نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: باز کردن یک URL

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237

    باز کردن یک URL

    اول از همه این :oops: :lol:
    میخواستم بدونم چطور میتونم با کلیک رو یه Button یک URL رو باز کنم :?:
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237
    چی شد بچه ها استاد اینو از قلم انداختینا :oops:

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237
    استاد فکر کنم اینم از نظر شما مربوط به همون نرم افزار هک هستش که از نظر شما من در حال نوشتنش هستم :roll:

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    :mrgreen:
    -----------
    اگر به سوالی جواب نمی دم شاید نمی دونم! بنده یک بنده ی ساده بیشتر نیستم! :skull:

    با استفاده از تابع ShellExecute که جزو توابع API‌ است به سادگی می توانید اینکار را انجام دهید.

  5. #5
    بابا ای ول
    استاد خیلی کارت درسته
    به افتخار آقای نصیری

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237
    ما که چیزی نگفتیم :oops:
    ممنون از لطفتون :oops:
    ولی استاد من میخوام یه URL رو باز کنم مثلا WWW.Yahoo.com
    ببخشیداااااااا!!! :wink:

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237
    کسی چیزی نمیدونه؟؟ :roll:

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    با استفاده از تابع ShellExecute که جزو توابع API‌ است به سادگی می توانید اینکار را انجام دهید.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237
    :lol:
    تو سایت www.irandevelopers.com مثال دلفی این تابع رو دیدمم :wink:
    راستی آقای نصیری مقاله های شما اونجا هم هستن خیلی معروفی ها استاد بین خودمون باشه :wink:
    ممنون

  10. #10

    سلام

    با عرض سلام
    من با این سایت تو نمایشگاه وب آشنا شدم
    خوشم آمد
    تو اینجا اگر تونستم در مورد <span dir=ltr>C#‎ </span> جواب میدهم
    1<span lang="fa">)</span></p>
    <p dir=ltr>System.Diagnostics.Process.Start("http://www.yahoo.com");</p>
    2)
    <p dir="ltr"><span class="postbody"><span dir="ltr">using System.Diagnostics;</span>

    Process proc=new Process();
    ProcessStartInfo proInfo=new System.Diagnostics.ProcessStartInfo();
    proInfo.FileName="explorer";
    proInfo.Arguments="http://www.yahoo.com";
    proc.StartInfo=proInfo;
    proc.Start();

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237
    بابا تو دیگه کی هستی :خیلی متعجب: دمت گرم :wink:

  12. #12

    نقل قول: باز کردن یک URL

    system.diagnastic.process.start("iexplore.exe",www.dfsdf.com")

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار pouran
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    دیار آفتاب
    پست
    120

    نقل قول: باز کردن یک URL

    با سلام


    System.Diagnostics.Process.Start("iexplore.exe", "www.site.ir");

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •