نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نمایش دو ستون در یک دیتا گرید ویو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdikhazaei
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    103

    Question نمایش دو ستون در یک دیتا گرید ویو

    private void btn_sum_class_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    this.con = new SqlConnection(ConnectionString());
    SqlDataAdapter da2 = new SqlDataAdapter("select sum(class.cap) as ظرفیت_کلاسهای_8صبح from class where st=8", con);
    DataSet ds2 = new DataSet();
    da2.Fill(ds2, "class");
    dataGridView1_class2.DataSource = ds2.Tables["class"].DefaultView;
    con.Close();
    this.con = new SqlConnection(ConnectionString());
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select sum(class.cap) as ظرفیت_کلاسهای_10صبح from class where st=10", con);
    DataSet ds = new DataSet();
    da.Fill(ds, "class");
    dataGridView1_class3.DataSource = ds.Tables["class"].DefaultView;
    con.Close();


    }



    این کد مجموع دانشجویانی که ساعت 8صبح کلاس دارند را در یک دیتا گرید ویو و مجموع دانشجویانی که ساعت 10 صبح کلاس دارند را یک دیتا گرید ویو دیگر نمایش می دهد.
    چگونه می توانم این دو ستون را در یک دیتاگرید ویو نمایش دهم ؟

    نام جدول:class
    دارای 4ستون به نام های:
    id—cap—st—et
    شماره کلاس — تعداد دانشجویان کلاس — ساعت شروع — ساعت پایان
    آخرین ویرایش به وسیله mehdikhazaei : دوشنبه 19 تیر 1391 در 21:33 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: نمایش دو ستون در یک دیتا گرید ویو

    سلام،سوال خوبی بود، اینم جوابش دوست عزیز:
    ابتدا این دو متغیر رو بصورت سراسری تعریف کنید:
    int result1;
    int result2;

    اینم کدهای اصلی برنامه:
    DataTable dt = new DataTable();
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source = (local); Initial Catalog =testdb;Integrated Security = True");
    SqlCommand cmd1 = new SqlCommand("select sum(id)as 'جمع دانشجویان ساعت 8' from std where time1 = 8", con);
    SqlCommand cmd2 = new SqlCommand("select sum(id)as 'جمع دانشجویان ساعت 10' from std where time2 = 10", con);
    con.Open();
    SqlDataReader reader1 = cmd1.ExecuteReader();
    while (reader1.Read())
    {
    result1 = Convert.ToInt32(reader1[0].ToString());
    }
    con.Close();
    con.Open();
    SqlDataReader reader2 = cmd2.ExecuteReader();
    while (reader2.Read())
    {
    result2 = Convert.ToInt32(reader2[0].ToString());
    }
    con.Close();
    dt.Columns.Add(result1.ToString());
    dt.Columns.Add(result2.ToString());
    dataGridView1.DataSource = dt;

    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehdikhazaei
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    103

    نقل قول: نمایش دو ستون در یک دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
                SqlCommand cmd1 = new SqlCommand("select sum(class.cap) from class where st=8", con);
    SqlCommand cmd2 = new SqlCommand("select sum(class.cap) from class where st=10", con);
    con.Open();
    dataGridView1_class2.Columns.Add(cmd1.ExecuteScala r().ToString(), "ظرفیت_کلاسهای_8صبح");
    dataGridView1_class2.Columns.Add(cmd2.ExecuteScala r().ToString(), "ظرفیت_کلاسهای_10صبح");
    con.Close();
    cmd1.Dispose();
    cmd2.Dispose();


    این کد رو نوشتم ولی به جای دو ستون ، چهار ستون در دیتا گرید ویو نمایش داده می شود که دو ستون متن ساعت 8 و 10 و دو ستون دیگر اعداد ظرفیت کلاس های 8 و 10 صبح.

    کدوم قسمت رو اشتباه کردم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehdikhazaei
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    103

    نقل قول: نمایش دو ستون در یک دیتا گرید ویو

    چرا به جای دو ستون ، چهار ستون نمایش داده می شود؟ لطفا راهنمایی کنید .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mehdikhazaei
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    103

    نقل قول: نمایش دو ستون در یک دیتا گرید ویو

    private void btn_sum_class_Click(object sender, EventArgs e)


    DataTable dt = new DataTable();
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source = studio;Initial Catalog=Uni_shomal;Integrated Security = True");
    SqlCommand cmd1 = new SqlCommand("select sum(class.cap) from class where st = 8", con);
    SqlCommand cmd2 = new SqlCommand("select sum(class.cap) from class where st = 10", con);
    con.Open();
    SqlDataReader reader1 = cmd1.ExecuteReader();
    while (reader1.Read())
    {
    result1 = Convert.ToInt32(reader1[0].ToString());
    }
    con.Close();
    con.Open();
    SqlDataReader reader2 = cmd2.ExecuteReader();
    while (reader2.Read())
    {
    result2 = Convert.ToInt32(reader2[0].ToString());
    }
    con.Close();
    con.Open();
    dataGridView1_class2.Columns.Add(cmd1.ExecuteScala r().ToString(), "ظرفیت_کلاسهای_8صبح");
    dataGridView1_class2.Columns.Add(cmd2.ExecuteScala r().ToString(), "ظرفیت_کلاسهای_10صبح");
    dt.Columns.Add(result1.ToString());
    dt.Columns.Add(result2.ToString());
    dataGridView1_class2.DataSource = dt;
    cmd1.Dispose();
    cmd2.Dispose();

    con.Close();

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mehdikhazaei
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    103

    نقل قول: نمایش دو ستون در یک دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
    توی این تکه کد که فقط دو ستون ایجاد میشه. باید ببینید کجا ستون های دیگه اضافه میشه. یا اینکه کد کامل این قسمت رو بزارید
    باید کاری کنیم که مجموع دانشجویان کلاسهای هشت صبح در ستون اول و مجموع دانشجویان کلاسهای ده صبح در ستون دوم قرار بگیرند.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mehdikhazaei
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    103

    نقل قول: نمایش دو ستون در یک دیتا گرید ویو

    الآن دو ستون به درستی نمایش داده می شود ولی مقادیر تعداد دانشجویان هر کلاس در ستون مربوط قرار نمی گیرند و فیلد ستونها خالی است.

    لطفاا راهنمایی کنید.

  8. #8

    نقل قول: نمایش دو ستون در یک دیتا گرید ویو

            private void btn_sum_class_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source = studio;Initial Catalog=Uni_shomal;Integrated Security = True");
    SqlCommand cmd1 = new SqlCommand("select sum(class.cap) from class where st = 8", con);
    SqlCommand cmd2 = new SqlCommand("select sum(class.cap) from class where st = 10", con);
    con.Open();
    dataGridView1_class2.Columns.Add("Zarfiat_8", "ظرفیت_کلاسهای_8صبح");
    dataGridView1_class2.Columns.Add("Zarfiat_10", "ظرفیت_کلاسهای_10صبح");
    dataGridView1_class2.Rows.Add(cmd1.ExecuteScalar() , cmd2.ExecuteScalar());
    con.Close();
    con.Dispose();
    cmd1.Dispose();
    cmd2.Dispose();
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اسفند 1390, 18:01 عصر
  2. پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 05 بهمن 1390, 21:39 عصر
  3. مشکل در نمایش دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط help man در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 فروردین 1387, 22:51 عصر
  4. پیدا کردن ستون کلیک شده در دیتا گرید ویو ...
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 فروردین 1387, 15:45 عصر
  5. جمع مقادیر یک ستون دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط mohi_saboohi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 26 دی 1386, 17:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •