صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 68 از 68

نام تاپیک: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار SONITAJ
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    پاسارگاد
    پست
    307

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    سلام آقای مقدس لطفا جواب من را هم بدید چند هفته است که منتظرم.

  2. #42
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    خونه با کامپیوتر...
    پست
    3

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    سلام دوست عزیز من امروز عضو شدم سوالی داشتم البته به این پست مربوط نیست.
    من می خوام یه سایت کوچیک درست کنم با پی اچ پی که کلا سه صفحه بیشتر نداشته باشه. یه صفحه که شامل اجزا نوشتاری وارسال پست بازدید نظرات باشه . یه صفحه هم که صفحه ی اصلی باشه وپست ها در اون نمایش داده بشه. وصفحه ی سومش هم ادامه مطلب و محل نظر دهی باشه.
    من چنین اسکریپتی رو چطور باید بسازم لطفا راهنماییم کنید. البته بهتره که بدون پایگا داده باشه.
    متشکرم.

  3. #43

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    سلام
    ممنون بابت آموزش خوبتان
    من این قسمت کد را متوجه نشدم ،اندازهایی که به بک گراند پوزیشن دادید
    امکانش هست کمی بیشتر توضیح بدید
    ممنون
    .B-R-B {
    background-position:-9px bottom;
    }
    .B-L-T {
    background-position: 0px -1px;
    }
    .B-L-B {
    background-position:-1px -11px;
    }

  4. #44
    کاربر جدید آواتار uniprj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    زاهدان
    سن
    33
    پست
    3

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    با سلام
    ببخشید من یک قسمت توی CSS گیر کردم اگر بتونین کمک کنین ممنون میشم
    راستش میخوام یک سایت سه ستونه داشته باشم ولی برای قرار دادن این سه ستون در کتار هم مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر
    M-N

  5. #45

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    باتشکر از درج مطالب مفیدتون.لطفا از مطالب طراحی وببیشتر بگذارید
    آخرین ویرایش به وسیله Saber Mogaddas : چهارشنبه 30 مرداد 1392 در 17:19 عصر

  6. #46

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    بسیار عالی بود. من از این تاپیک استفاده کردم. انشالا مقالات بیشتر طراحی سایت ببینیم.
    آخرین ویرایش به وسیله Saber Mogaddas : چهارشنبه 30 مرداد 1392 در 17:19 عصر

  7. #47

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    سلام

    دوستان من یه سایتی طراحی کردم تو (دریم ویور ) و (اکسپرسیون وب مایکروسافت)

    1 - نمی دونم اندازه صفحه طراحی رو چجوری و چه اندازه بسازم که تو رزولوشن های کامپیوتر های دیگه بهم نریزه

    2 - چکار کنم تا طرحی که درست کردم وسط صفحه بیافته؟؟ یعنی وقتی preview می گیرم کل طرح می افته سمت چپ صفحه موزیلایا اینترنت اکسپلور

    من تو هر 2 برنامه این مشکلو دارم لطفا اگه کسی می دونه منو راهنمایی کنه خیلی خیلی فوریه

    ممنون

  8. #48

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    نقل قول نوشته شده توسط uniprj مشاهده تاپیک
    با سلام
    ببخشید من یک قسمت توی CSS گیر کردم اگر بتونین کمک کنین ممنون میشم
    راستش میخوام یک سایت سه ستونه داشته باشم ولی برای قرار دادن این سه ستون در کتار هم مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر
    M-N
    شما باید از چند لایه مخفی توی سایتت استفاده کنی و همینطور فکر کنم این دو تا کد در کنار هم براتون کاربردی باشه :
    margin-right:auto
    margin-left:auto

  9. #49

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    سلام من توی سایتم میخوام این امکانو بذذارم که مدیر سایت بتونه فایل هایی رو آپلود کنه و کاربرا بتونن اونارو دانلود کنن...
    میشه کمکم کنیدد لطفا

  10. #50

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    نقل قول نوشته شده توسط Saber Mogaddas مشاهده تاپیک

    #Head-Bg {
    background-image: url('Images/header.png');
    background-repeat: repeat-x;
    min-height: 600px;
    }



    سلام. با تشکر از آموزش خوبتون...سوالی داشتم.ممنون میشم راهنمایی کنید.

    من کد بالا رو بصورت زیر وارد میکنم ولی عکس پس زمینه قرار نمیگیره و هیچ تغییری اتفاق نمی افته:


    #main{
    background-image:url('images/header_slice.png');
    background-repeat:repeat-x;
    }


  11. #51
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    سن
    36
    پست
    1

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    سایتی که ایجاد کردید در عین سادگی خیلی زیبا بود ...... آموزشتون خوب بود بیشتر از این جهت که مرحله به مرحله بود و در هر مرحله فایل ها رو برای دانلود گذاشته بودید.

    فقط برای ما تازه کارها، حتی المقدور، بعضی از کدهای CSS ای که تخصصی ترین رو بیشتر توضیح بدین. و اینکه چطور میشه با فتوشاپ این عکس ها رو درست کرد و یا برش داد. ممنون

  12. #52
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    23

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    میشه لطف کنید و مراحل همین طراحی سایت رو ادامه بدید برای پویا سازی همین سایت با کد های php و استفاده از یک سیستم مدیریت محتوا مثل wordpress تا انتهای کار
    با تشکر فراوان

  13. #53
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    tehran
    سن
    35
    پست
    240

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    نقل قول نوشته شده توسط amoor1363 مشاهده تاپیک
    میشه لطف کنید و مراحل همین طراحی سایت رو ادامه بدید برای پویا سازی همین سایت با کد های php و استفاده از یک سیستم مدیریت محتوا مثل wordpress تا انتهای کار
    با تشکر فراوان
    سلام
    اگه شما با PHP و HTML ,CSS آشنایی داشته باشید آموزشهای زیادی وجود دارد کافی یه سرچ بکنی(آموزش طراحی قالب وردپرس)
    موفق باشید

  14. #54

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    باتشکر از درج مطالب مفیدتون.

    3 روش آموزش طراحی سایت
    اینجا آدرس ادامه مبحث مطلب است:
    http://sitedesign.joomir.com/%D9%85%...%8C%D8%AA.html

  15. #55

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    ممنون آموزش html 5 رو هم بزارید








    ------------+
    طراحی سایت

  16. #56

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    سلام
    مرسی عالی بود

  17. #57
    کاربر تازه وارد آواتار MiladParvane
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    رشت
    سن
    33
    پست
    64

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    دوست عزیز سلام من یه وب سایت دارم طراحی میکنم یه منوبار دارم بالای صفحه که پایینش اسلایدر دارم position دیو اسلایدر Relative هستش و position دیوی که قراره به صورت شناور روی اسلایدر نمایش داده بشه باید absolout باشه وقتی absolout هست دیو داخل تگ li خودش میوفته کد پروژه منه

    <ul>
    <li><a>صفحه نخست</a></li>
    <li id="x"><a href="#">تست</a>
    <div id="xPanel">

    </div>
    </li>
    آخرین ویرایش به وسیله MiladParvane : دوشنبه 09 دی 1392 در 13:54 عصر

  18. #58

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    سلام من یه وب با CSS و HTML طراحی کردم نمیدونم چیکار کنم ک اگر پست ها به 5 تا رسید یه صفحه اضافه کنه
    منظورم صفحه بندی سایته

    اگه کمکم کنید ممنونتون میشم

  19. #59

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    بابت این اموزش ممنون عزیز اگر بشه فیلم اموزشی هم بزارید عالیه

  20. #60

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    با سلام
    ببخشید من تا یک ماه پیش با html و css که کد تولید می کردم بعد از save کردن خروجی را در مرورگر می دیدم ولی چند روزی است که اصلا خروجی را نمی بینم یعنی وقتی می خوام فایل html را باز کنم در یک مرورگر به جای خروجی وارد اینترنت می شوم. لطفا میشه من را راهنمایی کنید.
    با تشکر

  21. #61

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    بسیار مفید بود متشکر

  22. #62

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    سلام چطوری میشه آهنگ و ساعت وب سایت که رو سیب هست شروع به کار کرد لطفا تگ های اینو هم اضافه کنید !!

  23. #63

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    سلام
    ممنون از آموزش های مفیدتون... یه سوال داشتم:
    من توی dreamweaver یک صفحه طراحی کردم با html اما با هر مرورگری که امتحان میکنم که به اصطلاح خروجی کارمو ببینم به اندازه ی کل صفحه باز نمیکنه... یعنی کوچک تر از اندازه مرورگر نشون میده.... باید چیکار کنم ؟ لطفا راهنماییم کنید

  24. #64

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    آقا تو را خدا جواب بدین لطفا الان اگه بخوایم این سایت رو دوزبانه کنیم چی میشه چطوری باید بکنیم ؟؟ اگه میشه جواب بدین یااگه میشه این رو دوزبانه بزارین واسه دانلود لطفا شدیدا نیازش دارم

  25. #65

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    سلام , دوستانی که سوال دارند لطف کنند و یه تاپیک براش ایجاد کنند در همین تالار طراحی وب تا به سوالشون پاسخ داده بشه. اینجا تاپیکی هست که ایجاد شده بود برای یه آموزش و سوالات و در تالار مطرح کنید.

  26. #66

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    سلام. توی فایل css اولین استایلی که تعریف کردید * است. این یعنی Padding و margin همه تگ ها؟؟

  27. #67
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    نقل قول نوشته شده توسط sabagch مشاهده تاپیک
    سلام. توی فایل css اولین استایلی که تعریف کردید * است. این یعنی Padding و margin همه تگ ها؟؟
    با سلام و خسته نباشید
    کاراکتر * در استایل دهی به معنای تمامی تگ های html هست که گاهی بعنوان پیش فرض استایل می گیرند که توسط این تکه کد margin , padding پیش فرض تمامی تگ ها رو 0 در نظر می گیریم..
    ساده ترین نوع css reset نیز نام دارد برای اطلاعات بیشتر در مورد css reset می تونید تو گوگل جستجو کنید..که وب سایت های بزرگی مثل یاهو ، گوگل نیز css reset های اختصاصی بطور استاندارد ارائه دادن...شما نیز می تونید برای خود نسبت به نیازتون css reset اختصاصی خود را داشته باشید.
    موفق باشید.

  28. #68

    نقل قول: طراحی یک وب سایت ساده با CSS,HTML

    سلام
    چطور میشه با این طراحی منوها رو طبقه بندی کرد
    خوشحال میشم درباره کاربرد این طراحی در منوها هم توضیحی بدهید
    اگر تصویری باشد خیلی عالیه ممنون از مطلبتون.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. طراحی یک وب سایت با bootstrap
    نوشته شده توسط jamejam123 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 07 تیر 1393, 17:34 عصر
  2. دانلود آموزش طراحی یک وب سایت زیبا با Css
    نوشته شده توسط AmirProgramer در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1392, 13:30 عصر
  3. کانفیگ iis 6 برای اجرای یک وب سایت که با دات نت طراحی شده
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آبان 1391, 09:07 صبح
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 05 مرداد 1391, 15:23 عصر
  5. سوال: درخواست یک وب سایت ساده ی پویا با php برای آموزش
    نوشته شده توسط yadolah shojaei در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 06 دی 1390, 18:20 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •