نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: آوردن id ، identity و نمایش دادن بر روی textbox

  1. #1

    Question آوردن id ، identity و نمایش دادن بر روی textbox

    سلام
    من یک table خالی دارم که یک کلید از نوع int دارد که identity کردمش.
    می خواهم وقتی که form من load می شود آن بر روی یک text box نمایش داده بشود.
    کد هایی که نوشتم error می دهند.
    اما نمی دانم مشکل از کجاست.
    ممنون می شوم کمکم کنید.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png axe.png‏ (17.9 کیلوبایت, 30 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: آوردن id ، identity و نمایش دادن بر روی textbox

    سلام
    دوست عزیز شما کد تون رو یکم شلوغ کردید و تو چسبوندن دو تا دستور هم مشکل دارید
    البته روش صحیحی رو هم انتخاب نکردید

                string TSQL = @"SELECT IDENT_CURRENT('tblAccoun') + IDENT_INCR('tblAccoun') AS NewID";
    System.Data.SqlClient.SqlConnection conn = new System.Data.SqlClient.SqlConnection("ConnStr");
    System.Data.SqlClient.SqlCommand cmd = new System.Data.SqlClient.SqlCommand(TSQL, conn);
    conn.Open();
    object sqlRes=cmd.ExecuteScalar();
    conn.Close();
    int ID = Convert.ToInt32(sqlRes);
    txtIdAccount.Text = ID.ToString();

  3. #3

    نقل قول: آوردن id ، identity و نمایش دادن بر روی textbox

    ممنون دوست عزیز می شه یکم در مورد @"SELECT IDENT_CURRENT('tblAccoun') + IDENT_INCR('tblAccoun') AS NewID" توضیح بدی که چه کاری می کند؟؟
    یعنی فقط اسم جدول کافیه؟

  4. #4

    نقل قول: آوردن id ، identity و نمایش دادن بر روی textbox

    آقای نجفلو می شه لطف کنید جوابم را بدهید.

  5. #5

    نقل قول: آوردن id ، identity و نمایش دادن بر روی textbox

    سلام
    IDENT_CURRENT مقدار فعلی آخرین identity رو میده.
    IDENT_INCR هم مقدار افزایشی identity رو میده.
    اگر هم میخواهید بفهمید که اگر مقدار جدیدی رو به جدول اضافه کنید مقدار id اون چند خواهد بود(یعنی قبل از اینزرت متوجه بشید id چند خواهد بود) میتونید از جمع مقدار فعلی بعلاوه مقدار افزایشی identity استفاده کنید.

  6. #6

    نقل قول: آوردن id ، identity و نمایش دادن بر روی textbox

    ممنون از پاسختون دوست عزیز

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: قرار دادن فوکوس روی textbox
    نوشته شده توسط mahdidabaghi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1390, 19:31 عصر
  2. بدست آوردن آخرین Identity و نمایش آن
    نوشته شده توسط bachebahal_1363 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 21
    آخرین پست: چهارشنبه 26 تیر 1387, 17:29 عصر
  3. صفحه به صفحه نمایش دادن اطلاعات data grid
    نوشته شده توسط arian_pro در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 18 آبان 1383, 09:18 صبح
  4. نمایش دادن image برای چند ثانیه
    نوشته شده توسط abedi vida در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 02 مرداد 1383, 13:05 عصر
  5. کلاسی برای بهتر نمایش دادن گزارشات
    نوشته شده توسط س.حمیدیانفر در بخش Foxpro
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اردیبهشت 1383, 13:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •