نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: error Value of type '1-dimensional array of String' cannot be converted to 'String'

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    error Value of type '1-dimensional array of String' cannot be converted to 'String'

    سلام
    شرمنده میدونم سؤالم خیلی ساده ست اما من همیشه موضوعات سخت رو حل میکنم و با مسائل ساده مشکل پیدا میکنم
    من میخوام یک آرایه داشته باشم که در هر index اون یک آرایه بزارم اما ارور میده این کدمه:
    Dim strDesNo1() As String = New String() {txtDesNo1_multiple.Text}

    Dim strDesNo2() As String = New String() {txtDesNo2_multiple.Text}

    Dim strDesNos() As String
    strDesNos(0) = strDesNo1
    strDesNos(1) = strDesNo2

    از دو خط آخر این ارور رو میگیره:
    Value of type '1-dimensional array of String' cannot be converted to 'String'.
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: error Value of type '1-dimensional array of String' cannot be converted to 'String'

    فکر کنم با این کد مشکل حل بشه
    Dim strDesNo1() As String = New String() {txtDesNo1_multiple.Text}

    Dim strDesNo2() As String = New String() {txtDesNo2_multiple.Text}

    Dim strArray As New ArrayList()
    strArray.Add(strDesNo1)
    strArray.Add(strDesNo2)

    Dim strDesNos() As String = strArray.ToArray()

  3. #3
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: error Value of type '1-dimensional array of String' cannot be converted to 'String'

    سلام
    یک خانه از یک آرایه string فقط میتواند یک string در خود نگهدارد. برای این کار میتوان از یک آرایه دو بعدی استفاده کرد که در هر خانه از ستون اول آن میتوان یک آرایه دیگر را نگهداری کرد. کد را به صورت زیر میتوان استفاده کرد.
    Dim strDesNo2() As String = New String() {txtDesNo2_multiple.Text}

    Dim strDesNos()() AsStringstrDesNos(0) = strDesNo1
    strDesNos(1) = strDesNo2

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: error Value of type '1-dimensional array of String' cannot be converted to 'String'

    اون کدهایی که در پست دو گفتم کار میکنه تست کردم ارور میده
    کدهایی هم که دوستمون در پست قبلی گفتن چون در تگ نیست معلوم نیست چی نوشته
    لطفا راهنمایی کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: error Value of type '1-dimensional array of String' cannot be converted to 'String'

    هیچ کس نمیخواد کمک کنه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: error Value of type '1-dimensional array of String' cannot be converted to 'String'

    چطوری میشه یه آرایه داشت که در هر ایندکس اون یک آرایه ذخیره کرد؟
    لطفا راهنمایی کنید

  7. #7
    مدیر بخش آواتار salehbagheri
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    In Hearts
    سن
    34
    پست
    2,225

    نقل قول: error Value of type '1-dimensional array of String' cannot be converted to 'String'

    چرا از Generic List ها استفاده نمی کنید؟ مایکروسافت این همه زحمت کشیده تا شما بجای استفاده از پراید، سوار لامبورگینی بشید، باز هم نمی دونم چرا اصرار بر استفاده از آرایه دارید!

    به راحتی تمام میتونید یک لیست پر از لیست ایجاد کنید و به راحتی با استفاده از LINQ و ... از اطلاعات اون استفاده کنید.


    Dim MyListOfList As List(Of List(Of String))


    با این تعریف شما یک لیست دارید که در هر Index آن میتونید یک لیست دیگر از داده های رشته ای ذخیره کنید!
    امیدم به دستان زیبای اوست . آنکه می آید . همان که نامش منجی ست ....

    به راستی اگر غرق نبودیم چرا مارا به منجی ای نیازمند کرده اند؟ ... دنیا دریاست ....

    دلنوشته های من


  8. #8
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: error Value of type '1-dimensional array of String' cannot be converted to 'String'

    از توجهتون ممنونم
    حتما این راه رو امتحان میکنم
    اما در مورد اصرار من برای استفاده از آرایه باید بگم که من دارم یه برنامه وب مینویسم که پیامک ارسال کنه و وب سرویس یه متد داره که یکی از پارامترهاش آرایه ست و برای اون میخوام وگرنه کی بدش میاد به قول شما به جای پراید سوار لامبورگینی بشه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: error Value of type '1-dimensional array of String' cannot be converted to 'String'

    حالا محتویات این لیست رو چطوری میشه ریخت توی آرایه؟
    من اینو میزنم ارور میده
    dim strDesNos() as string = myListOfList.ToArray()

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: error Value of type '1-dimensional array of String' cannot be converted to 'String'

    چطوری میشه محتویات اون لیستی که آقای باقری در پست 7 گفتن رو ریخت در یک آرایه؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: error Value of type '1-dimensional array of String' cannot be converted to 'String'

    با سلام

    چطوری میشه محتویات اون لیستی که آقای باقری در پست 7 گفتن رو ریخت در یک آرایه؟
    همانطور که آقای باقری گفتن کار با Generic List ها به مراتب آسان تر و بهتره . میتونین با استفاده از کدی که براتون نوشتم به آرایه مورد نظر خودتون دسترسی داشته باشید.


    Dim listOfList = New List(Of List(Of String))(New List(Of String)() {New List(Of String)(New String() {t1.Text}), New List(Of String)(New String() {t2.Text})})
    Dim list = New List(Of String)(New String() {})
    Dim result = list.Concat(listOfList.SelectMany(Function(x) x))

    For Each x In result
    MsgBox(x)
    Next x

    ' Or

    MsgBox(result(0)) ' Return t1.text value !
    MsgBox(result(1)) ' Return t2.text value !



    موفق باشید./

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار h_assefi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    276

    نقل قول: error Value of type '1-dimensional array of String' cannot be converted to 'String'

    شاید بهتر باشه از jagged array ها استفاده کنی
    jagged array آرایه ای از آرایه هاست و هر ردیف با ردیف بعدی می تونه طول متفاوتی داشته باشه و حتما نباید یکی باشند
    هنگام تعریف این نوع آرایه شما تعداد ردیف ها را مشخص می کنید. و هر ردیف هم یک آرایه را نگه داری می کند.
    روش تعریف Jagged array به صورت زیر هستش:

    Dim n7 As Integer()() = {New Integer() {2, 4, 6}, New Integer() {1, 3, 5, 7, 9}}
    Dim n9()() As Integer = {New Integer() {2, 4, 6}, New Integer() {1, 3, 5, 7, 9}}

  13. #13

    نقل قول: error Value of type '1-dimensional array of String' cannot be converted to 'String'

    بابا از ArrayList استفاده کنید و خلاص !

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار saeed_sho
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    890

    نقل قول: error Value of type '1-dimensional array of String' cannot be converted to 'String'

    خب بگو چطوری؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 24 اردیبهشت 1400, 06:51 صبح
  2. خطا Unable to create a constant value of type 'Anonymous type'. Only primitive types ('such as Int32
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 تیر 1391, 17:55 عصر
  3. مشکل در تبدیل Cannot implicitly convert type 'string' to 'int
    نوشته شده توسط Collector در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اسفند 1389, 20:29 عصر
  4. مبتدی: java- package file: error, the public type smi must be defined in its own file:
    نوشته شده توسط el-far در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 30 مهر 1389, 14:32 عصر
  5. Object type cannot be converted to target type.
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1385, 10:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •