نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اجرا نشدن دو دستور SELECT در یک کد فرمان

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    Question اجرا نشدن دو دستور SELECT در یک کد فرمان

    سلام
    من تو بانک عکس رو ذخیره می کنم و بعد می خوام عکس رو تو picturebox نشون بده. حالا برای اینکار باید از دوتا دستور SELECT استفاده کنم. یکی برای نمایش اطلاعات و یکی دیگه برای نمایش عکس. (چون برای نمایش اطلعات باید از دستور SELECT * FROM استفاده کنم ولی برای نمایش عکس فقط باید ستون تصویر رو SELECT کنم) ولی دستور SELECT دوم اصلا اجرا نمیشه. چرا؟
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("SELECT * FROM [Person] WHERE id = '" + id + "'", con);
    SqlDataReader sdr = cmd.ExecuteReader();
    if (sdr.HasRows == true)
    {
    while (sdr.Read())
    {
    parent.Text = sdr["parent_id"].ToString();
    alias.Text = sdr["alias"].ToString();
    birthday.Text = sdr["birthday"].ToString();
    deathday.Text = sdr["deathday"].ToString();
    birth_place.Text = sdr["birth_place"].ToString();
    life_place.Text = sdr["life_place"].ToString();
    job.Text = sdr["job"].ToString();
    mate_name.Text = sdr["mate_name"].ToString();
    tomb.Text = sdr["tomb"].ToString();
    tomb.Text = sdr["biography"].ToString();
    date.Text = sdr["date"].ToString();
    }
    }

    SqlCommand img = new SqlCommand("SELECT image FROM [Person] WHERE id = '" + id + "'", con);
    MemoryStream stream = new MemoryStream();
    byte[] image = (byte[])img.ExecuteScalar();
    stream.Write(image, 0, image.Length);
    Bitmap bitmap = new Bitmap(stream);
    pictureBox1.Image = bitmap;
    Application.DoEvents();
    con.Close();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohamadlvs
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    131

    نقل قول: اجرا نشدن دو دستور SELECT در یک کد فرمان

    سلام من نمی دونم چرا دستور دوم اجرا نمیشه . اما فک کنم بشه در یک دستور همه اطلاعات رو بدست آورد
    در همون سلکت اولت
                    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(com);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    byte[] arrPicture = ((byte[])(dt.Rows[0]["pic"]));
    MemoryStream ms = new MemoryStream(arrPicture);
    pictureBox1.Image = Image.FromStream(ms);


    البته نام فیلد ها رو تک تک در دستور سلکت بیارید
    العان همه اطلاعاتتون در dt هست و شما با انتخاب dt.Rows[0]["columnName"] به مقادیرتان دستیابی داشته باشید و از SqlDataReader هم استفاده نکنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اجرا نشدن دستور ات
    نوشته شده توسط khorsandreza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 22 آبان 1388, 21:03 عصر
  2. سوال: اجرا نشدن فایل Sample.ade با دستور زیر
    نوشته شده توسط ali_bagheri34 در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 02 شهریور 1387, 08:39 صبح
  3. عوض کردن دستور select در گزارش در زمان اجرا
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 14 بهمن 1386, 10:40 صبح
  4. اینتراوب و اجرا نشدن دستور TerminateAndRedirect
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 شهریور 1386, 13:10 عصر
  5. اجرا نشدن دستور در ItemDeleted ابزار gridveiw
    نوشته شده توسط Touska در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 00:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •