نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: انتقال پارامتر

  1. #1

    Question انتقال پارامتر

    سلام
    من 2 تا سوال دارم:
    1-من یه منو دارم ،که می خوام وقتی کاربر روش کلیک کرد،پارامترها به صفحه ی جدید منتقل بشه.در واقع می خوام پارامترها را در محیط design دسترسی داشته باشم.چه راهی پیشنهاد می کنید؟

    2چطوری پارامترها را از محیط designبه codeBehind منتقل کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    دماوند
    سن
    32
    پست
    287

    نقل قول: انتقال پارامتر

    سلام - سوالتون خیلی نامفهومه. CodeBehind توی MVC وجود نداره. اگر ممکنه سوالتون رو واضح تر بپرسید.

  3. #3

    نقل قول: انتقال پارامتر

    منظورم از Controller،CodeBehind بود و محیط design ،
    همون View بود.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    دماوند
    سن
    32
    پست
    287

    نقل قول: انتقال پارامتر

    سلام - نمیدونم منظور شما رو درست فهمیدم یا نه ولی یه مثال میزنم شاید کمکتون کنه: ما مثلاً توی CustomerController یه ActionResult داریم برای نشون دادن جزئیات مشتری که به صورت زیر هستش:
    public ActionResult Details(int id = 0)
    {
    Customer customer = context.Customers.Find(id);
    if (customer == null)
    {
    return HttpNotFound();
    }
    return View(customer);
    }

    همینطور که میبینید یه id میگیره که شناسه مشتری هستش. حالا توی یه View، مثلا Index همون CustomerController که یه لیست از مشتریان رو نشون میده اگر بخوایم از این id استفاده کنیم به صورت زیر مینویسیم.
    @Html.ActionLink("Details", "Details", new { id=item.Id })


    به هر حال نمیدونم منظور شما همین بود یا چیز دیگه.

  5. #5

    نقل قول: انتقال پارامتر

    فکر کنم ViewBag بتونه مشکلت رو حل کنه.

تاپیک های مشابه

  1. انتقال پارامتر به صفحه بعد
    نوشته شده توسط omidquest در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 14 تیر 1389, 11:12 صبح
  2. انتقال پارامتر به store proc
    نوشته شده توسط mandana2010 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مهر 1387, 14:01 عصر
  3. انتقال پارامتر به فست ریپورت
    نوشته شده توسط لاله86 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 تیر 1387, 02:43 صبح
  4. انتقال پارامتر به فایل PHP
    نوشته شده توسط rostamiani در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 بهمن 1386, 14:27 عصر
  5. اجرای CMD و انتقال پارامتر به آن
    نوشته شده توسط Mohammad S در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 خرداد 1383, 13:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •