نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطا هنگام Update بانک SQL

  1. #1

    خطا هنگام Update بانک SQL

    باسلام. در کدهای زیر که مشاهده می کنید، هنگام update بانک اطلاعاتی، با خطای زیر مواجه شدم.
    خطا:

    Concurrency violation: the UpdateCommand affected 0 of the expected 1 records.


    کد ADD:

    blnAdd = true; tbl_rememberBindingSource.CancelEdit(); tbl_rememberBindingSource.AddNew(); btnAdd.Enabled = false; expDateTime.SetTodayDate(DateTime.Now); subjectTextBox.Focus();
    cmbTmH.SelectedIndex = DateTime.Now.Hour; cmbTmM.SelectedIndex = DateTime.Now.Minute; withmp3CheckBox.Checked = false;


    کد Update:

    if (tbl_rememberBindingSource.Position == -1) { return; }
    if (subjectTextBox.Text.Trim() == "" || memoTextBox.Text.Trim() == "" || (withmp3CheckBox.Checked == true && addrmp3TextBox.Text == "")) { MessageBox.Show("لطفا فرم را کامل پر کنید", "پیغام"); return; }
    btnAdd.Enabled = true; blnAdd = false;
    tbl_rememberDataGridView.CurrentRow.Cells[3].Value = expDateTime.SelectedDateInStringPersian;
    tbl_rememberDataGridView.CurrentRow.Cells[4].Value = cmbTmH.Text + ":" + cmbTmM.Text;
    tbl_rememberBindingSource.EndEdit();
    tbl_rememberTableAdapter.Update(simurgh_dbDataSet. tbl_remember);


    دوستان توجه کنید، هنگام اضافه کردن رکورد جدید و ذخیره آن خطایی رخ نمی دهد اما هنگامی که رکوردی را ویرایش و می خواهیم ذخیره کنیم خطا رخ می دهد. علت آن چیست ؟!!!
    خطا در خط 7 کد update رخ می دهد.

  2. #2
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: خطا هنگام Update بانک SQL

    خطا احتمالا به این دلیل است که رکوردی با کلید اصلی تکراری می خواهد ایجاد شود و دلیل آن هم به این برمی گرده که DataSet و DataTable تغییرات روی رکوردها رو بدرستی تشخیص نمی دهد.
    یک راهی که می تونید امتحان کنید اینه که قبل از پر کردن DataTable اون رو Clear کنید.

  3. #3

    نقل قول: خطا هنگام Update بانک SQL

    ممنون آقای gwbasic، نه مشکلم از این ها نبود، مشکل من این بود که در simurgh_dbDataSet.xsd اومده بودم table-ای را اضافه کرده بودم و بعد از آن داخل بانک یکی از فیلد های این Table را حذف کرده بودم ولی اینجا یادم رفته بود که درستش کنم. حالا با چند بار تست کردن قسمت های مختلف پیداش کردم و درستش کردم.

    باتشکر مشکل حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دلیل بروز این خطا هنگام Update نمودن رکورد چیست؟
    نوشته شده توسط omidabjadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 29 خرداد 1389, 10:18 صبح
  2. خطا هنگام اتصال بانک در اسکریپت
    نوشته شده توسط saeid223 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آذر 1388, 18:16 عصر
  3. خطا هنگام اتصال به SQL
    نوشته شده توسط bizhanmp در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 28 اردیبهشت 1387, 02:10 صبح
  4. خطا هنگام اتصال به SQL 2005 با یوزر Sa
    نوشته شده توسط sm در بخش SQL Server
    پاسخ: 27
    آخرین پست: پنج شنبه 20 اردیبهشت 1386, 02:40 صبح
  5. خطا هنگام ارتباط با SQL Server
    نوشته شده توسط ghaum در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 اردیبهشت 1382, 18:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •