نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: System

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237

    System

    اگر خاطرتون باشه ما در C یه همچین کاری میتونستیم انجام بدیم

    #include <dos.h>
    void main()
    {
    system("Dir");
    }

    حالا میخوام بدونم در #C هم این امکان هستش یا بازم زنده باد API :!: :?:
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    شما می توانید از شیء دایرکتوری استفاده نمایید.
    بعلاوه برای بدست آوردن دایرکتوری سیستم می توانید از توابع api به همین اسم استفاده نمایید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237
    سلام استاد
    ببخشید استاد منظور من این نبود که حتما باید این دستور باشه منظور من این بود که آیا تابعی وجود داره که من با اون بتونم یکی از دستورات سیستم عامل رو اجرا کنم
    مثلا :

    #include <dos.h>
    void main()
    {
    system("netstat");
    }

  4. #4
    بوسیله apiی winexec می شه یه رشته بعنوان آرگومان بهش بدی و اجرا بشه . اگه کار با api رو بلد باشی واست کاری نداره. ببخشید که کدشو نذاشتم چون هرچی فکر می کنم dll مربوط به دستور winexec یادم نمی یاد. اگه نتونستی پیدا کنی من هفته بعد حتما سورسشو واست می ذارم چون الان به سیستم خودم دسترسی ندارم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    میشه دوست من
    system.diagnistics.process.start("dir");

تاپیک های مشابه

  1. درج دستور system در c تحت ویندوز
    نوشته شده توسط نوشین بشیری در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 30 خرداد 1386, 10:27 صبح
  2. چگونه از رویدادهای System.net استفاده کنم؟
    نوشته شده توسط javad2000 در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 14 خرداد 1386, 08:22 صبح
  3. System.io
    نوشته شده توسط Ehsan Rafsanjani در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 22 آبان 1384, 13:13 عصر
  4. نحوه قرار دادن آیکون برنامه در system try
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 04 اردیبهشت 1384, 10:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •