نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: حذف دو عدد اول و آخر یک عدد هشت رقمی؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    Question حذف دو عدد اول و آخر یک عدد هشت رقمی؟

    سلام دوستان من میخوام روش میان ضربی رو با #c پیاده سازی کنم یعنی دو رقم اول و آخر یک عدد چند رقمی رو حذف کنم حالا باید چطوری این کار رو انجام بدم؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: حذف دو عدد اول و آخر یک عدد هشت رقمی؟

    خوب نمیدنم منظور شما رو درست گرفتم یا نه
    ببین کد زیر به دردت میخوره یا نه
    int a=0,n = int.Parse(Console.ReadLine());
    while (n!=0)
    {
    if (n <= 999999 && n > 9)
    {
    a = (a * 10) + (n % 10);
    n /= 10;
    }
    else
    {
    n /= 10;
    }
    }
    n = 0;
    while (a!=0)
    {
    n = (n * 10) + (a % 10);
    a /= 10;
    }
    Console.Write(n.ToString());
    Console.ReadLine();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hamed_hossani
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    651

    نقل قول: حذف دو عدد اول و آخر یک عدد هشت رقمی؟

    سلام
    شما تبدیل به رشته کنید
    int number=1232132;
    string numberStr=number.toString();

    بعد با متد subString تکه تکه اش کنید
    string str2=numberStr.subString(0,2);

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: حذف دو عدد اول و آخر یک عدد هشت رقمی؟

    خروجی برای 12345678 میشه 23456

    منظورت همین بود؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: حذف دو عدد اول و آخر یک عدد هشت رقمی؟

    البته این شکلی هم میشه نوشت:
    int n = int.Parse(Console.ReadLine());
    string s = n.ToString();
    s = s.Remove(0,1);
    s = s.Remove(5, 2);
    Console.Write(s);
    Console.ReadLine();

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hamed_hossani
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    651

    تبدیل به رشته کنید

    سلام
    شما تبدیل به رشته کنید
    int number=1232132;
    string numberStr=number.toString();

    بعد با متد subString تکه تکه اش کنید
    string str2=numberStr.subString(0,2);

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: حذف دو عدد اول و آخر یک عدد هشت رقمی؟

    نقل قول نوشته شده توسط mp_mp353 مشاهده تاپیک
    خوب نمیدنم منظور شما رو درست گرفتم یا نه
    ببین کد زیر به دردت میخوره یا نه
    int a=0,n = int.Parse(Console.ReadLine());
    while (n!=0)
    {
    if (n <= 999999 && n > 9)
    {
    a = (a * 10) + (n % 10);
    n /= 10;
    }
    else
    {
    n /= 10;
    }
    }
    n = 0;
    while (a!=0)
    {
    n = (n * 10) + (a % 10);
    a /= 10;
    }
    Console.Write(n.ToString());
    Console.ReadLine();
    ممنون دوست عزیز ولی یک رقمش اضافست یعنی باید اینو بده
    3456
    و اون 2 اولش اضافست
    حالا باید چکار کرد؟

  8. #8

    نقل قول: حذف دو عدد اول و آخر یک عدد هشت رقمی؟

    سلام
    نیاز به حلقه نیست.
    همونطور که دوستان گفتند از متد substring استفاده کنید. برای چیزی که شما میخواهید باید از اندیس 2 شروع بشه به اندازه 4واحد کمتر از طول رشته جداسازی صورت بگیره. اگر هم متغیر عددی هست اول به رشته تبدیل کنید بعد استفاده کنید
                if (textBox1.TextLength >= 4)
    textBox2.Text = textBox1.Text.Substring(2, textBox1.TextLength - 4);

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار BehinAfzar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    پروژه های برنامه نویسی
    پست
    120

    نقل قول: حذف دو عدد اول و آخر یک عدد هشت رقمی؟

    سلام
    int a = 0,k=1, n = int.Parse(Console.ReadLine());
    n /= 100;
    while (n >100)
    {
    a = a + (n % 10)*k;
    k = k * 10;
    n /= 10;
    }
    Console.Write(a.ToString());
    Console.ReadLine();

    این قطعه کد رو در صورتی نوشتم که عدد ورودی بزرگتر از صد باشه خودت میتونی شرط براش بزاری
    اگه سوالی بود در خدمتیم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: حذف دو عدد اول و آخر یک عدد هشت رقمی؟

    به این شکل بنویس درست میشه
    int a = 0, n = int.Parse(Console.ReadLine());
    while (n >99)
    {
    if (n <= 999999)
    {
    a = (a * 10) + (n % 10);
    n /= 10;
    }
    else
    {
    n /= 10;
    }
    }
    n = 0;
    while (a != 0)
    {
    n = (n * 10) + (a % 10);
    a /= 10;
    }
    Console.Write(n.ToString());
    Console.ReadLine();

    ویا این رو
    int n = int.Parse(Console.ReadLine());
    string s = n.ToString();
    s = s.Remove(0, 2);
    s = s.Remove(4, 2);
    Console.Write(s);
    Console.ReadLine();

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mp_mp353
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    خراسان رضوی شهرستان کاشمر
    سن
    34
    پست
    193

    نقل قول: حذف دو عدد اول و آخر یک عدد هشت رقمی؟

    البته کد آقای BehinAfzar خلاصه تر همین کد هست شما متونید از کد آقای BehinAfzar هم استفاده کنید و در شرط حلقه بنویسید
    while (n >99)

    یا
    while (n >=100)

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: حذف دو عدد اول و آخر یک عدد هشت رقمی؟

    شوخی میکنید دیگه؟
    int R, L = 12345678;
    bool Neg=L<0;
    if (Neg) L = -L;
    if ((L > 9999999) && (L < 100000000))
    {
    if (Neg) L = -L;
    R = (L / 100) % 100000;
    }
    else
    R= -1;

    اگر اعداد منفی براتون مهم نیست فقط خطوط ۱ ۴ ۷ ۹ و ۱۰ رو نیاز دارید.

    #include <stdlib.h>
    int main(int argc, char** argv){
    return (atoi(argv[1]) / 100) % 100000;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله FastCode : دوشنبه 19 تیر 1391 در 11:29 صبح دلیل: یک رقم از هر طرف حذف کرده بودم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: برنامه ای برای تعیین عدد اول
    نوشته شده توسط tree23 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مرداد 1387, 21:43 عصر
  2. برنامه عدد اول پنجاه بار کد نویسی شد کمک!
    نوشته شده توسط MORTAL4U در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 30 خرداد 1387, 10:51 صبح
  3. عدد اول
    نوشته شده توسط ahmad3 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 20 فروردین 1387, 00:02 صبح
  4. درخواست برنامه چاپ n امین عدد اول در vb
    نوشته شده توسط iceboy67 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 15 فروردین 1387, 23:10 عصر
  5. سوال ساده : شناسایی عدد اول
    نوشته شده توسط skypro در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 11 اردیبهشت 1386, 15:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •