نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل این کد چیه؟(غیر فعال کردن راست کلیک موس)

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    شهر من یک گل به نام حضرت معصومه(س) دارد
    پست
    495

    مشکل این کد چیه؟(غیر فعال کردن راست کلیک موس)

    سلام.
    من از جاوا چیز زیادی نمی دونم.
    الان هم از این کد آماده برای غیر فعال کردن راست کلیک استفاده کردم.
    البته کدهای زیادی بود ولی توی فایرفاکس جواب نمی داد.
    این کد با مرورگر مشکلی نداره ولی اجازه چپ کلیک موس رو هم نمیده و پیغام رو چاپ می کنه.
    ولی من فقط می خوام راست کلیک کار نکنه.
    دوستان ممنون می شم کمک کنید.فوریه
    var message="You can not R.click";

    function click(e)
    {
    if (document.all)
    {
    if (event.button==2||event.button==3)
    {
    alert(message);
    return false;
    }
    }
    else
    {
    if (e.button==2||e.button==3)
    {
    alert(message);
    return false;
    }
    }
    if (e.which)
    {
    alert(message) //for Opera
    }
    }
    if (document.all) // for IE
    {
    document.oncontextmenu = function()
    {
    alert(message); return false;
    }
    }
    else // for FireFox
    {
    document.onclick=click;
    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل این کد چیه؟(غیر فعال کردن راست کلیک موس)

    ببینید و راست کلیک و چپ کلیک شماره دارن . فکر کنم چپ میشه 2 و راست میشه 3
    کد HTML:
     if (event.button==2||event.button==3)
    کد HTML:
     if (e.button==2||e.button==3)
    این دوخط یک کارو میکنن ولی اولی برا مرورگرای مایکروسافتی و دومی برای بقیه .
    خب || این علامت هم یعنی یا این یا اون... یعنی یا 3 یا 2 .. بازم یعنی یا راست کلیک یا چپ کلیک ...
    شما فکر کنم باید 2 رو برداری
    بازم یعتی
    کد HTML:
    if (event.button==3)
    if (e.button==3)
    در ضمن با عرض پوزش این زبان جاوا نیست ;)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: غیر فعال کردن راست کلیک در Textbox
    نوشته شده توسط ace_sina در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 آذر 1390, 23:40 عصر
  2. غیر فعال کردن راست کلیک به طور کلی ( در کل برنامه )
    نوشته شده توسط Mirzabenevis در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 23 خرداد 1389, 12:15 عصر
  3. غیر فعال کردن راست کلیک فلش در C#‎
    نوشته شده توسط nmokkary در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1388, 06:21 صبح
  4. سوال: غیر فعال کردن راست کلیک در تکست باکس
    نوشته شده توسط arashi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 22 فروردین 1388, 18:34 عصر
  5. غیر فعال کردن کمه وسط موس
    نوشته شده توسط MH2538 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 فروردین 1385, 18:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •