نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در اتصال کریستال ریپورت به بانک اطلاعاتی به روش linq to Enity

  1. #1

    مشکل در اتصال کریستال ریپورت به بانک اطلاعاتی به روش linq to Enity

    سلام دوستان
    از وقتی رفتم به سمت EF هزار مشکل برام پیش اومده و هزار تا هم از مشکلاتم حل شده
    یک مشکل دیگه اینکه من می خوام به کریستال ریپورت متصل بشم یه اروری می ده در صورتی که وقتی با ado وصل می شوم هیچ مشکلی نداره پس نتیجه می گیریم که روش linq ایراداتی داره که نمی دونم کجاست اینم تمونه کدم که نوشتن برای فراخانی گزارش

    var data = from o in context.T_estandard
    where o.id_reshte == id_reshte
    where o.date_year == date_year
    select o;



    rd.Load("estandard.rpt");
    rd.SetDataSource(data);
    crystalReportViewer_main_RAD.ReportSource = rd;
    crystalReportViewer_main_RAD.Show();




    که وقتی اجرا میگیرم روی این تکه کد ارور میده
    rd.SetDataSource(data);


    اینم متن ارورش

    DataSet does not support System.Nullable<>.

  2. #2

    نقل قول: مشکل در اتصال کریستال ریپورت به بانک اطلاعاتی به روش linq to Enity

    دوستان کمک کنند

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: مشکل در اتصال کریستال ریپورت به بانک اطلاعاتی به روش linq to Enity

    از breakpoint ها کمک بگیر تا ببینی مرحله به مرحله برنامه چجوری کار میکنه و به طور مثال، محتویات متغییر data چیه؟ اصلا چیزی داخلش هست؟ یا مقدارش null هستش؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در اتصال کریستال ریپورت به بانک اطلاعاتی به روش linq to Enity

    سلام مطمئن هستم که مقدار داخلش هست چون همون data رو به گرید ویو وصل کردم مقادیرو ریخت داخلش

  5. #5

    نقل قول: مشکل در اتصال کریستال ریپورت به بانک اطلاعاتی به روش linq to Enity

    دوستان یاری کنند
    یا اینکه آموزش یه گزارش ساز دیگه مانند trelerik رو اگروجود داره بزارید

  6. #6

    نقل قول: مشکل در اتصال کریستال ریپورت به بانک اطلاعاتی به روش linq to Enity

    دوستان یاری نمایند

  7. #7

    نقل قول: مشکل در اتصال کریستال ریپورت به بانک اطلاعاتی به روش linq to Enity

    همچنان منتظر هستیم

تاپیک های مشابه

  1. آیا مشکل Justify در کریستال ریپورت هم هست
    نوشته شده توسط nasr در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1390, 18:42 عصر
  2. مشکل در اتصال کریستال ریپورت به دیتابیس
    نوشته شده توسط sadassadas در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1390, 07:48 صبح
  3. سوال: مشکل اتصال ویژوال استدیو به بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط milad.rahmian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 26 مرداد 1389, 01:38 صبح
  4. اتصال کریستال ریپورت به بانک اطلاعاتی foxpro 2.6
    نوشته شده توسط MOHAMAD4197 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اسفند 1385, 15:28 عصر
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آبان 1384, 00:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •