نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: پاک کردن textbox

  1. #1

    پاک کردن textbox

    با زدن دکمه جدید میخوام تمامی تکس باکس های روی فرم خالی بشند

    ×× اما ی مشکلی هست.. تو فرمم 5 تا groupbox دارم .. که این تکست باکس ها تو این groupbox ها هستند××
    و نمیخوام برای هر groupbox این کد رو بنویسم.. میخوام با یک کد همه پاک بشن..
    foreach (Control c in groupbox1.Controls)
    {
    if (c.GetType().ToString() == "System.Windows.Forms.TextBox")
    c.Text = "";
    }


  2. #2

    نقل قول: پاک کردن text box

    بجای groupbox1.Controls از this.Controls استفاده کن

  3. #3

    نقل قول: پاک کردن text box

    با اين كد حتي اگه 100 تا گروپ باكس هم داشته باشي همه رو ميگرده.از تابه بازگشتي استفاده كردم

    public static void LoadSkin(Control root )
    {



    foreach (Control ctl in root.Controls)
    {
    LoadSkin(ctl);

    if (ctl is TextBox )
    {
    TextBox tmp;
    tmp = (TextBox)ctl;
    tmp.Text="";
    }


    }

    }
    آخرین ویرایش به وسیله Sajjad.Aghapour : یک شنبه 12 شهریور 1391 در 11:23 صبح

  4. #4

    نقل قول: پاک کردن text box

    یه متد بنویس که ورودیش param باشه و بعد TextBox هایی رو که می خوای پاک بشن رو به متدت ارسال کن.

  5. #5

    نقل قول: پاک کردن text box

    خیلیییییییی ممنون آقای حبیبی .. کار کرد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: پاک کردن text box

    سلام دوستان ،
    در مورد پاک کردن تکست سوال داشتم.
    نخواستم تاپیک جدید ایجاد کنم ، جستجو کردم سوالی که من دنبالش بودم جوابش پیدا نکردم برای همین در این تاپیک قدیمی موضوع را بیان کردم که اسپم هم ایجاد نشود.
    من برای پاک کردن تکست باکس کد هایی در سایت دیدم ولی فکر کنم روش های بهتری هم برای پاک کردن اطلاعات درون تکست بعد از زدن ثبت دکمه باشه . کدی که نخوام اسپم کنم برای اینکه تعداد تکست ها برنامه من زیاد هست و این کار خیلی بد هست که بخوام دونه دونه تکست خالی کنم روشی مناسب و بهینه کسی از دوستان سراغ داره که من را راهنمایی کند ؟
    یک سوال دیگر که ارتباطی با تکست و .. ندارد : در هنگام ساخت برنامه شخص کد نویس وقتی داره از Control tab استفاده میکند تقریبا تمام کدهاش تو یک فرم قرار دارد و بعضی اوقات هم به اشتباه برروی بخشی کلیک میکند و قسمت رویداد های آن ( بخش کدنویسی) باز میشود که باعث طویل شدن رول بار میشود و هنگامی که میخوای کدی چک کنی گیج میشوی ، روشی هست که رویداد های اضافی را حذف کرد ؟( من Delete کردم کدها را ولی زمان اجرا از من خطا میگیرد) ( یک عکس قرار میدم در این مورد تا منظور من را دقیقا متوجه شوید)ممنون میشم راهنمایی کنید.
    http://www.uploadtak.com/images/o8352_asd.jpg
    با تشکر

  7. #7

    نقل قول: پاک کردن text box

    سوال اول راه مناسب همونه كه اقاي ali_habibi1384 تو همين پست دادن
    وقتي خطا ميده روي خطا دابل كني ميره روي خطي كه خطا ميده. اون خطو پاك كن

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: پاک کردن text box

    سوال اول راه مناسب همونه كه اقاي ali_habibi1384 تو همين پست دادن
    کد مورد نظر را در کدام بخش باید وارد کنم؟
    وقتي خطا ميده روي خطا دابل كني ميره روي خطي كه خطا ميده. اون خطو پاك كن
    راه دیگری ندارد که این رویداد ها را نخواهم پاک کنم ؟ ( مثلا از دید خودم مخفیشون کنم.)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: پاک کردن text box

    نقل قول نوشته شده توسط rayson مشاهده تاپیک
    کد مورد نظر را در کدام بخش باید وارد کنم؟
    راه دیگری ندارد که این رویداد ها را نخواهم پاک کنم ؟ ( مثلا از دید خودم مخفیشون کنم.)
    درود برشما

    یه نمونه واسطون می ذارم از سه روش برای کاری که شما قصد دارین بکنین استفاده شده و همه رو گذاشتم داخل یه نمونه یکجا خودت ببینی متوجه می شی

    جونم واسطون بگه که توی این نمونه دوتا کلاس ایجاد شده برای این کار و توی تمام فرمها فقط کافیه کلاس رو فراخوانی کنی و اجراشون کنی . دیگه لازم نیست برا هر کدوم از فرمهاتون جدا گانه کد نویسی کنین
    والبته یکی از این کلاسها طوری که هر چی کنترل توی فرمتون بود از تکست باکس گرفته تا چک باکس توی هر سوراخ سمبه ای هم که باشند ،حالا داخل تب کنترل یا توی گروپ باکس ، در امان نیستند و با اجرای فرامین کلاس خالی می شن

    حالا شما نگاه کنین هرجور که سلیقتون هست تغییرش بدین واستفاده کنین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: پاک کردن text box

    مرسی از شما خوخان جان همیشه کمک کردید .
    فقط برای ابزار comboBox دستور پاک شدن ندادید سعی کردم خودم اضافه کنم اما نتونستم .
    اگر امکانش هست برای آن هم قرار بدید با تشکر /

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: پاک کردن text box

     else if (control is ComboBox) {
    ComboBox cmb = (ComboBox)control;
    cmb.Text = "";

    در کلاس Helper اضافه کردم درست شد مرسی از شما :))

  12. #12

    نقل قول: پاک کردن text box

    سلام اساتید

    جواب آقای حبیبی وقتی متد رو فراخوانی میکنی ارور میده
    Error 1 No overload for method 'LoadSkin' takes 0 arguments

    چکار باید بکنم ؟زیاد سی شارپ وارد نیستم !

    لطفا راهنمایی کنید
    ممنون

  13. #13

    نقل قول: پاک کردن text box

    ببخشید فهمیدم چکار کنم

    میزارم واسه بقیه this داخل پرانتز

    خیلی خیلی ببخشید

  14. #14

    نقل قول: پاک کردن text box

    سلام میدونم که این تاپیک قدیمی هست ولی اگر از devexpress استفاده کرده باشیم چطور میشه؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله arpachi : دوشنبه 23 دی 1398 در 17:08 عصر

  15. #15

    نقل قول: پاک کردن text box

    داخل کد اضافه کنید:
    if (ctl is DevExpress.XtraEditors.TextEdit) {
    DevExpress.XtraEditors.TextEdit tmp;
    tmp = (DevExpress.XtraEditors.TextEdit)ctl;
    tmp.Text="";
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 17 تیر 1393, 17:27 عصر
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 10 فروردین 1393, 23:38 عصر
  3. تغییر زبان textbox / حرکت بین textbox با دکمه enter / فهمیدن اینکه الان کدام دکمه فشرده شده است
    نوشته شده توسط fafa_na در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 17 تیر 1391, 09:06 صبح
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 07 مرداد 1389, 18:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •