نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: به دست آوردن نام پورت های قابل دسترس سیستم(راهنمایی کنید)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amir22448
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    199

    به دست آوردن نام پورت های قابل دسترس سیستم(راهنمایی کنید)

    سلام


    من یه برنامه ساختم که نام پورت های سریال قابل دسترس رو نشون می ده.ولی کار نمی کنه.
    بگین مشکل از کجاست؟

    using System;
    using System.Windows.Forms;

    namespace GetSerialPorts{

    public partial class Form1 : Form
    {

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void btnGetPortNames_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    lbSerialPortNames.Items.Clear();
    foreach (string item in System.IO.Ports.SerialPort.GetPortNames())
    {
    //store the each retrieved available prot names into the Listbox...
    lbSerialPortNames.Items.Add(item);
    }
    }
    }
    }







    یادتون باشه که lbSerialPortNames اسم یه لیست باکسه و btnGetPortNames اسم یه دکمه ایه که با کلیک اسم پورت رو نشون می ده


    کمکم کنییییید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: به دست آوردن نام پورت های قابل دسترس سیستم(راهنمایی کنید)

    سلام
    دوست عزیز من کد شما رو تست کردم و به خوبی کار می کنه
    شما مطمئن بشید که سیستم شما پورت سریال داشته باشه و غیر فعال نباشن(لپ تاپ ها معمولا این نوع پورت رو ندارن مگه اینگه دستگاه جانبی مثل تلفن همراه بهشون وصل شده باشه)
    می تونید از طریق Device Manager چک کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amir22448
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    199

    نقل قول: به دست آوردن نام پورت های قابل دسترس سیستم(راهنمایی کنید)

    مرسی.

    پس فهمیدم.من هشم داشتم با لپ تاب امتحان می کردم.
    ممنون.

تاپیک های مشابه

  1. به دست آوردن نام textBox های موجود بر روی یک فرم
    نوشته شده توسط kitcat_m18 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 19 تیر 1396, 17:53 عصر
  2. به دست آوردن نام و IP سیستم های متصل به شبکه ؟؟؟
    نوشته شده توسط butterfly8528 در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 11 بهمن 1392, 18:19 عصر
  3. به دست آوردن نام سرورها در شبکه
    نوشته شده توسط jk در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 14 آبان 1385, 16:29 عصر
  4. بدست آوردن نام جدول های اکسس با وی بی
    نوشته شده توسط masoud_583 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 اردیبهشت 1385, 06:50 صبح
  5. به دست آوردن آیکونهای برنامه های متفرقه
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 13 اردیبهشت 1384, 22:50 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •