقل قول: تبدیل به یونی کد هگزا

    واقعا یه برنامه نویس حرفه ای توی این قسمت .net نیست ؟
    صد رحمت به vb6 که واقعا برای هر مشکلی راه حلی دارند
    سلام ،

    خواهشا جستجو کنید.

  4. #4

    نقل قول: تبدیل به یونی کد هگزا

    نقل قول نوشته شده توسط younes221 مشاهده تاپیک

    دوست عززززززززززززززززززززززیز : Encoder از نوعه هگزا ( HEX ) می خوام !!

  5. #5

    نقل قول: تبدیل به یونی کد هگزا

    ماشاا.. کاربران این فروم نیومده طلبکار اند.


    Dim s As String = "https://barnamenevis.org/"
    Dim esc As String = System.Uri.EscapeDataString(s)
    MessageBox.Show(esc)

  6. #6

    نقل قول: تبدیل به یونی کد هگزا

    چطوری ازین استفاده کنم ؟
    میشه مثال بزنی داداشم ؟

  7. #7

    نقل قول: تبدیل به یونی کد هگزا

    نقل قول نوشته شده توسط star_star مشاهده تاپیک
    چطوری ازین استفاده کنم ؟
    میشه مثال بزنی داداشم ؟
    دو تا TextBox با نام های TextBox1 و TextBox2 روی فرم قرار دهیدو
    سپس یک Button با نام Button1 را هم روی فرم قرار دهید.
    کد زیر رو به کد های فرم اضافه کنید :

    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    TextBox2.ReadOnly = True
    Me.AcceptButton = Button1
    End Sub

    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    TextBox2.Text = System.Uri.EscapeDataString(TextBox1.Text)
    End Sub


    موقع اجرا کردن برنامه، در اولین TextBox فرضا لینک یک آدرس اینترنتی رو بنویسید و روی دکمه کلیک کنید یا کلید Enter رو فشار دهید.
    متن کدی شده در دومین TextBox نشون داده میشه.

  8. #8

    نقل قول: تبدیل به یونی کد هگزا

    نقل قول نوشته شده توسط the king مشاهده تاپیک
    دو تا TextBox با نام های TextBox1 و TextBox2 روی فرم قرار دهیدو
    سپس یک Button با نام Button1 را هم روی فرم قرار دهید.
    کد زیر رو به کد های فرم اضافه کنید :

    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    TextBox2.ReadOnly = True
    Me.AcceptButton = Button1
    End Sub

    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    TextBox2.Text = System.Uri.EscapeDataString(TextBox1.Text)
    End Sub


    موقع اجرا کردن برنامه، در اولین TextBox فرضا لینک یک آدرس اینترنتی رو بنویسید و روی دکمه کلیک کنید یا کلید Enter رو فشار دهید.
    متن کدی شده در دومین TextBox نشون داده میشه.
    آقا اینو از کجا یاد گرفتی ؟ میشه یه منبع خوب واسه vb.net معرفی کنی ؟ (فارسی باشه ترجیحا )

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: تبدیل متن فارسی به یونی کد
    نوشته شده توسط star_star در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 32
    آخرین پست: دوشنبه 29 شهریور 1395, 01:52 صبح
  2. سوال: تبدیل کاراکتر یه یونی کد
    نوشته شده توسط sabloger در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1390, 23:28 عصر
  3. تبدیل عربی به یونی کد
    نوشته شده توسط ashki در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 22 تیر 1384, 10:22 صبح
  4. تبدیل تاریخ از میلادی به شمسی و بر عکس
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مهر 1383, 07:38 صبح
  5. تبدیل دامین به آی پی
    نوشته شده توسط شب شکن در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اردیبهشت 1382, 21:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •